29 maj

6 dagar kvar!!! 6 dagar kvar tills jag får pussa och krama på min kärlek, 6 dagar kvar tills jag får krama sönder min kära mamma och 6 dagar kvar tills allt är över på riktigt!  Inget mer skolarbete, inga fler lektioner å passa.
Idag ska jag fota lite på balen. Sen vill jag ärligt gå och lägga mig så att dagarna bara flyger iväg!

26 maj

uuj uj vilka händelserika dagar jag har haft nu. EHUM!
Igår
Bila till Sågmyra med Bea och Felicia
Buss till Falun och mötte upp Emma
Buss med Emma till kupolen i Borlänge
Shoppa leggins, topp, skor + smink
Åt världens godaste Sea food sallad
Plugg

Idag
Falun med Emma
Kinamat
Promenix med Bea
Solarium med Bea
Vattenmelon

PUSS!
NIO DAGAR KVAR!

Ville aka världens bästa lillebror

Det enda jag kan tänka på nu i princip är Ville.
Dagen jag fick reda på att jag skulle få ett småsyskon var jag väldigt skeptisk. Vad skulle hända egentligen? Jag mådde inte världens bästa redan, och hur skulle det bli nu?
Jag ångrar mitt tänkande så oerhört mycket. Ville är det absolut bästa som finns. Han vände mitt liv från att vara kasst till att bli bra. Jag klarade skoldagarna för att jag tänkte på att han var hemma och väntade. Han fick mig och bli stark, genom att bara finnas och vara så otroligt söt.
Nu är det bara två veckor kvar tills jag ska säga hejdå till honom, och det är så otroligt jobbigt.
Jag ska visserligen inte flytta till en lägenthet det första jag gör, utan jag får se det här som ett sommarlov, och såklart försöka åka hit och hälsa på snuttis så ofta jag kan.
Det är inte det lättaste, jag har aldrig försvunnit någonstans såhär. Jag försvann från min mamma för 3 år sen, det var ett utav det svåraste och jobbigaste som hänt. Men jag har klarat det genom åren. Men nu, nu kommer jag varken ha min pappa vid min sida eller min mamma. Jag kommer såklart få vara med min älskling varenda dag, och jag kommer vara så lycklig att få somna i hans famn varenda kväll. Men jag har aldrig försvunnit från min familj. Såklart måste det hända någongång i livet, och det händer för mig om två veckor.
Jag ska ta vara på tiden med snuttisVille.

Världens bästa lillebror<3












"skorensning"


Att det börjar dra ihop sig till studenten vet alla men jag har helt glömt bort att det även börjar dra ihop sig till att jag lämnar mora och drar till åmål.
Så idag har jag tagit fram alla mina skor, och helvete vad skor jag hade här som jag helt hade glömt bort att jag hade.
Fyra påsar fick jag lov att fixa, en för de skor som ska med till åmål, en för de som ska va kvar i mora, en för de jag kan skänka bort och en för de som ska kastas. Detta var såklart vädligt svårt för mig pga skoälskare som man är. 3 par skor lyckades jag få ihop som ska kastas. En påse som ska skänkas bort kunde jag tyvärr inte bidra med, det är för tungt haha. Det fick istället bli en full flyttkartong med skor jag inte använder som får stå i min framtida lägenhet.
10 par skor kommer få komma in i familjen hoffbacks hem...dom kan jag inte leva utan...kanske får lov att göra en liten utbyggnad på mattes rum om vi ska få plats med allt jag ska ha med mig...HÖHÖ

Nu återstår det bara att rensa kläderna och packa ner det viktigaste för sommaren...hur helvete ska det gå?

Årets 2 första...

Hade myspys med Beis igår. Jag upplevde bl.a. det svinkalla vattnet mot mina bara fötter för första gången i år.
Vi tog en långpromenix på 12500 steg ungefär. Gött awesome! Man får nöja sig...
Jag upplevde även årets första jordgubbar. Vi myste på en gräsplätt och drack iskall cola!
En okänd hund, Rocky kom och rev och nosa Bea mellan benen medan han skällde som ett monster. Men "ägaren" rör inte en rörelse och låter Rocky få fortsätta...Ja men enligt alkoholiserade norskhatten: Rocky var ju trots allt snäll, lite hårdhänt bara...jag? jag bara skratta så mina byxor sprack!

Nu blire frulle!

20 maj

15 dagar kvar. Sakta men säkert kommer vi närmre studenten.
Sommarvädret har dessvärre inte visat sin bästa sida, utan nu har vi levt i ett kvalmigt och grått väder i alldeles för många dag tycker jag. Så försvinn gråa moln och låt solen komma fram!

Som vanligt, blir det strax en promenad med Bea...Måste ju seriöst kämpa nu in i det sista om det ska bli hyfsat...ehum!

Ciao!

