Like everything I'll never find, again at the bottom of the ocean


Kan man bli mer less nu eller?! Jag tror fan jag har nått botten idag.
I början av dagen kände jag mig räddad, redan igår faktiskt. Alltid passade in nästan så perfekt att det inte kunde vara sant. Tiden var perfekt tajmad, dagen likaså, och så kommer mardrömmen för tredje gången. Första gången  var körd, men jag fick ett nytt hopp, men även den krossades och nu tänkte jag såklart tredje gången gillt! Det brukar ju oftast vara så, så jag hade inga bekymmer alls. Men så får jag ett samtal nu att jag inte kan göra det här. Nu är jag så jävla arg att jag skulle kunna slå sönder något. Ni kan aldrig förstå min ilska nu. Jag har väntat och väntat på det här, att det någon gång ska bli klart och jag verkligen har klarat mig. Men nej! Emmelie ska få hinder hela tiden, och inget ska fungera så som jag vill. Jag hade sett allt framför mig, hur jävla bra det skulle bli med alla närbilder och zoomningar på tatueringen. Ljudet av tatueringsnålen som sakta tar sig fram genom huden. Nej nej, nu får jag nöja mig med tråkiga jävla babbelvideos, om ens det blir av. Helvete är nästan allt jag har och säga om det här. Som sagt funderar jag på att lägga ner precis allt! Jag har försökt och försökt, det här är tacken! så TACK!! -.-

"Skaffa dig vänner innan du behöver dem"



Bilden är tagen från google



280109

Yes som sagt, igår åkte jag då ner till falun. Busschaffuören bjöd på tuggummi, Emma och jag kollade på filmen Loser, Vi sov och idag tog jag bussen till skolan vid 10:40, kom väl sisådär 10 min försent, jag trodde det skulle vara värre. Varit en väldigt slapp dag. Började 12 och hade svenska, där vi kollade klart på den fantastiska filmen Romeo och Juliet. Verkligen bra! Sen har vi bara haft medieproduktion som gick väldigt bra idag, men några få undantag.

Snart blir det dax för käk, sen lite pluggning inför renässansen provet.
Hejs!
/e.

270109

Halloj!
Idag har det vart en väldigt dryg och tröttsam dag, men den gick igenom tillslut.
Mina planer idag var att åka till Borlänge och shoppa och kolla runt lite, Men Emmaskrutt har fel på sina ögon och är blind utan linser så det vart inte så. Istället åker jag till Falun där den unga damen bor och sover där tills imorn.
Hoppas inte resan hem blir lika jobbig och krånglig som sist när jag åkte hem.

I helgen ska jag även då leka med Emma, vi ska spendera helgen här i Mora som vi har bestämt, åka till Borlänge på lördag, samt gå till någon tatueringstudio så jag kan ta några bilder till mitt projekt.

Cya around!
/e.

Träning

Kom precis hem från 1 timmes pass hos Friskis&Svettis,  fortfarande lika kul, den här gången tog det verkligen, så imorn vaknar jag väl med världens träningsvärk igen. Men sova gott kommer jag definitivt göra.

Duschen ropar, så hejsvejs och godnatt!
Förresten Tipsa mig om bra musik!
/e.


- M. Eriksson <3

17 hela sanningar om mig själv, Emmelie H-W

1. Jag har verkligen fobi för trä, det är "torrt" enligt mig, och jag ryser om jag tar på det, när någon annan gör det eller bara jag tänker på det!

  2. Jag har toalettfobi. Kan inte gå på toa om dem inte är fräscha och absolut inte på offentliga. Om det verkligen akut och kan absolut inte hålla mig, så har jag alltid med mig "sprit" i väskan som tar bort alla basiller som sitter kvar på kroppen.

  3. Jag kan inte gå en hel dag utan min mobil, om jag glömmer den så vänder jag om och hämtar den. Utan den är jag inte hel.
 
