Nyårsafton...and no plans!

Ja då var dagen kommen. Nyårsafton men inga planer. Jag mår skit dåligt för jag vill veta vad som händer. Vart ska alla ta vägen? Ska man bara sitta hemma och glo på nyårsprogram. hah no way.  Hoppas inte Sandra ger upp allt i kväll bara och stannar hemma. Vi får typ gå och knacka dörr och fråga efter fest. (Y)


Neaj, bilder jag har tagit under jul (inte blivit så jätte mycket) ska redigeras, men jag har absolut ingen ork, men jag är allt bra sugen och fylla på bloggen lite.

-Förövrigt saknar jag Villeplutt över allt annat just nu! <3

Men gott nytt år på er!

28 december

Igår åkte jag neråt till Bålsta med pappas magsjuka morbror. Åt hela vitpepparkorn för att försöka klara mig. När jag skulle gå och lägga mig igår så mådde jag illa, så då var det kört tänkte jag, men det gick som tur över under natten.
Sandra satt och vänta på mig när jag kom fram. Vi ringde till Patrik, Patrik, Oskar, Kalle och Martin så dom kom över. Vi satt och kolla på Harry potter och satt bara och prata. Få se om vi får ihop oss på nyår. (??)

Idag åker jag till Uppsala och är där i några dagar. Ska öppna klappar ;D
Åker väl hem på tisdag skulle jag tro. Alla mina sista pengar kommer gå åt till bussresa :/ Känns surt!

Min jul var bra, vi fira den hos Lindas föräldrar. Jag fick bla. ett efterlängtat kamerastativ både ett stort och ett mini, tyvärr så var min kamera för tung för det mindre, fick en UV lins och plattång m.m. så somsagt ska jag ha en liten mini jul hos familjen eriksson idag och sen ha den sista julen när mamma kommer hem från utlandet. :)

Ha det bra!
/e.

GOD JUL

God jul på er alla! Imorgon åker jag upp till Hamra. Har ingen tillgång till dator där så jag får lov och säga god jul nu!

Helgen har spenderats med Älskling! Vi har inte gjort så där jätte mycket. Fick en tidig julklapp, en sak som han gjort själv på el. Ett hjärta i två olika storlekar som blinkar. sjukt söt! :)
Vi firar mer jul när jag åker ner.
alltså så åker jag upp imorgon till Hamra, där jag firar jul, sedan åker jag ned med pappas morbror på fredag. Sen åker jag antagligen till uppsala samma dag eller dagen efter.

Nu måste jag packa.
Fick förresten till en perfekt bild på Ville idag. Så sööt! se nedan!
ha det bra!
/e.

Här kommer en liten julhälsning från Ville! <3

Updates

Jag känner mig jätte naken när bloggen inte fylls på med nya bilder. Men jag har ingen som helst lust att gå ut och fota i det här pissiga regnvädret! Hoppas inte all snö hinner smälta bort innan julafton!
Jag har även funderat på att fota lite mer människor, ta lite porträtt bilder så att man lär sig mer om det och kanske lägga naturen lite mer åt sidan, men ändå inte. Det gäller bara att hitta någon som vill ställa upp. Måste hitta någon jag känner till en början, som sagt så jag har någon och träna på, och sedan när man kan lite så kan jag börja fota andra.
Sandra ska få bli ett offer iallafall! Min snygging! (A) och Johanna ska jag också tvinga! PÖSS!

Har precis ätit pannkaka. Var inte sådär jättehungrig idag även fast det kändes som om jag var det. Iallafall kom pappa hem med ett nytt tangentbord (eller hur det nu stavas) till mig, eftersom mitt andra inte fungerade till min förra dator. Så nu har jag äntligen ett svart som jag hellre velat haft än ett vitt! Tjoohoo!