Dreams about you...

Jag må vara tjatig, men jag kan inte låta bli och säga att jag bara blir kärare och kärare för varje gång jag ser min underbara pojkvän! Jag kan inte säga så mycket mer än att han är bäst, mitt hjärta och mitt allt!
Puss på dig Mattias!

Långhelg

Ouuh fan vad jag har varit duktig idag. jag har storstädat, verkligen storstädat hela mitt rum så jag slipper göra de strax innan studenten ;) sen har jag städat resten av lägenheten också, så pappa blir stolt över mig! höhö
Nu fattas det bara att jag ska hoppa in i duschen och göra mig iordning innan älskling anländer till Mora. WIHOO :D

ciao!

På ett ungefär...

Nu har jag äntligen prövat allt, eller det mesta, som jag ska ha på mig på studenten. Håret kommer vara annorlunda och lite mer smycken ska läggas till. Vill ha de där skorna som jag har på bilden, men vi får se om min brutna fot pallar med det (Nej Johanna känn ingen skuld för att du såg till så att min fot blev bruten så att jag inte kan ha favoritskorna på min student!) hihi nej men skämt o sido. En liten sneakpeak på min outfit...

Det börjar dra ihop sig

Jag har kommit på att jag endast har 1½ vecka på mig att göra klart ALLT i skolan, för veckan efter sätts betygen! Hur ska jag någonsin hinna göra klart så mycket som jag i vanliga fall skulle göra klart på 2 terminer typ?!! Omg!
Jag funderar på att anställa ett litet team som kan sitta och plugga åt mig!

Okej, hittills har denna dag inte vart jobbig någonstans. Satt i Aulan från halv 10 till 11 ungefär. Fick reda på lite om information om studentveckan...seriöst vad Mora SUGER på studenter tillskillnad mot stockholm osv osv. Vi får inte göra någonting låter det som. Varken vattenkrig på studentveckan som det har vart alla andra år typ, inga utsmyckningar på skolan som t.ex. hänga upp stora tygstycken med texter på från sin klass, ingen ALKOHOL i champagnen på champagnefrukosten osv osv! VAFAN ÄRE HÄR??? SKa man ha tråkigt när man tar studenten eller??
Men "lagar" är väl till för att brytas right?!

Sen fick vi lyssna på MUM - ungdomsmottagningen, som visade alkoholprofilens film om att man ska dricka RÄTT!
vi fick ju även det gamla klassiska från dem, KONDOMER! Ja, klart man ska vara säker på studenten! Annars kan det bli många barn för vissa! uueehw

Snart blir det en promenix med Bea.
Tjooho!

Ville as a Sailor

Ville är inte den lättaste att fota just nu. Han kunde inte sitta still, han glodde bara på pappa, och han hade inge tålamod. Men jag fick göra det bästa av situationen!
Det fick bli en blandning av gamla trashfoton och svartvitt!

10/5 2010










Plåtningsdax

Såfort Villisen har vaknat ska vi bege oss till studion där jag ska fota honom i sjömansdräkt.
Egentligen skulle jag vilja ha en rolig bakgrund till det, men de får bli vanlig vit bakgrund så får vi se om jag kan mixtra till något roligt i ps efteråt.

Igår skickade jag äntligen in min fördjupelse och POFF vad lätt allting kändes helt plötsligt! Nog för att jag har mer arbete att göra klart i skolan men nu släppte en liten tyngd från min axel iallafall.

Vi gillar Andy Samberg

9 maj

Igår vart det lite senare för mig än vanligt. Vid 3 var det väl läggdags för mig.
Trots att jag var så trött var ändå gårdagen riktigt mysig. Det började med middag hemma hos Felicia och de andra åt tårta och vi satt och prata om allt möjligt och drack lite. Körde även en ny lek som Frida kom med. Helt galen, jag var sämst på det iallafall.
Senare gick vi vidare hem till mig och satt här ett tag och spela lite gh3. Jag vart bara tröttare och tröttare så jag bestämde mig för att inte följa med på festen. Linnéa blev lame too, så hon sällskapade mig tills hon vart hämtad. Ingen av oss var direkt social, låg och halvsov i soffan!

Idag MÅSTE jag göra klart min fördjupelse! Jag fattar inte varför jag dragit ut på det! Nu känner jag att jag verkligen inte orkar.
öööhm...chhaaarråå!

8 maj

Nu väntar jag bara på att Bea ska komma och hämta mig så drar vi! :)
Jag får se till och bli lite mer pepp än vad jag är just nu. Kan bero på att jag är så jävla trött och lame.
Ni andra får ha en trevlig kväll!