  4. Jag får konstiga utslag, av kyla eller värme, på armarna. 

  5. Måste sova med pyamas eller nattröja.

  6. Jag älskar att stå bakom kameran

  7. Jag hatar att stå framför kameran

  8. Jag tänder på smala ben, "tändsticksben" som pappa förklarar det.

  9. Jag får panik om någon håller fast mig, eller bara jagar mig. Lägger mig ned på golvet och sparkas och skriker, att börja gråta har även hänt ett X-antal gånger

10. Smink är jag helt beroende av, kan inte gå till skolan utan smink, knappt ut på helgerna heller.

11. Jag bokstavligen hatar när någon tar mina fotoidéer!! (Allt handlar inte om hur man tar bilden med kameran, utan det mesta handlar om själva tanken och hur man "ställer upp" objektet i bilden)

12. Jag är en morgonmänniska på helgerna. Jag sover tills jag vaknar, alltså tvingar mig inte själv att sova tills 13 för att det är helg. Utan vaknar jag 8 och är pigg så kliver jag upp då.

13. Jag har en pojkvän i Uppsala, Sävja, som jag älskar mest!

14. Jag är perfektionist på att stöka till i rummet och sedan totalt skita om man måste simma bland kläderna och skiten för att ta sig fram.
.
15. Jag har Sveriges sämsta självförtroende. Jag är i stort sätt inte nöjd med något som sitter på min kropp.
16. När jag blir nervös biter jag på mina piercingar.

17. Jag gnisslar tänder när jag sover (oftast på morgonen), Jag skriker i sömnen (värre förr när jag och bror bråka varenda dag) + jag ska helst ha hela sängen för mig själv annars får jag panik om jag inte får det utrymmet jag vill (se punkt 9)

Prenuminera

Goddagens!
Tryck på länken nedanför och följ min blogg!
Puss!


Följ min blogg här på bloglovin

Bloggkoll

Skaffa bloggkoll där ni kan prenumenera på min blogg, men även andras också. Där ser ni enkelt när bloggarna har uppdaterat sin blogg med mera. Skaffa nu!

Åker hem från Uppsala idag, helgen har gått fortare än vanligt och det känns oerhört tråkigt. Skulle även ut och äta middag med mamma idag men de låg hemma och var tråkigt nog sjuka. Så det får bli nästa gång när jag kommer, alltså inte nästa helg utan den efter det.
Nu ska jag sluta tråka mig framför datorn och vara social med älsklingen!
Ha det bra!
/e.

220109




Jag har inte packat än, vad jobbigt för jag orkar inte göra ett skit! Orkar inte skolan imorn. Jag är negativ ikväll, det erkänner jag utan tvekan. Kan inte rå för saken som hoppar ut munnen på mig och att jag har en väldigt aggresiv ton när jag pratar. Men du är van och förlåt på ett sätt, men jag är väldigt upprörd ändå. Men om jag bara kunde inse att det inte är ditt fel, att du tycker att äcklet är fin. Men du kan räkna med att jag ska sudda bort kärringen från ditt liv!


Imorn blir det som sagt en resa ned till Uppsala där jag ska spendera helgen i Sävja.
Så jag hoppas verkligen för min egna skull att mitt PMS humör försvinner inatt, annars är det bara jag som får lida i slutändan. Jag hade inte mycket mer och säga ikväll. Bara massa klagomål, men så kan det vara ibland!
 Nu måste jag packa!
Godnatt!
/e.


