Tillbaka i Mora över en natt

Min man kom upp till Mora idag med resten av hans familj. Vi drog till Tomteland och fortsatte sedan till Vasagatan 32 för en mysig middag!
Glad att vara i hans närhet igen, men tråkigt att få åka ifrån familjen igen!
Imorgon åker vi tillbaka till Åmål igen, men innan det ska jag springa ner på stan och kolla efter en söt te burk till mitt nya prinsess te! ;) och såklart gå och tarva efter mer parfymprover!

Vi fortsätter resten av kvällen med en skräckis - The girl next door! Hoppas på en sevärd film nu!
Godnatt!

jo juste! Min jul har vart hur mysig och bra som helst! Fick i princip allt som stod på önskelistan!
Tack familjen!

Då fortsätter resan

Från Åmål, till Bålsta, från Bålsta till Uppsala, från Uppsala till Mora och nu från Mora upp till Hamra.
Blir ett väldans resa när familjen är så utspridd i det avlånga landet Sverige! Jag är van att åka tåg/buss sedan tidig ålder så för mig är det inga problem, även om jag har fått lite svårare för det nu när jag har bott i Åmål i ett halvår och är van med att kunna ta bilen med Mattias så fort vi ska någonstans. Tågrutinerna har liksom försvunnit lite ;)

Vi hämtar upp pappa på vägen upp till Hamra eftersom han har tillbringat några dagar i Vemdalen. Ska bli kul att träffa honom då de känns som evigheter sedan sist :)

Dunkar på Trollmors vaggvisa och Sjörövar fabbe för Ville just nu i väntan på att Linda ska komma hem! ;) Kanske jag som lyssnar mer än honom!

Vet inte hur jag ska klara mig utan internet i Hamra. Hur ska jag klara av en dag när jag vet av att jag inte tävlat i alla julkalendrar? Har sagt att Mattias får ta över tävlandet åt mig!
Förövrigt saknar jag honom som bara den! Min alldeles egna kärlek!

Och vet ni? Jag har bytt bajs idag!
Hejdå!

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig jul!

21 december

3 dagar kvar till efterlängtade julafton, känns underbart, men har dock inte fått någon riktig julkänsla än.
Kommer åka upp till Hamra imorgon där jag ska fira jul, men på dagen blir jag barnvakt åt Villisen. Hade tänkt att kila ner på stan och kika efter ett par leggins då "alla" mina gått sönder...åtminstone de bästa paren!

Lunchdejtade med Linnéa, Bea och Felicia på kaffestugan idag, samt strosade runt på stan med Linnéa efteråt. Mysigt och kul att få träffa tjejerna igen! Har inte träffat Bea och Felicia sen vi tog studenten så....illa!

Ikväll ska jag försöka ta till mig mina skills i att tillaga knäck! MUMS!


Google

Söt som socker

Har myst massvis med Villisen sen han kom hem vid 4 tiden och han är alltid lika charmig och söt! Trots att han nekar till att han är en bebis nu så kommer han alltid vara min bebis oavsett!





MITT charmtroll och världens bästa lillebror!

Efter bara en dag

Hur kan man sakna någon så mycket som jag gör! Efter bara en dag är jag helt knäckt av saknad och vill springa till hans famn och aldrig låta han åka ifrån mig igen!
Mattias, jag älskar dig mest!


 

Trevlig helg med sorgligt slut

Har haft en kanon helg med Familj och pojkvän!
Vi drog på kryssning, hade kul som fan, åt julbord två dagar i rad, hade en för tidig julafton med Mamsen och öppnade julklappar, gjorde supergod hemmagjord pizza, grät en eller två (flera) skvättar dagen min älskling skulle återvända hem till sin familj i Åmål (är inte ett dugg van att vara ifrån honom), tog tåget från Uppsala till Mora tillsammans med Storebror med en jävla massa packning och TADA nu sitter jag i mitt kära gamla rum i mora och väntar på att min käraste lilla ögonsten till lillebror ska komma hem från dagis! :D

Imorgon är det planerat att jag ska träffa efterlängtade Beaprupp och ta en fika eller dylikt på stan! Mys!

