27 juni

Daamn vad veckorna går! Jag har hunnit få både jobb och blivit "kickad"...Men vi har mycke att göra innan sommaren är slut. På onsdag börjar vår roadtrip från Åmål till Bålsta, och där stannar vi till på söndag, och åker därifrån vidare till Hamra.
Jupp jag längtar som ett as! :)
Idag har jag och mr. snyggface 8 månader, vi tog bilen till ett badställe, satte oss på en gräsmatta och åt jordgubbar som förövrigt inte smaka som jag ville, och drack ett glas med cola.
Vi tackar för vädret!

22 juni

Ny vecka...igår....Måste säga att Pier Pressure var hur lyckat som helst. Jag, matte och marcus åkte strax efter 11 på söndagmorgonen. När vi kom fram till frihamnen spelade Dead by april för fullt medan vi gick runt och kolla.
Vi börja med å kolla på Pendulum som va hur grymma som helst live. basen gick igenom hela kroppen! Sen vart de takida som vi kolla på från öltältet. Efter de kolla vi på 30 seconds to mars. Underbart och sist men inte minst HIM. Jag dreggla <3 allt jag har och säga!
Idag började jag jobba vid 9:30. Fy fan va stressigt det har vart idag, men de har gått bra. Nu är jag i princip ledig resten av veckan. Imorn ska jag ner till arbetsförmedlingen bara, och sen på torsdag ska jag sitta babysitter åt någon här i Åmål och tjäna lite extra piiiiiiiiiiiip.....Sen över midsommar kanske vi bara tar det lugnt jag och min sötinöt eller så drar vi på partaj hemma hos marcus.
ööööhm....återstår och se!
Prutthej!

Äntligen helg....

men jag får inte riktigt än helg för det. Jobbade idag från 9.30 till 14.30. Det var mycket skönare dag idag, än vad det var i onsdags, kan nog bero på att det var mer personal idag. Om man jämför så tyckte jag nog att det var roligare att jobba dag än kväll. men men...imorn ska jag jobba 2 timmar bara för att sen bege mig till ett dop faktiskt. Sen på söndag så blir det som sagt PIER PRESSURE! omg omg omg! feting najsbajs!
Fick mail om antagningen till universitetet i karlstad också. De hade fått mina betyg så de är great. Just nu känner jag att jag verkligen inte orkar plugga nå mer, men vi får se hur det blir med den saken längre fram...okej jätte intressant. mjao hejdå!

Jobb - check!

De ringde idag och sa att jag hade fått jobbet på XO (restaurang/Pub/Café). Hur det känns? Helt underbart!
Ska ner idag vid 5 tiden och kika och prata.
Önska mig lycka till!
CIAO

I just don't know what to do with myself

<3

12 juni

Sitter och väntar på ett samtal angående "the babysitter job" hö-hö. Behöver duscha, men hoppar jag in i duschen nu kommer hon säkert ringa under den tiden.
Imorn är det exakt en vecka kvar tills vi drar till Göteborg och njuter av den härliga musiken på Pier Pressure! wiho!
Ska försöka slita tummen ur arslet och ladda in bilder från studenten och lite annat, bl.a. från igår då vi var och kollade på Mattes kusins student. Fick även presenter igår från Mattes släktingar för att jag har tagit studenten och fyllt år. Sött! :)
ROMPAAH! kött fifan, shäääjka den för Sean Banan!
Charråå


-Hej Emma :) jag tycker om dig kompis! :)

10 juni

Nu är det sista dagen för Matte i skolan, så skönt så slipper man vara själv om dagarna hädanefter...
Igår var jag och lämna in mitt cv på XO, dom verka sköna där, så jag får hålla tummen att dom hör av sig. Sen har jag även blivit tillfrågad att sitta barnvakt åt någon, så på söndag ska jag tjäna mina första pengar HA-HA. Nej men great! Ska väl ner på lördag en sväng och träffa ungarna så man får se om dom är asrädda för mig eller om jag kanske blir asrädd för dem?!! höhö
Prutt!

9 juni

Jag tror jag har ett fulspäckat schema här framöver.
Vi ska hinna med avslutning, student, dop, pier pressure, resa ner till bålsta och fira midsommar. Men vad kan jag säga? Jag ser fram emot det!
På pier pressure ska vi kolla på HIM, Pendulum, 30 seconds och Takida. Åh herrejösses vad jag längtar!
Efter resan i bålsta ska vi möjligtvis åka och röja på Liseberg!
Igår fick jag bort alla mina väskor med kläder, fast de va inte så mycke, så nu vill jag köpa massa kläder :P
Fyllde iaf på den med två linnen igår. SUPER
Nu ska jag kolla efter How I met your mother!
CIAO!
<3

Allt är över!

I fredags tog allt slut. Skolan är nu slut för alltid och det har varit både glädje och tårar.
Igår tog jag mitt pick och pack och bilade upp med Matte till Åmål, där jag nu kommer bo framöver.
Att säga hejdå till familjen är nog det jobbigaste jag vart med om, och veta att Ville kommer växa och knaka så det står härliga till, även om de bara skulle vara så att de är 3 veckor tills vi ses eller 3 månader så känns det som att jag borde vara med när han utvecklas och blir äldre. Jobbigt är även att här kan jag inte ringa att samtal och åka iväg till en kompis. Jag har absolut ingen här i närheten, och det svider väldigt mycket.
Men vi får göra det bästa av situationen. Jag och Matte kommer nog försöka få så många resor som möjligt till alla nära och kära.
Bara så att ni vet mina närmsta. Jag älskar er så enormt mycke, och det är vid sånna här tillfällen man verkligen, verkligen, verkligen märker att man aldrig skulle kunna klara sig utan er. <3
Vi ses snart igen!

P-rutt

Den här veckan är det studentveckan, och jag lär få säga att jag är sjukt besviken på allt och alla.
Enligt mig är alla egoister och tänker inte så speciellt mycket. Varför inte göra något man kommer minnas istället för att sitta och sura över småsaker och inte vara social?
Det känns som att man har försökt nu utan någon direkt framgång.
Jag menar vafan, vi tar studenten om mindre än två jävla dagar??!! Kanske dags och sätta liiiite fart?? Media har ju knappt blivit sedda. Det är den HÄR veckan man ska skrika rösten av sig och vara sjukt glad och pepp...Men folk kanske inte vet hur man gör?
Lakanen med texten kommer hinna hänga uppe en dag typ? YAY lyckat! kul!

Man ser hur alla åker och poppar musik, skriker och har så sjukt kul, förutom VI? det man har sett fram emot så mycket.
Men jag hoppas på en mer lyckad dag/kväll idag.
så ciao!
RSS 2.0