ANONYM

Jag skulle hemskt gärna vilja veta vem anonym är som skrev under inlägget "Uppdatering av mitt fotoliv"
Hemskt kul att du gillar bilderna och fortsätt och kommentera, för ni peppar verkligen mig! så TACK! :)

210109

Nu har jag gjort mig iordning för sängen så jag ska väl kolla på tv och prata med älskling, sen sova.
Jag har foto imorgon så då kanske jag kan försöka passa på och hitta någon/några med tatueringar som jag kan få fota, Ewe ska jag fota iallafall men det skulle ju behövas fler, så jag tar nog med mig mitt orginial objektiv imorgon också!
Har ju ett projektarbete om tatueringar just nu där jag ska göra en hemsida om det osv. Så jag behöver kamma hem 75 bilder på tatueringar och just nu äger jag kanske 15 bilder bara, det här går inte så bra! Så om någon bor i Mora och äger tatueringar så vill jag hemskt gärna fota dom! :)
Jag ska ju även ha med 3 videofilmer om det också, där jag hade tänkt mig att filma när någon ska tatuera sig, och i det här fallet ska Emma tatuera sig som tur är. Yes! Jag håller tummen för mig!

Måste berätta en sak, jag blev hämtad efter skolan av Pappa m. familj. Vi åkte upp till Willys för att handla. Jag och Linda går in på Kappahl och där ser jag en så jävla söt unge! Haha han var ett riktigt troll! Han satt i kundvagnen och sög på den här kedjan som man sätter fast i den andra vagnen, hela den försökte han trycka in i munnen. Linda ställer sig i Kö bakom honom och står och flinar och vinkar osv, och ungen rör inte en enda min, utan kollar på henne som om hon vore knäpp. Aja synd att jag inte hade kamera med mig för det där var så sött!
Nej nu ska jag nog krypa ner till sängs och kika om det är något på tv!
godnatt!
/e.

Godmorgon!

Ja, igår vart det lite knasigt. Jag har ju, som alltid, sovmorgon till 12 på onsdagar, så jag hade planerat en kväll med lite läxläsning. Men nej jag somnade kl 19 någongång och vaknade till kanske 3 timmar efter av att Micke har ringt. Jag ringer upp och vi kanske pratar i 1 timme, sedan somnar jag om igen och helt plötsligt är kl halv 7 när jag vaknar. Så då gick jag väl och sminka av mig och bortstade tänderna och gick och la mig och vila kanske en halvtimme.
Så det gick väl inte riktigt som planerat. Nu har jag suttit på morgonen och lagt in bilder från kameran. Jag saknar verkligen PS på datorn, så jag ber min kära bror att komma upp snart så han kan fixa det! Så just nu får jag nöja mig med "Mocrosoft office picture manager", där jag iallafall kan fixa ljuset i bilderna m.m.
Nu är det dags och göra sig iordning! Ha en bra dag!
/e.



Så här kommer några bilder på min underbara lillebror!

 

  


Hejhopp!

Idag har det vart en otroligt seg dag, med det är det på alla tisdagar. Uscha! Jag hade så jävla ont i magen idag så jag åkte hem sista lektionen. När jag kom hem hade vi fått tågbiljetterna som Bror skickat upp. De va inte det enklaste att förstå. Det är nämligen tio stycken biljetter i ett häfte som man själv ska fylla i tid, datum, plats och vagn osv. Sen står det att man ska fylla i bokningsnr, men det stog det inget om på SJs sida. Så de vart lite frustrerande. Så jag fick ett beställningsnr till min mobil, så jag ska tydligen hämta ut biljetter på SJs automat där. Jag förstår ingenting! Så då har jag 4 biljetter fast jag egentligen ska 2. Jaja det löser sig!
Så iallafall jag åker nu på fredag med 16:32 tåget. Jag längtar jätte mycket efter min bejb! <3

Mamma är väldigt saknad också, så om man kunde få se en skymt av henne skulle jag bli vääldigt tacksam!

/e.


Världens bästa skrutt! <3

Skor

Nu har jag kommit hem från en timmes basgympa. lika kul den här gången. Så nu äger jag ett träningskort på friskis &svettis som håller terminen ut.
Förövrig är jag helt kär i dessa skor som är med på edets reklam om toapapper!
Någon som sett liknande skor någonstans så hojta gärna till!  Jag vet! jätte dåligt kvalité, men det vart så när jag slängde ihop det! Bilden till höger är skor från H&M som jag också är väääldigt väldigt förälskad i. De kostar ungefär 300 kr och jag har bestämt mig för att jag ska köpa dem nästa gång jag får pengar, eller nått, jag ska ha skorna iallafall.
Nu är det dags att duscha!
hare!
/e.