Pratade tidigare med Sandra darling, jag saknar henne som ett as, så det så! men jag hoppas att vi ses ganska snart efter jul!
Även Angelica ringde till mig, jag satt dessvärre och åt då, så kunde inte prata, men får väl se om hon ringer mig lite senare. Har inte pratat med henne på evigheter! Men hon ska väl vara i hamra på jul, så vi kommer väl träffas då.

Micke har typ bara åkt i en halvtimme nu, och tiden går så jävla segt! Känns som om det är mitt i natten och jag ska gå och lägga mig när som helst. Får försöka hitta något som håller mig uppe!

Ha en bra kväll, jag ska iallafall ha en bra-dagen-före-jullovs-kväll! Kanske försöka ladda ner msn till datorn också. Om det går!
Heipa!
/e.

18 december

Vet ni vad! Igår när jag städade rummet så skulle jag ju få en tidig julklapp! och vad fick jag då? Jo en ny dator! som går mycket snabbare till viss skillnad mot min förra som man fick vänta i en timme för att bara få upp internet.
På den här datorn kommer jag kunna jobba med ps utan att behöva bekymra mig över att programmet ska lägga ner när man nästan är klar, eller att man helt enkelt inte orkar vänta på att det ska laddas klart så fort man har gjort något.
Så gissa om jag är glad! :D

Mah bejb kommer till Mora kl 21:40 ikväll också! I vanliga fall sover jag vid den tiden, så får se om jag orkar pallra mig upp imorgon, sista skoldagen. Jag tycker det är så onödigt. Vi ska dit för att kolla klart på en film som jag inte ens har sett början på. Det känns ju jätte roligt, kanske skippa? Jag menar, vi slutar ju endå efter det.

anyways, nu ska jag kolla på tv eller något. Hare bra!
/e.

Mög & Storstädning

Idag har jag haft en otroligt skön och slapp dag, började 12, hade svenska där jag gjorde klart ett arbete och sedan drog vi iväg och kollade på MÖG dvs Musik över gränserna. Det är elever på skolan som sjunger och allt, det var otroligt kul, och jag vart kär i en kille som beatboxa, alltså han va så jävla grym!! stora utropstecken, hoppas dom lägger ut på youtube.
iallafall sen efter det skulle vi egentligen ha mediaproduktion men Stefan var ej där så alla gick hem! Tjolahopptjolahej!

Ja häromdagen fick jag en liten kick i arslet och började städa mitt lilla badrum, nu glänser det där inne och det är så mycket trevligare. Nu återstår bara rummet, som är ett bomnedslag. Jag började redan imorse faktiskt innan jag gick till skolan och tog av sängkläderna och plockade undan alla mina kläder som låg runt omkring i hela rummet. Så nu har dom blivit tvättade och rena, nu ska jag bara damsuga, skura och plocka undan på hyllorna och sen ska jag faktiskt få en belöning, om jag städar rummet får jag en mutad julklapp av pappa. Vad det nu kan vara. Får se så dags för mig och sätta igång.
/e.

16 december

Okej eftersom inte bloggen vill som mig, så ska jag nu börja lägga in alla mina bilder i kategorin "Foton". Kanske onödig information, men det kommer bli lättare för mig och er andra också för den delen om ni vill kika på mina bilder utan att behöva leta igenom hela bloggen, så som sagt så har jag börjat med det nu.

Idag ska jag åka till Borlänge, med Emma om inte hon ligger hemma nu och spyr eller något annat som skulle vara typiskt. Jag åker iallafall med 14:30 tåget så jag går lite tidigare från multimedian och skippar en lektion. Annars kommer jag dit när dom stänger typ och hinner inte göra någonting.

Nu ska jag jobba med min hemsida.
Hejsvejs!
/e.

Hamras winterland

Åkte en sväng till Hamra igår för att fota deras underbara snöland. Träden var helt snötäckta och det var som att man gick in i en film. Fick lite känsla av Narnia. Här kommer några nästan oredigerade (dvs utan PS) bilder. ©
Enjoy!


















Old times


På bild: Kalle, Jag, Mutze & Patrik K
Var tvungen och sno den här bilden från Osorio.blogg.se
saknar våran klass så oerhört mycket. Inte världens snyggaste bild på mig men vafan.
Miss you guys!