Dagens planer

Hade helt glömt bort att vi hade en planerad tjejkväll idag för att fira att Felicia fyllt år.
Men ikväll ska vi på middag hos henne iallafall, sen har dom en planerad utgång, men vi får se hur jag gör. Har inte sån stor lust att festa. Men humöret kan ju alltid ändras eftersom.
Nu ska jag iallafall duscha och göra mig iordning.

Förresten, det är bara 17 skoldagar kvar och allt som allt är det 26 dagar. Hallå? det är ju ingenting!
Och jag tror jag har bestämt mig för vem jag ska vara på studentveckan! ;)

ciiiaao!

Boombox

Ge den en chans! Efter 3 sekunder vart jag kär! ;)

Helg

Äntligen helg igen. Har vart så sköna och korta skoldagar den här veckan och det fortsätter det med fram till v.20.
Familjen åkte nyss till Hamra, och jag stanna hemma som vanligt. Ska försöka göra någon nytta när jag är ensam nu och försöka plugga lite. Iallafall göra klart fördjupelsen och sen om jag har ork försöka göra något mer.
Hoppas att dagarna fram till mitten av nästa vecka går snabbt bara! Jag vill kramas!

Fick nyss reda på att Matte har fått jobb i sommar, så nu håller jag stenhårt i en tumme att jag också lyckas få mig ett jobb i sommar. Emmelie need some cash! Fan kan inte fortsätta leva på sparpengarna hela livet. De räcker inte hur länge som helst! daaeeh??!!

Chaarrå!

Bara sådär...

låg det ett paket i brevlådan som tillhörde mig när jag kom hem...
Det var min efterlängtade studentklänning som hade anlänt. Dock skrev de från stylebystars att de skulle skicka ett mail när klänningen var på väg men icke. Så det vart en surprise!

När jag prova den vart jag rädd för jag fick inte upp dragkedjan,  bad pappa hjälpa mig men han konstatera att det var omöjligt.
Jag fick en känsla av att de borde gå, för den såg ut att passa, så jag gjorde mitt egna försök, och efter sisådär 10 minuter fick jag upp den...Måste smörjas med lite olja kanske ;P
Men den satt super, måste bara fixa något och ha över armarna.

Snart ska jag kila ner på kulturhuset och stolt visa upp våra bilder! höhö!

Inspiration

För ett tag sen fick jag syn på några helt grymma bilder på internet som Vee Speers skapat, och nu när jag sitter på foto så upptäcker jag en av de bilderna på framsidan av en fototidning och inser att några av dem finns med i den. Jag blir inspirerad. Jag ska göra mig mitt egna "birthday party" med grymma masker och grymma modeller i framtiden.
Kolla bara på bilderna, de säger allt!

Jag har för en gångs skull varit duktig!

Enda sen jag kom hem från skolan har jag pluggat på min fördjupelse. Det blir nog en pluggdag till innan det blir helt klart. Men nu har jag lagt ner för idag, så nu ska jag sminka av mig och fortsätta prata med älskling i telefon innan jag ska sova!!

charrååå!!

Vernissage

Idag har hela dagen gått åt att sätta upp projektbilderna på kulturhuset, så nu är allt redo för att visas på torsdagens vernissage. Pressen kom även och intervjuade mig och Linnéa och tog bilder... EH EH ska Emmelie vara med i tidningen ännu en gång?? Verkar som så! ;)

En dålig förhandsvisning får ni här!



Planer

En blir grinig en blir glad och så är läget. Jag är 19 år och bestämmer helt och hållet över mig själv!
Jag har nämnt om att jag vill tatuera mig igen, och det ska jag även göra. Jag har pratat med mamma, och även hon är sugen på något nytt...Så vi ska klura ut ett datum och boka tid hos Jimmy i Märsta. Det blir även min studentpresent från mamsen! Det tycker jag lät bra! Men inte andra! :)

A new tattoo, here I come!

höhöhöh

2 maj

Nu har min kärlek åkt tillbaka till Åmål. Känns hur tomt som helst när man har fått kramats med honom i 8 dagar.
Vet inte hur jag ska kunna sova inatt. Jag får peppa med att vi ses om 1½ vecka igen och att mina skoldagar är hur slappa som helst framöver! (y)
Trots att jag varit sjuk har jag haft det så himla bra. Det var nog till för att jag skulle bli sjuk. Jag förtjänade verkligen ledigheten och jag fick ganska mycket gjort där som jag annars inte hade gjort om jag hade varit i Mora.

Den här veckan måste jag skriva klart min fördjupelse om förintelsen. Och efter det har jag restuppgifter som ska göras innan allt är över.
Denna vecka börjar även mitt och Linnéas vernissage. På tisdag åker våra projektbilder upp på kulturhuset. Det kommer bli hur awesome som helst. Imorn ska jag förhoppningsvis få se hur bilderna vart! :)

Så kom till kulturhuset i mora och kika på tisdag eller veckan framöver på vårat projekt Untitled! ;)
RSS 2.0