Måste uppdatera lite. Har hittar ännu ett par skor som jag vill ha, de längst ner som jag har hittat på Dinsko för 449 kr.
Jag har letat på varenda skoaffär på internet nu efter hyffasade skor. Och jag vet att några av dessa ska bli mina iallafall.
Jag är helt skogalen!
Nej, nu ska jag ta och lägga mig i sängen med en kopp grönt te tror jag, och sen ringa älskling!
Godnatt!
/e.

 

Träna träna!

Idag är det måndag och det innebär träning. Superkul!
Jag slutade hyffsat  tidigt idag pga att vi inte hade någon idrott. Så jag hann ner på stan och köpa mig ett par jeans faktiskt. Ett par baggy jeans. Jag är dock inte helnöjd med dem. Framifrån är de superheta men jag är tveksam på hur de ser ut på sidan och bakifrån, men det är väl för att jag är så van att gå runt i leggins och tajta byxor helatiden. Så iallafall, jag köpte jeansen på Cubus och de kostade 399 kr. Inte alls farligt. Det är ungefär vad ett par jeans får kosta för mig annars blir jag för snål.
Så nu får det vara slutshoppat ett tag så jag inte gör av med mina sista pengar. Men jag måste erkänna att det är skönt att shoppa och komma hem med massa påsar med nya kläder som ska invigas i garderoben.

Nej nu måste jag byta om så jag hinner.
/e.

180109

Nu har jag äntligen kommit hem från en bra helg i Falun, spenderad med Emma.
Jag åkte dit i fredags, vi gjorde inte så mycket, kollade på Lets dance och inte mycket mer. På lördagen åkte vi ner mot stan och shoppade på rean. Jag kom därifrån med ett par udda skor, två tunikor och smink. Känns bra och få shoppa och göra av med lite pengar. haha! När vi kom hem gjorde vi middag som blev laxfilé med sallad. Sedan bar det av till Emmas syster Mikaela, och där sjöng vi singstar ABBA och drack några öl med Mikaela, Emma, Emil, Gustav och Ida. Riktigt trevligt faktiskt.
Ikväll ska jag se Trollkarens hemligheter som börjar kl 21:00, det är grymt bra!

Nästa helg ska det bäras ner mot uppsala och äntligen träffa älskling.
och helgen efter den har jag också planer om det blir som tänkt :)

Hoppas ni haft en trevlig helg!
/e.
Bilder på det senaste inköpet, mobilbilder därav den dåliga kvalitén.

 
 
 

Uppdatering av mitt fotoliv

Bilder från gårdagens fotolektion, uppgiften var närbilder.
Bilder är alltså tagna och redigerade av mig.
Tänkte visa efter och förbilder så ni faktiskt får se hur stor skillanden blir när man ändrar dem. Hur bra det blir!
Den översta är redigerad och den undre är orginal!
Enjoy!
/e.










150109

Jaha ja, då var det torsdag igen då, imorn är det äntligen fredag och då kanske jag åker till Falun, jag får se hur jag känner mig. 
Mitt objektiv kom hem igår och jag vart massa glad! Vi har inte riktigt lärt känna varandra än, men det kan man ju inte göra. Så jag ska försöka mig på honom lite mer nu på fotolektionen, även fast det är riktigt jävla tråkigt väder ute så måste jag väl ge mig ut i naturen och försöka ta några närbilder. 

/e.