Idolfinalen

Ja nu står det mellan Kevin och Alice, jag håller på Kevin. Nu vet man inte om ettan kommer långt när det är nya jurys så det är svårt. Men jag har lite svårt för Alice, hon kan va bra på vissa låtar men jag är inte riktigt haj på hennes röst. Hon liksom "prat-sjunger" på ett lite gnälligt sätt i mina öron, iallafall. Så får se vem som blir årets idol.

Ha en fortsatt bra kväll!
/e.

Glad och sjuk dan innan lucia

Vill bara säga hur glad jag blir av kommentarerna jag får! Fler sånna, ni gör mig mer pepp! <3

Ligger hemma i sängen hela tiden. Det är det absolut tråkigaste som finns. Jag kan inte ens sova för min skalle värker som fan och näsan krånglar! Tinitus har jag nog också för den delen, man märker det nu när jag har legat i mitt tysta rum i 1½ dag, hur mycket det verkligen tjuter! Det gör ju inte direkt så att huvudvärken försvinner. Jag har drömt massa konstiga drömmar inatt både mardrömmar och vanliga. Kan dessvärre inte riktigt komma på vad jag har drömt, förrutom att jag va på något läger, något lumpenliknande. Jag tror jag har drömt precis hela natten, eller åtminstonde den lilla tiden jag har sovit.

Tråkigt att ligga hemma och vara sjuk nu när det är lucia, jag menar det är ju ändå en del av julen. Så det sög lite grann, plus att jag missar Emma den här helgen också, vi som hade planerat så mycket. (planera aldrig, då skiter sig allt) det har jag märkt flera, flera gången men ändå fortsätter jag att göra det.
Nej nu ska jag väl gå tillbaka till min äckliga säng, jag hatar den just nu!

Krya på mig!
/e.

Sick and tired!

Förstår inte! Såfort någon nämner att den personen blir sjuk så blir jag förkyld på en gång! Jag mår illa, har äcklig hosta som gör ont, och min skalle värker! Fan! Trodde jag skulle spy när jag stod och vänta på bussen, kom små rapar hela tiden och jag trodde det skulle komma när som helst! Jag har inte sovit ett skit i natt, för jag har vaknat när jag har hostat! Om jag inte blir bättre kan jag ju glömma Falun och det vill jag inte! 
Så för mitt egna bästa så går jag hem efter denna fotolektionen och vilar mig frisk! Och du kan ju stoppa upp nått i arslet!
Så får se om jag pallar något nu då, ska väl redigera några bilder och sedan fortsätta med uppgifterna så man kommer någon vart! 

/e.

10 december 20:19 Volbeat

Nu har jag gjort något jag borde ha gjort för ett tag sedan, nämligen fixat 3 stycken Volbeat album.

Volbeat - The Strength The Sound The Songs - 2005
Volbeat - Rock The Rebel Metal The Devil - 2007
Volbeat - Guitar Gangsters and Cadillac Blood - 2008

Jag har min kära mamma att tacka när det gäller musik iallafall. Volbeat är en stor favorit hos mig och den största är ju såklart HIM, och det är tack vare mamma som jag fått reda på dem och börjat lyssna på dem. Helt underbara! Så stort tack till dig! <3

så vad kan jag göra nu då? Jo, lyssna massa massa på volbeat såklart. Jag kanske ska ta mig i kragen och leta upp alla HIM's album också när jag ändå håller på. Eftersom jag aldrig lyssnar på skivor längre överhuvudtaget så är det väl bättre och skaffa dem på datorn där man sitter, ja typ hela tiden!
Vad sägs som att kanske försöka få tag på en Ipod snart? Känns ju som att alla har en förrutom jag. Jag är en sån där....unge som är lite mer efter, jag skaffar väl mig en Ipod när den är ute och sämst medan alla andra skaffar sig det allra bästa och nyaste!