CIAO!

Precis vad jag behöver!

En digitalkamera från Canon som har hela 14,1 megapixel är något som jag verkligen inte skulle tacka nej till just nu! Har enda sen min digitalkamera gick sönder velat haft en ny! WIPS så lottar Dennis M ut en!
Kolla in hans blogg! Han har suveräna julklappar i sin julkalender varje dag!


Yes

Självklart följer jag realityserien Ung&Bortskämd! Fick nyss syn på en parodi från Måns Möller och jag kan ju inte göra mer än att skratta! Klockrent...

Laughing my fucking ass off

I'm in miami bitch

Har tydligen vunnit ännu en gång, och denna gång hos Nicole. Man blir ju helt lycklig i och med att jag blivit beroende av dessa jävla julkalendrar! Matte himlar bara med ögonen nu när jag säger att jag måste hinna tävla alla gånger innan jul!
Så kan det gå!
Ska göra en del innan vi tar tåget mot Bålsta idag, men annars har jag allt färdigpackat! Måste ladda in låtar på Ipoden, ett måste då vi rensa hela Ipoden imorse på dess innehåll!


Lyssnar på sköna människor just nu!

Julerim i juletider!



Nu snackar vi om en Ipadtävling, och mina bidrag kommer lätt vinna! ;)
Den första är såklart min smarta brors förslag!

 

Juletid med sin ro och samhörighet
Ett minne blott om din plånbok är fet
Teknikens under har gjort det igen
Nu slipper du umgås med släkt och vän
Styr dina fingrar på dess högupplösta yta
Upplev de oändliga applikationerna flyta
Vad som finns i paketet du nu må ha på känn
En iPad surfplatta, din nya bästa vän!

Tänkte ju även köra denna variant:

Nu i juletider måste jag ta å snatta
För att få mig iPads surfplatta
Den är ju så jävla svinigt dyr
Att jag fan tar o spyr
Sänk priset så folk istället nappar
Alla vill ju peka, dra och välja appar
Men med denna kostnad ni nu vill tappa
Kunder som faller ner för er hala OnOff-trappa
Klart som fan vi alla vill vinna
Men eftersom jag är en sån' välförtjänt kvinna
Tycker jag att alla andra kan försvinna
På OnOff har ni gott folk och bra prylar
Men tro inte på folk som nu bara smörar och "stylar"


 

It's all ready

Har nu packat klart det mesta, bara sminket som jag slänger i imorn och kameran kvar. Var en snäll flickvän och packade Mattes väska också eftersom han gått och blivit förälskad i ett Harry Potter datorspel ;P Färdkosten är kirrad och biljetterna har kommit. Jag tror vi är redo för 5 och en halv timmes tågresa...MINST, det är ju SJ vi pratar om och som jag har hört ska vädret inte bli det bästa imorn, naturligtvis :) men jag har Matte med mig och huvudsaken är att jag har någon i och mysa med under tiden. Tillsammans klarar vi ju allt ;) Var förresten till Apoteket idag för att hämta ut nya medicinen. 240 kr gick de på och fan va arg jag blev...jag vill aldrig mer bli konstigt sjuk när man (mamma/pappa) lär betala över 350 kr på bara antibiotika :( kunde ju få massa annat roligt för den slanten! Tur jag får Alvedon, Ipren, hostmedicin och nässpray av snällisarna i Hoffishuset :) Nu ska jag försöka slita herrn från datorn och tigga om massage ^^

Det här skrämmer skiten ur mig!