130109

En toppen dag idag har jag haft, om man bortser från all min träningsvärk och den allmänt sega skoldagen. Jag, Linnéa, Felicia och Bea bestämde oss iallafall för att gå till kaffestugan och fika. Det var riktigt mys, fler sånna skulle passa fint. :) Sen gick vi runt lite på stan, alla shoppa förrutom jag och Bea, det sög eftersom det är värsta rea överallt nu.
Men två små skitsaker fick jag med mig hem iallafall, ett par bruna spetstights för 39 kr och en rakgel för 19 kr!
Jag är grymt sugen på att köpa ett par skor, med klack, yes med klack! och jag är ute efter ett par med kilklack, vet dock redan nu att jag inte kommer passa i det, men vafan gör det? De räcker med att de bara kan stå på hyllan och se snygga ut! Nej, men skulle verkligen vilja ha några som är någorlunda. Såg ett par rätt så najsa på H&M, som va billiga, men då är det där med att beställa skor, det vill jag verkligen inte göra! :/
Hur som helst, när jag kom hem, hade pappa Saw 5 igång, kollade faktiskt på den lite, den verkade bra, så måste få ut den på DVD så jag kan kika på den! Vi kolla nu ikväll på Barnhemmet iallafall. Riktigt bra film tycker jag! Men nu efteråt blev det väldigt läskigt eftersom jag tror på "spöken". När jag skulle sminka av mig och inte alls hade någon chans att se, så inbillar jag mig såklart att det står någon precis bakom mig, och bara stirrar! Usch! men somsagt den rekomenderar jag stenhårt!

Anyways, sammanfattningen av denna dag har vart ganska så perfekt enligt mig iallafall! ;)
Nu är det dags att prata i mobil med bäjbi och sen sova!  Sovmorgon imööörn till 12!!! :D
/e.

Happy face with a tired body!

Idag har det hänt mycket men ändå inte så mycket?! Gick skola till 14:20 sedan kl 17:00 promenerade jag och Linda upp till morkalby tror jag haha, och skulle träna vår första dag på Friskis och Svettis. Basjympa blir det ett tag framöver. Det va riktigt kul, jobbigt men inte för jobbigt! Så jag hoppas att det blir till en rutin och att det går bra här framöver!

Pappa har även beställt ett objektiv till mig nu! :D Ett Tamron af 70-300! HAPPY FACE!!
Sen har jag fått ett nytt bordstativ som är lite stadigare eftersom det jag fick i julklapp var för klen för min kamera!

Ja, ska snart gå i sängs, får se om denna natt blir en mardröm också eller om jag kan somna som normalt!
Jag kanske har för höga krav, alltså att jag måste lägga mig vid 9, för annars får jag inte tillräckligt med sömn. Det kanske är det som på något sett gör min kropp och gärna stressad och jag kan inte slappna av. Men det har blivit som en tvångsgrej, att jag verkligen måste ligga i säng då. Så skulle vara svårt och bli av med den.
Nu ska jag hoppa i säng och ringa världens bästa pojkvän!
Godnatt!
/e.

Objektivet som ska bli min nya bebis!
(Bilden är tagen från google)

Ingen sömn

Inte fått så mycket sömn alls inatt. Fyfan 4 timmar ungefär! skit najs på en måndag! NEJ! Fick ångest, så jag sov över mattelektionen och tog 9 bussen till skolan. Skulle kunna somna vilken minut som helst! Har tråkig multimedia B nu och sen ännu tråkigare mediproduktion. och sist men inte minst idrott. herregud! Hur ska jag klara av den här dagen? Sitter även med halsont, pricken över i:et liksom. Ibland låter jag hes och konstig när jag pratar.

Jag orkar förövrigt inte med skolan! Låt den brinna upp....eller något!

Hej så länge!
/e.

Två måsten just Nu!



 


Imorgon ska jag börja mitt nya liv, ännu en gång. Denna gång ska jag dock inte ställa så höga krav för då klarar jag det absolut inte. Det enda som är ett måste egentligen är väl att börja träna. Och försöka minska ner med det där jävla godiset, det är hopplöst! Anyways så ska jag och Linda på Basgympa imorgon. Får se hur det går, sen ska vi prova på pilates. Ska ändå bli kul tycker jag, men det som oroar mig mest är väl att det kommer bli ganska sent och jag får panik när jag vet att jag inte kommer få sova iallafall 8 timmar.
Så godnatt med er och önska mig lycka till!
/e.