Imorgon har jag foto på morgonen, men det blir nog inte att åka iväg någonstans för något sånt har jag inte fått höra. Vilket är synd eftersom jag trivs att åka ut och fota på nya ställen där man aldrig har varit förr!
Nu ska jag nog ta och sminka av mig och göra mig iordning för sängen!
En viktig sak till är att jag har lyckats övertala bejbi att komma upp helgen innan jul! :) Så inte den här helgen utan nästa så kommer han till Mora. Puss på honom!

Godnatt folket!
/e.

Mary Ann's place

På onsdagar är jag så seg och orkar verkligen inte komma igång. Jag börjar 12 och då borde man vara pigg och hinna med allt, men inte jag. Jag sitter tills sista minut och sen gör jag mig iordning när det är som stressigast.
Jag måste köpa busskort också. Herregud hur ska jag hinna med allt! :/

Sitter just nu och lyssnar på volbeat - Mary Ann's place
Väldigt bra låt.

Ciao
/e.

Frostetider

Fick lust att gå ut och fota julmyset ikväll, gick tyvärr inte alls som jag ville eftersom jag ännu inte har införskaffat mig ett stativ. Men vem vet vad tomten kommer med? Får hoppas iallafall. Fick syn på frosten iallafall. Så kallt är det i mora så att hela träden blir vita av frost. Sjukt fint. Så här kommer några nästan oredigerade (dvs inte redigerat i PS) bilder.
Ha en trevlig kväll!
/e.





                                                                                                                                 ©

Winter Wonder Land






Tema Jul

Som ni ser har jag gjort min blogg lite mer juligare. Om 15 dagar är det julafton. Jag kan inte förstå vad tiden går fort. Inte är jag riktigt klar med mina julklappar heller. Har en sista jag måste köpa tiil bäjbi och det är svårt och komma på vad man ska ge.

I helgen ska jag till Falun så som det är bestämt än så länge. Emma får färga håret på mig nu innan jul och jag ska tydligen färga hennes också, och inte nog med det, jag ska klippa lugg på den jäveln också. Önska mig lycka till. Det är en stor ära att hon litar på mig så pass mycket att jag får klippa hennes lugg, men det ska väl inte vara några konstigheter?! Måste öva och inte vara så fegis om jag vill bli frisör. Oh yes. Och sen ska vi väl kanske ha lite partaj på kvällen, kanske det blir på lördagen då.

Just nu sitter jag och jobbar på mediaproduktion med min hemsida, har redigerat några bilder på tatueringar som jag ska ha med, måste försöka hitta fler som vill ge mig tillstånd och fota deras tatueringar och även piercingar.
Jag har så otroligt dålig fantasi när det gäller sådana här saker, alltså när man ska göra ett projekt med något som intresserar en. Jag menar, när det ska innehålla 3 st bildspel och 3 st videoklipp så är det inte så jävla enkelt, så då fick det bli om tatueringar och piercingar. Så rolig är jag! Men det passa ju otroligt bra när Emma ska tatuera sig på fredag. Måste bara kolla upp om jag kan dra dit och filma eller om jag har värsta viktiga lektionen och vara på.

Juste! Måste berätta att jag verkligen MÅSTE städa mitt rum idag. för igår så hittade jag nämligen ett litet husdjur som jag aldrig vill uppleva igen. Jag har liksom ganska dammigt på mitt rum, har inte dammsugit där på några veckor. Heh! så skulle jag ta upp ett kuvert som låg bredvid min säng på golvet. På det jävla kuvertet sitter en liten, brun larv! Inte stor alls, men det var en larv! Så storstädning blir det idag, eller kanske inte, men dammsuga rummet ska jag då göra iallafall!


Anyways! Nu ska jag jobba vidare!
/e.

Förstår inte.