Gick nyss in på Aftonbladet och kika. Där får jag se att självmordsbombaren skickat in ett röstmeddelande till bl.a. Polisen som Aftonbladet nu har publicerat. Han säger bl.a. hur illa Sverige behandlar muslimer etc. Han har alltså skickat in ett hotbrev och säger att vi alla ska DÖ! Detta har vi aldrig vart med om i Sverige och jag hade hoppats på att de skulle fortsätta så...jag börjar störa mig på Aftonbladet och på vad de publicerat sedan det här inträffade. De skrev från en början att hans bomb var amatörmässig och skrev vad "bra" terrorister använder sig av för sprängmedel osv och även nu när de lägger ut det här klippet. Det jag syftar på och är rädd för är att fler ska ta efter honom, bli hjärntvättade helt enkelt. Sverige är ett lugnt land och ska förbli ett lugnt land! Jag vill aldrig se en sån här händelse igen, det är så jävla skrämmande! Vi ska fan inte behöva gå rädd på gatorna i vårt land. Om man tycker som den här mannen att Islam är så jävla bra och Sverige suger, varför i helvete kommer man då hit från första början?? Jag förstår verkligen inte...jag skulle aldrig flyttat till t.ex. Frankrike om jag inte gillade läget i deras land. Jag har absolut ingenting emot invandrare så, men tycker man som den här självmordsbombaren då borde man stanna hemma i sitt egna älskade land!

All i need is you

Blodsänkan var fortfarande för hög för att ha gått så pass många dagar med Pencillin. Nu skrev han ut Dalacin en antibiotika istället, som ska vara starkare och bakteriedödande.
Ska åka ner till Apoteket idag och hämta ut knarket så får vi se om det blir bättre!
Annars då! Ska packa klart allt inför Bålsta resan imorn som sedan fortsätter till Mora måndagen därpå! :)
Jag och Mattias åker från Åmål sisådär vid 5 tiden på eftermiddagen. Hoppas på att tågen går som dom ska då vi ska byta i Karlstad och Hallsberg!
Tänkte bädda in mig i sängen och kolla på film nu och hoppas på att tiden flyger iväg så jag får pussas någon gång!

Saknar Göteborg och Liseberg!

Mot farbror doktor

Det får bli ett till doktorbesök idag. Såhär ska det tydligen inte vara, och det förstår jag ju själv!
Får se vad de kan hitta på denna gång!
Hejs!

If it make you feel good

 

 

Grönt...

efter en lyckad färgning av mig själv vart det inte så lyckat! Den askblonda färgen från Mood blir grönaktig på mig. Hade den färgen tidigare i år, men då vart det solblekt av solen under sommaren, men nu när det är vinter och knappt finns någon sol? Jag kommer få gå med grönaktigt hår hela vintern, buhu!
Skulle behöva köpa slingor och slänga i hela håret istället, men jag orkar verkligen inte göra själv, och dessutom har jag inte råd och mitt hår har absolut inte råd med att bli mer slitet än vad det redan är! .__.
Suck!
Ja ja, jag får acceptera läget helt enkelt, och sluta skämta om att det kommer bli grönt...för som sagt, det vart de ju!
Resultat efter att jag sköljt ur färgen

Dax att fräscha till håret!

Hade då tänkt och göra något åt mitt hår igen, och eftersom jag har en askblondfärg ståendes så tänkte jag ta och slänga i den idag om jag orkar. Frågan är om den kommer göra någon skillnad då den stått framför en lampa i en halvvarm temperatur i ca ett halvår?! I och med att den ljusblonda jag färga sist inte gjorde någon större skillnad på mitt hår, och även den hade stått där och njutit av värmen!
Håret kanske bara blir grönt? Men det är ju lite halvfräckt sådär nu till jul också?!

Don't look back in anger

Har nog bestämt mig för nästa tatuering! Ska ha som denna tjej "Hope & Dream"
Ah ni ser ju själva! Sjukt nice!
Tråkigt att man inte har en fet inkomst!

