Knäck - check!

Har precis gjort tredje satsen med knäck. Den första blev dock kvar alldeles för länge i mikron så de blev som suggodisar istället...
Nu äre ju bara 6 dagar kvar till julafton!! Jag vet inte ens om jag är klar med julklapparna, har ingen koll längre! Några småsaker har jag nog kvar innan jag är nöjd! Har i alla fall lämnat av lasset med klappar så de får åka bil till Hamra så slipper jag släpa med de på tåget!
Vi har haft besök av Mattes halva familj i helgen. Fredrik och Matte fixade med bilen så den fungerar igen! Yay nu är vi inte handikappade längre!! ;) Vi testade på en grekisk restaurang och hur gott som helst va de! Sen drog jag in till jakobsberg och träffade Jessie för en liten krogrunda. Såg att de var ett x antal öl som var avdragna från kontot idag, aah de svider lite! Men lönen är snart här!
Matte åkte iallafall med till Åmål idag så nu ses vi inte förrän efter jul. BUUH!! :(
Nu blir det jobb fram till torsdag och på fredag morgon tar jag tåget till Mora! Yeaay!

20111202

Oj oj nu äre dags igen va!
Vet inte vad som hänt med mig just nu, men jag är sjukt osocial. Bara jobbar och jobbar och glömmer bort mina kära! Är inte ens bra på att ringa. Men är liiite mer än vanligt på jobbet just nu med julrushen! 

Är inte långt kvar till jul nu heller och lyllos mig som fick ledigt över jul så jag kan ta mig till hamra och fira med Villesnuff och resten av familjen! Är lite orolig över hur jag ska få med mig alla julklappar på tåget bara...Blev lite mycke nu när man väl har pengar och kan skämma bort familjen hihi!
Håller även på att kämpa med vikten här nu då! I tisdags började jag med de magiska dryckerna istället för frukost och lunch. Får väl la se, so far 2 kg. En liten skillnad kan man ju hoppas på iallafall! EHHEHE

Anyways! Ser hur alla får barn och är gravida just nu, världens babyboom ju! Blir ju nästan sugen på en egen liten! ;) Flört flört! NEEEE MEEEN EEEEH!!!
Vi säger väl så så länge!
CIAO!
RSS 2.0