Nattmedsminkochkamera

Jag varnar för de här bilderna...
Vad gör man inte en lördagkväll när man inte har något och göra liksom!

 
 
 






 

Simpelt




Som sagt de ligger inte alls i favoritmappen, men jag får något fel när bloggen inte har bilder!
Bjuder även på en bild på mig och Ville. Jag är helt nyvaken därav det fina och ruffsiga håret!
Ha en trevlig kväll! /e.

Finally!

Haha har längtat som tusan på att få en viss låt och nu har jag den, jag vet inte riktigt, men jag har fastnat som bara den och den är riktigt Party!! tack Jows! :P
Pappa drog och bowlade nyss och jag vill också! x( men det fick vi ta och göra en annan gång! x)

Jag saknar Micke som bara den. Han har ju införskaffat Wii nu också, så det gör ju inte att man vill ner heller! verkligen inte! :o

Jag vill bara tillbaka till Johannas fest, den var riktigt värd! Om man kanske kunde ta om det någongång? ;D


Jag tänker langa in några bilder jag inte alls är nöjd med, men jag tog några få dagen innan jul så jag slänger in för att få lite färg i bloggen!
godnatt!
/e.



Lördag 10 Januari 09

Idag har jag med familj gått ner på stan och kollat efter kläder, dock var allt urplockat så jag kom bara hem med två nya leggins och ett par nya knästrumpor. Men det sparar man väl pengar på, att komma tomhänt hem menar jag.

Jag tycker jag ska börja ta mig i kragen och dra ut och fota lite, eller kanske börjar fota lite porträtt bilder på Ville.
något iallafall. Det är så tomt både här och på bilddagboken.
Jag är inte ett dugg aktiv, men min hjärna och min ork har väl inte riktigt kommit igång efter lovet. Men snart lovar jag mig själv att det ska hända lite i bloggen.

Hade gott!
/e.

The first schoolday 2009

Oj oj visste alls hur jag skulle klara den här dagen. Jag har inte alls sovit bra i natt, jag vaknade ungefär varannan timme och det är inte najs. Men det va bara och pallra sig upp iallafall och sätta sig på bussen mot skolan. Som tur var så börja vi terminen med en lam fotolektion dvs. sitta vid bdb, blogg och kolla på filmer från moderskeppet. Men nästa vecka blir det kameran som får följa med mig till skolan och sätta igång med arbeten. Fick även reda på att vår riktiga lärare kommer tillbaka i Februari. så inga mer vikarier. Hoppas allt blir bra och att jag får in massor bra information i huvudet och lär mig.

Vi hade varmkök som sista lektion som bara bestod av teori så vi fick sluta tidigare. Jag följde med Cissi upp på willys sen drog vi till mcDonalds och köpte oss en cheeseburgare och en El wrapo. Den va faktiskt riktigt god, det hade jag inte tänkt mig. anyways vi hann inte äta det där utan Mårten kom och hämta oss där och sen skjutsa han hem mig.

Nu väntar jag på att Papi m. familj ska komma hem så jag kan gosa ordentligt med Ville.


M. Eriksson<3

Dags för hemresa..

Lite uppdatering över de senaste dagarna.
I måndags så åkte jag och sandra in till Stan för att fira Johanna som fyllde arton. Det va riktigt roligt! Men kunde ha stannat längre om jag hade möjlighet, men då hade inte Sandra hunnit med sin buss och jag hade pojkvän som väntade hemma på mig. Så vi åkte vid 11 tiden eller nått kanske. Jag tappade bort min piercing kula på centralen och vi köpte med oss burgerking mat till pendeln. Sen kom Micke och mötte mig på stationen.