If you can't ride two horses at once, you shouldn't be in the circus


Fick en sån här oljemålad snygging på duk av mamma för ett tag sedan!
Just nu står den inrullad i kartong hemma i Bålsta och väntar på mig!
Vill ha ett eget place så att jag får smycka en vägg med denna skönhet, Can't wait!

Det ger inte med sig

Det vill aldrig släppa! Sitter med täppt näsa, en hals som är störd till o från och har en hosta som får mig att spotta klumpar! Inte det trevligaste! Att vara förkyld med täppt näsa är inte det lättaste för mig då jag upplever allt jag tar i som torrt. Jag får svårare och andas när det blir så, och det är bara allmänt jättejobbigt! Har inte sovit så mycket i natt faktiskt. Tur man inte har några tider att passa!
Den här veckan har jag planer igen, så det gäller att bli frisk nu!

* Färga håret
* Packa inför jul
* Ner på arbetsförmedlingen och lyssna om 5 lediga säljarjobb? (om jag är tillräckligt frisk d.v.s)
* Tåga ner till Bålsta tillsammans med kärlek
* Julmiddag och ********* över fredag och lördag
Lucia är det idag också ju! Och inte har jag fått sett nå Lucia pga min dumma halsfluss! :<
Aja Ha en trevlig Lucia!


Bild från google

HALSFLUSS

Som sagt, det vart ett besök hos Doktorn igår med den där förbannade trästickan nerkörd i halsen (jag hatar trä). Vi tog ett halsprov samt ett blodprov i fingret. Sköterskan som först tog hand om mig såg att jag hade beläggningar nere i halsen och var irriterat röd, men inget mer med det. Halsprovet visade tydligen inga konstiga resultat så det var blodprovet som återstod. Blodsänkan ska väl normalt ligga på max 10 eller något liknande men min låg på 72 och var lite väl högt. Iväg för att träffa mr. Otydliga Doktor som skrev ut pencillinet Kåvepenin till mig som jag ska knapra på i 10 dagar!

Han: Tar du pencillin? (Tål du pencillin)
Jag: Nej
Han: Inte?
Jag: Nej?
Han: Hur vet du det?
Jag: *Ööhh?? jag vet väl om jag tar pencillin eller inte???*
Mattias: Ehm Emmelie, han fråga om du TÅL pencillin....

Då gott folk! Jag har aldrig haft Halsfluss tidigare i mitt liv, och det är jag skapligt glad över, för detta är bland de elakaste jag vart med om, detta är inte roligt för fem öre!
Jag har förvandlats till ett gråtande och hjälplöst barn ungefär! Jag vet inte hur många gånger under dagen och kvällen jag grät igår, och varje gång jag ska svälja så kommer det fram ett slags obehagligt stön och jag får ont i magen i samband med det, i och med att jag lär ta i med magen när jag ska svälja.

Jag är tacksam att jag fick det här nu och inte nästa helg, men jag skulle vart ännu mer tacksam om jag inte fått det överhuvudtaget! Hoppas ypperligt att detta är första och sista gången, och att Mattias lyckas klara sig undan det.

Nu ska jag gå upp och försöka få i mig min barnyoghurt från Tiger! hihi

Host host

Det här ger sig inte. Min hals blir bara värre och värre, och nu
har jag börjat fått hosta samt en väldigt rinnig näsa på köpet. Det kanske blir till att åka ner till farbror doktor och gapa stort! För denna sorts ont i halsen känner jag inte riktigt igen!

Fan vad jag tycker synd om mig själv!

















Marabou bjuder!



Idag bjuder Marabou på en handduk till de första 5000!
En per hushåll och du bör vara 18+
Jag lästa även något om att de som får hem en handduk även får vara de första med att prova Marabous nya smak med Mango. Lät inte gott, men som sagt, det är gratis! ;)
Skynda er nu!

Klicka här för att komma till Marabous julkalender!