Tänkte göra lite ändringar i bloggen. Lägga in alla mina bilder i en egen kategori så man inte behöver leta igenom varenda inlägg efter bilderna. Men jag får det inte att fungera så som jag vill. Man ska väl bara kunna flytta över eller kopiera över mina bilder till en annan kategori. Men tydligen inte? Måste jag alltså ladda in alla mina bilder jag tagit igen?
I värsta fall får det väl bli så, men då kanske alla bilderna laddas upp som ett inlägg och allt kommer på en gång,
jag får prova på lite.

/e.

Updates

Träffade som sagt mina puddingar, Johanna och Sandra ikväll, vi gjorde väl som vanligt. Gick runt en sväng i Bålsta och sen satte oss ner på en bänk och bara snacka allt om himmel och jord. saknar om redan. Får se när man får träffa dom igen.

Imorn ska jag med Robin och småshoppa lite. Åker tillbaka till tråk-mora vid 1-2 tiden

Nu ska jag sova och prata med bäjbi i tele.
Är kär igen. Älskar dig!
/e.


 

Bålsta 7/12

Hemma i bålsta nu. åkte till mormor och morfar en sväng och sa hej..Deras hus är sjukt snyggt!! Snyggast i bålsta helt säkert!

M. Eriksson (Det gäller honom, och ingen annan!)
Jag älskar dig mer än du vet om. Jag beter mig som skit, men det betyder inget innerst inne. Det finns ingen bättre för mig, det är du och jag så är det bara! Jag mår skit över vissa saker, men det ska fan inte förstöra vårat förhållande. Du får försöka bygga upp mitt förtroende för dig, det ska inte bli allt för svårt, bara du håller de saker du lovat nu. jag behöver även bättra mig också, bygga upp mitt självförtroende m.m. Men en sak ska du iaf ha klart för dig! jag älskar dig alltid oavsett vad jag slänger ut mig för det jag känner i just den stunden. Du är det bästa som någonsin hänt mig. Saknar dig grymt mycket, vill stanna kvar hos dig hela veckan!! <33


Just nu då, Sitter vid robins nya bärbara dator. Jag hatar sånna! Dom bara fuckar sig när man skriver. Anyways, ska försöka träffa Sandra senare om hon tar sig ner och kanske vill kasta ut nån liten slant på mig till bussen. Ska även träffa Johanna lite senare. Kanske plinga på hos någon annan goding om någon är hemma?!

Ska äta middag nu.
/e.

Uppsala

Åkte ner till Bålsta i fredags med Erika. Träffade familj en snabbis och även Sandra.
Tog bussen till Uppsala med min privat chaufför. Han va jätte snäll och söt. När jag klev på sa han hej, och välkommen ombord. Sen börja vi prata om Mora och allt. Älskar trevliga busschaufförer. Man är så van med sura och gnälliga chaufförer så man blir så glad när man väl träffar en trevlig!
Iallafall så åkte jag hem till älskling, och åt grillat.

Lördag; Åkte till stan och köpte någon enstaka julklapp var, mamma, Robin och Micke kom och hämtade oss och åkte vidare till Gränby centrum. Köte en julklapp till Ville där bara och drack massa gratis julmust. Sen åkte jag, Robin och Bejbi till stan och gick på "China Garden" och åt china buffé. Riktigt gott! Sa sedan hejdå till bror som åkte tillbaka till Bålsta, medan vi åkte hem till Sävja och i princip sov.

Ikväll åker jag med mamma till Bålsta. Ska träffa iaf Sandra, får se vilka som är hemma och har tid med mig.

Nog för den här gången. Micke blir svartsjuk för att jag är mer med datorn än honom.
/e.



Foton från Eldris

Resultatet från eldris. Skriv gärna en åsikt eller två. ©

 
 
 
 

En från förra veckans foto också...
 