Igår var det Johannas födelsedag så jag och Micke gick hem till henne och fikade lite med hennes släkt. Sen gick vi hem och kollade slutet på en av världens bästa filmer, nämligen Batman - The dark knight som mamma och hennes micke kikade på. Den är helt underbar och jag kan kolla på den hur många gånger som helst!

Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat och myst med Micke och såklart packat. Mitt tåg till mora går ungefär halv 7 ikväll, så vi åker till Uppsala såfort mamma kommer hem från jobbet.
Känns tungt som bara den och åka och veta att skolan börjar redan imorn. att man ska kliva upp kl 06:20. Och jag har vart så osmart och inte ställa klockan de senaste dagarna så man är lite van med att gå upp tidigt. Uscha, men det som besvärar mig mest är väl att jag har ett oklart arbete som ska redovisas imorn eller i övermorn. Alltså kommer jag få IG på det eller om jag får göra det senare.
Aja, det va det. Nu ska jag fortsätta vara med Micke.

Tråkigt att jag inte har träffat Sandra och Johanna idag, men vi får väl se när vi ses nästa gång.
Take care!
/e.

Dags för den 3:e julaftonen

Idag är det då dags för julafton nr 3 med mamma. Mormor och morfar kommer hit, samt Robin som kommer hem från Hamra, Micke och Micke. Så vi ska väl äta lite mumma mat och sen öppna julklappar! Det kan man kalla najs. Fick även min julklapp från farfar i fredags, julklappen innehöll 1000 kr som ska läggas på hög antingen till objektiv till kameran eller till en ny najs tattoo. Men det är nog smartare om kameran går före :/ ....Svårt val.

Imorn åker jag och Sandra till Stan, som sagt, och firar Johanna! Om inte hon gör plötsliga ändringar xO!
Vilket hon inte ska göra, hoppas jag!

ska snart ta mig i kragen och lägga in mina bilder som jag har tagit under jul.
Har bara inte haft ork! Ta det med en nypa salt! x) eller jag får göra det, för jag är verkligen urless på att min blogg bara innehåller text nu, och jag är för lat för att skriva och som sagt ladda in och redigera bilderna! Aja...
Skitsnack, cya!
/e.

Dagen efter

Jag får väl dra en liten sammanfattning av kvällen/natten igår då.
Den började som skit, inga folk och jag och Micke satt hemma. Jag hade huvudvärk vid ca 22:00 och ville bara gå och lägga mig och skita i precis allt. Jag tog mig i kragen och Sandra anlände sedan. Även William kom till plats. Vi stog på min balkong när tolvslaget slog in och kollade på alla raketer. Sen kom Patrik, Patrik och Kalle och vi hade mycket trevligt, enligt mig! Folk började dra sig hemåt vid halv 5-5 kanske? och då gick vi till sängs, men Patrik och Patrik satt kvar till 6-7 och pratade med Robin. NAJS!
Så kvällen vart mycket bättre än vad jag trodde att den skulle bli! Det var bara lille Oskar som saknades. To bad!

Den 5 januari blir det fest hos Johanna, för hon blir nämligen cooola 18, den 6 januari. Så party party! Jag och sandra ska dra dit. Får se vad jag gör av min lilla pojkvän. Om han vågar stanna hemma med läskiga mamma och micke eller om han drar med eller om han åker hem (vilket han absolut inte får göra :(  !)

Så idag då, vi vaknade alla ungefär vid 12 och va såklart sugna på fettomat. Tänkte beställa från vad det nu heter, men så kom det en liten lapp i brevlådan om hemlevererad mat. Det har vi aldrig prova så varför inte göra det när man är lat dagen efter?! ;) Så vi beställde pizza från det där placet och dom va lite sega men äh, pizzan kom till min dörr! coolt!!
haha

Nej nu ska jag kolla på tv.
hörs hej!
/e.
RSS 2.0