Krasslig

Känner mig fortfarande krasslig. Hade lite feber igårkväll, och har nog det än. Halsen fuckar, likaså min skalle och kroppen spelar mig ett spratt! Vid sånna här tillfällen vill man bara att Mattias inte har någon skola och tar hand om mig, för det är han väldigt bra på nämligen! :)
Vi har väl varit krasslig i en månadstid nu så nu tycker jag att detta ska ge sig! Håller tummen på att vi båda är fullt friska till nästa helg!
Mattias vet bara om att vi ska äta julbord än så länge, inte vart vi ska, ingenting. Så jag ska försöka och inte försäga mig som min mor råka göra till mig! ;)


It wasn't god who made honky tonk angels

The cove



Jag föredrar "The Cove" så jävla hårt!
Berörande som fan. Finns inte ord till hur mycket jag hatar vissa japaner, och alla andra som håller på med detta!
Efter jag sett denna dokumentär, med ögonen fyllda av tårar, ville jag bara springa ut i världen och rädda dessa skönheter! Man kan ju nästa inte hitta ett mer oskyldigt djur än delfinen!
Fett med cred till människor som verkligen riskerar sitt liv för att rädda dessa varelser! Puss på er!!
Som sagt, om ni inte redan sett den, så fixa filmen på en gång och kolla på den! Så jävla värt!

The cove and chinesefood

Känner mig sjuk...ännu en gång!  Det verkar aldrig vilja gå över riktigt.

Har legat i sängen hela dagen och sovit, men halsen blir bara värre och värre. Inte kul!
Som plåster på såren är Mattias påväg och hämtar Kinamat åt mig medan han ska äta pizza!
Kan ju alltid hoppas att det lindrar halsen lite! ;)

Ska ta och bränna ut en dokumentär som heter The Cove,
har hört att den ska vara bra! :)

Vintermys på Liseberg

Jag och kärleken hade en toppendag på Liseberg i söndags. Verkligen att rekommendera till personer som gillar julstämning och vintermys! Allt ser så gammeldags ut, vilket jag älskar! Jag njöt av varje fotsteg jag tog, jag njöt av varenda ögonblick!
Vårt hotell var hur fint som helst, tråkigt nog kunde jag inte få en helhetsbild på hur hotellrummet såg ut då jag använder mig av ett 50mm objektiv.
Jag önskar mig ett fisheyeobjektiv härnäst! ;)

Jag saknar redan Göteborg!










Emmelie älskar julkalendrar

 

Dennis M har en grym julkalender med grymma vinster varje dag! Jag sitter fastklistrad varje morgon för att vara med och tävla (utan att överdriva, jag är helt fast), än så länge har jag dock inte haft någon tur med vinsten, men jag hoppas att jag får den chansen någon dag innan kalendern tar slut!
In och kika på hans blogg så kanske just du vinner något också nu innan jul och allt! :)

I Götet!

Vi drog tidigare ifrån hotellet för att gå i affärer, men det visa sig att vi gick lite för tidigt. Så nu sitter vi på centralstation i Göteborg och inväntar att klockan ska bli 15:07. Tågen verkar vara en aning försenade men vi håller tummen att inte vårat blir det! :)
Jul på Liseberg var så otroooligt underbart och fint, så dit vill jag gärna åka nästa år också!
Kommer lägga in en fet bildbomb senare när jag putsat till dem! hihi

Vi fördriver tiden just nu med att sitta på ett internetcafé, och jag har precis svullat i mig Sushi!
JAG HAR HAFT DET BRA! :)

Då åker vi!

Tåget rullar från Åmål 14:13 mot Göteborg! Nu åker vi! :)

Lördag

Igår blev det som sagt kortspel, och Linus och Marcus sällskapade mig och Mattias. Vi begav oss ner till Ica för att köpa fredagsmys och satte oss sedan för att kolla på Frozen Kiss. En verklighetsbaserad film som verkligen sög. Rekommenderas ej! Det slutade med att Jag och Matte somna, och Marcus med tydligen, så vi 3 låg och sov medan Linus satt uppe själv i fotöljen! Haha stackarn! Jag och Matte vakna sedan upp runt 2 halv 3 tiden och såg att båda gått! Inte så lyckat, men man kan ju inte motstå sömn!