4 december 17:30

Åkte till eldris idag för att plåta lite. Vi åkte verkligen in i en värld av bara snö. Allt var vitt och helt plötsligt kommer en häst med vagn framför ansikter på mig när jag står och fotar. Jätte mysigt men nästan allt såg likadant ut. Ska lägga upp bilder på bloggen imorn i skolan. Tyvärr fick jag inte riktigt med allt som jag ville pga att mitt dumma kamerabatteri valde att DÖ. typiskt. Anyways dagen har gått hyffsat fort och jag har gjort bra ifrån mig.
Hade köttfärsprov på varmkök idad med en äppeldessert. Fick otroliga VG på varmrätten, men har tråkigt nog inte fått reda på betyget för desserten. Nästa gång är det sista gången före jul som vi har varmkök och vad blir det då? Jo, julmat. väldigt svårt att gissa. Jag hatar julmat men man får väl stå ut sista gången.

Nu är det faktiskt bara otroliga 11 skoldagar kvar och 19 dagar kvar till jul. Vips vad tiden går fort.

Fick ett samtal från älskade Sandra som jag inte har pratat med på år och dar' också! Jätte kul. Eftersom jag åker en sväng till bålsta så ska jag försöka träffa henne en snabbis och Johanna om det är möjligt.
Bra såhär  så länge. Bilderna kommer imorn så glöm inte att kika förbi!
Hejs!!

Just some thoughts....

Varför känner jag, att jag just nu sitter vid ett bord längst in i ett hörn medan alla andra sitter tillsammans vid ett bord längre bort? Har jag drömt bort mig bara och är helt ute och cyklar eller har jag gjort något fel, så att ingen längre vill ha något med mig att göra. Jag vill inte behöva känna såhär. Jag vill finnas där och göra saker som alla andra gör. Men jag sitter här nu, då och sen helt i min ensamhet, har ingen bredvid mig. Är det jag som ska ta det stora klivet? men jag vill inte tränga mig på, jag vill inte förstöra eran roliga stund. Jag kliver ett steg tillbaka istället, där kan jag vara säker. Hemma, I mitt rum gör jag ingen skada....

3 december 2008

Nu är det jul for sure! alldeles vitt ute. Skönt bara det inte blir föör kallt ute och inget slask. Helt ok för min del då. Tog några bilder igår kväll innan jag skulle sova, ville gå ut och fota men orkade inte byta om igen. Ikväll kanske jag går runt och fotar all julstämning i kvarteret!
Sovmorgon till 12 idag. Måste börja göra mig iordning snart, men orkar verkligen inte.
I helgen åker jag med Erika ner till Bålsta, från bålsta till Uppsala, söndag åker jag tillbaka till bålsta, på måndag åker jag med Erika upp till mora igen. Så blir det!

Bye

/e.
  

 

Skägget i brevlådan

1 december idag, med det menas att julkalendern har hoppat igång. Den startade 18:45 och jag hade gett mig fan på att jag skulle se första avsnittet. men nej nu sitter jag här och ser att klockan har passerat, så nu är det ingen idé.

Har fångat flugorna på bild, de som åker upp i näsan på mig ni vet. Den ser stor fet och äcklig ut, vilket den är också! Disgusting!


Jag fick som jag ville tillslut, Papi beställer mat till mig också, pommes med vitlökssås vart det (som vanligt, en vana som jag fått från Sandra)
Så snart kommer maten igenom dörren.
Bye!

/e.

En eller två failade bilder ska väl inte bli till en stor katastrof? Det vore dumt !

1 December 16:12

Jaha ja, var som sagt och bowlade med klassen idag. Det sög för jag kom sist i mitt lag (dvs 4:a)
+ att jag fick åka hem med brutet finger och armen ur led ungefär.

Är sur för jag orkar inte laga mat själv idag, och dom andra ska förmodligen köpa med sig mat när dom kommer hem. Men dom vill inte köpa till mig så dom skyller på att dom kommer hem sent. Screw you :(
Blir ingen mat för min del då, ja de va ju tråkigt.

Går och småplockar från mitt rum eftersom det är såå god damn stökigt och måste göra det när pappa lämnar en lapp där det står att jag ska städa, annars vore ju det dumt.

Ses!
/e.




© mli
(men det vet ni ju)
RSS 2.0