Idag ska vi nog försöka och plocka undan lite på rummet. Det ser nämligen ut som ett bombnedslag!
Vi är ensamma hemma förutom Mattes ena syster. Så vi får se till att laga en riktigt mysig middag och bara mysa järnet till de kommer hem igen!
Imorgon drar vi ju till Götet och går på Jul På Liseberg och myser på hotellet Avalon! Kommer bli hur lyckat som helst! Vi får hoppas på ett riktigt bra väder så vi får känna på julstämning till max!


Bilder från google

 

Kortspel

Ingen bowling! Men en öl eller två blir det, med musik och klassiska kortspel!
Jag ser till att det blir en mysig fredag iallafall! :)

fredagsmys

Som jag har längtat efter denna helg!
Idag blir det såklart Fredagsmys! Vet dock inte vad vi ska ta och hitta på? Mattias är iallafall och hämtar upp sin kompis Linus just nu som bestämde sig för att leka med oss idag! Det blir väl några öl och möjligtvis någon shot till kvällen. Jag hoppas på att vi kan dra iväg och bowla idag. Grymt sugen!

Hoppas ni får en trevlig fredag!


Bild från google

Killar bör få mjuka paket!

JA! JA! JA! JA!



JA! JA! JA! JA!

Alla kläder här är från Weekday!
Jag ångrar nästan alla mina julklappar till grabbsen, jag vill ha tillbaka alla pengar och handla upp dem på Weekdays übersnygga kläder!

Paket

När jag kom hem i måndags låg mitt efterlängtade h&mpaket och väntade på mig! Typiskt så var legginsen jag beställt förstora! Jag har aldrig skickat tillbaka något förrut, så jag får ta och klura på den och sedan skicka tillbaka efter en mindre storlek! :)

Har suttit och letat frisyrer till Matte då han ska klippa sig idag. Hittade en ganska nice, så vi kanske kör ett liknande ruffs! Tror jag ska smyga in en brun färg i hans hår också! ;P

BEconfident

http://www.beconfident.se/sv/product/17/Startpaket-22-Regular-Mint

www.beconfident.se
har tandblekningar som jag mer är gärna testar!
Skulle vara hur grymt som helst att få en eller två nyanser vitare!
Har sedan jag vart liten vela haft tandställning, då jag sög på tummen när jag var liten har framtänderna vuxit snett, men tandläkarna har sagt nej till det!
Jag är absolut inte nöjd med leendet jag har idag, men om de hade vart vitare hade det helt klart varit ett stort plus och en bra anledning till att le till kameran! ;)

Det är Laila som har fixat den här chansen, och nu hoppas jag innerligt att jag kammar hem denna möjlighet!


Bild från google


There you go buddy!

Haha omg! Har aldrig varit med om detta! Fett som fan! Här får du svaret bara för att du är så grym och frågar!

Anonym om Mina ord har du fått:
herregud vad fin du är ... :]
bara en fråga, när gjorde du dina piercingar ? och gick det bra med dem typ, läkte de bra och så...?
har ingen blogg så du kanske kan typ svara här eller i ett inlägg och så typ...
din blogg är jättebra iaf... :D

Svar: Jag gjorde mitt första hål när jag var 14 och det andra när jag var 16 :] Det första läkte jättebra! Bara man är noggrann med att göra rent och vara noga med att inte pilla när det blir skorpor osv. Det andra läkte segare för piercaren råkade nog pierca lite snett eller komma åt något i läppen som man inte skulle. Men som sagt, jag tog hand om dem så de läkte som de skulle! :)
Tack som frågar! Hoppas du fick rätt svar!
Ha det grymt!
RSS 2.0