Hårfärg

Har spenderat kvällen tillsammans med Sandra. Började med att färga hennes hår. Inget direkt resultat. Sen tog vi oss en promenad till Infra och åt lite, och nu har Sandra färgat mitt hår och jag väntar på att få skölja ur. Denna gång gjorde jag en "vild" chansning och tog "ljusblond" istället för "ljus askblond". SPÄNNANDE! ;)
Dock ser ju färgen brun ut i skallen vilket är konstigt om det ska bli blont. Men det återstår och se efter duschen. Ska försöka bli klar till 22:00 då "nu blåser vi Sverige" börjar! ;)

Sen blir de nog fan läggdags om jag ska kliva upp vid 8, halv 9.
CIAO

Cool krabbchey!?

Förväntansfull!

Har nyligen pratat med Rustas personalchef i Barkarby som jag sökt sommarjobb hos. Har bokat en träff imorgon någon gång i Barkarby, och jag måste säga att jag är väldigt förväntansfull! Han låter väldigt trevlig och positiv så jag håller en stenhård tumme på att jag får detta jobb! Skulle verkligen, verkligen behövas. Och jag kanske kan ha en LITEN fördel eftersom han vet att jag har en mamma  som jobbar på Rustas huvudkontor! *blink*
Nu ska jag inte alls ha för höga förväntningar, men jag är som  sagt väldigt förväntansfull och glad att jag får chansen i alla fall!

Kista

Lördag och äntligen hyfsat fint väder!
Idag drar jag iväg till Kista tillsammans med Johanna och kikar runt i affärer samt kollar på bio!
Sen drar vi nog hem till mig och lagar ihop oss en asfet middag bestående av marinerat kött med hemmagjorda potatisklyftor och sallad, I guess so iaf! Förhoppningsvis pimplar vi en hel del vin också eftersom det bara vart ett och ett halvt glas igår!

Jag ska försöka hålla pengarna i styr!



Pöss!

Lilla lady

En otroligt fin begravning för mormor igår! Ville inte lämna henne! Men tack vare "moster Gunnel", kände jag en trygghet. Hon fyllde ut mormors plats på något sätt. Mormors syster.
Det är så otroligt sjukt vad man uppskattar alla nu. Man blir så otroligt tighta med varandra.
Jag älskar er alla,  familj, vänner, släkt, pojkvän!
Idag är en ny dag med nya tag. Än så länge har jag varit så otroligt seg. Men väntar på att Sandra ska komma ner. Troligtvis färga hennes hår, laga något gott till middag (tidigare eller senare), och ta några glas vin!
Dags att göra något åt mitt bleka face! Kanske passar på att färga ögonbrynen också!
ciao!

Mormor Nancy...världens bästa!

Har verkligen ingen lust att skriva ut mig här, men måste få ut mina tankar!

Jag har svårt att sova om nätterna nu för tiden sedan mormor gick bort. Jag drömmer enbart om henne. Jag drömmer om att hon är i livet, att vi pratar och umgås. Jag vaknar till varje gång, jag vaknar av minsta lilla ljud.

Denna torsdag är det begravning och jag gruvar mig inför den så extremt mycket! Jag vill inte! Jag mår dåligt av själva tanken! Från att gå och ha glada mormor i tankarna till att få en kista i huvudet varje gång jag tänker på henne...
Jag vet inte hur jag kommer ta det, men i söndags var jag på gudstjänst, just för att de skulle nämna att mormor har gått bort, och vi såg det som en övning inför begravningen. Så fort de nämnde hennes namn började tårarna spruta ur ögonen. Då var det enbart hennes namn som nämndes, inget annat! Nu ska jag sitta där när ALLT handlar om henne!
Jag vågar inte inse att hon är borta! Min söta, glada och starka mormor!
r ska jag någonsin kunna förstå att hon nu bara kommer finnas i mina tankar och i mitt hjärta?


Världens bästa mormor bokstavligen talat!



Älskling!

Äntligen kommer min älskling ner till Bålsta för att pussas och kramas med mig! ;D Vi har vart i från varandra i en och en halv vecka och det är inte vanligt för oss som bott med varann i snart ett år. Men jag trivs som fan i Bålsta och har inga större behov av att åkatillbaka till lilla Åmål, förutom att baby saknas då förstås! Det känns så underbart att få vara med mamma varenda dag, träffa mina älsklingar Johanna och Sandra, även där varenda dag!

Det kommer bli grymt kul att flytta ner hit med Matte i sommar! Har sånna förväntningar! ;)

Nåväl! Idag blir det iallafall en hel del mys när min älskling anländer. Innan dess ska jag duscha och göra mig i ordning såklart. Imorgon drar vi oss till Slutbo och spenderar lördagen och söndagen tillsammans med Mamma och Micke och äter god mat som fläskytterfilé, tsatziki, sallad och rotfrukter i ugn! MUMS säger jag!

Igår följde jag mer Johanna till hennes nya och första lägenhet ever! (andra hands lägenhet). Grymt snygg och nice, men lite väl skitigt. Så vi gick och shoppa bra-att-ha-saker, så som såpa, diskborstar, tvål osv osv. så satte vi igång och storstäda! Så gullig som Johanna är så bjöd hon mig på middag, och vi dela på en stor sushi, och åt godis! Kanoners!


16 februari



Igår tillbringade jag hela dagen i Stockholm med Sandra. Hittade inte mycket alls, men det var ju visserligen inte meningen att jag skulle hitta något heller. Ett par byxor, ett linne och ögonfrans och -brynsfärg fick jag hem.
Har nu testat på och färgat brynen och fransarna för första gången, och wow! färgen "brun" va brunare än vad jag trodde, thank god att jag inte provade på brun/svart! Men det vart awesome ändå. Har nu ett par kompletta ögonbryn och det ska bli så skönt att inte behöva måla i dom såfort jag ska någonstans ;)
Alltså var de värt det!

alla hjärtans dag

Och jag får tyvärr inte spendera den med min kärlek som sitter i Åmål. Men däremot får jag vara med mamsen. Hade tänkt att gå till centrum och köpa något litet sött till henne!
Om blombud inte hade vart så äckligt dyrt hade både papsen och älsklingen fått en blomma eller två hemskickade till sig, men tyvärr hörni! Ni får en stor kram skickad till er istället! :)

Har inga andra direkta planer för idag. Möjligtvis en träff med Sandra, men vi får se, vi får se!

Dags att göra sig i ordning!

Kaos



Damn it vad det snöar! När jag anlände till sthlm i onsdags så var det strålande sol och sopade gator. Vår helt enkelt och voila så har vi världens snökaos!
Får se om jag kan åka tillbaka till åmål i helgen eller om jag blir kvar i bålsta!

Hade en mysdag med mamsen i Kista igår. Shopping och middag...bio får bli någon annan gång.

Får se vad denna fredag har att erbjuda mig. En fet godispåse och några filmer hade ju inte vart fel!






Vila i frid

Mormor du är enormt saknad!
Jag älskar dig!
Vila i frid

6 februari

Hemma efter en helg i Karlstad! 
Det har gått otroligt bra, och kursen är över mina förväntningar. Kul!
Nu återstår det bara att se hur bra det kommer gå med hemmaplugget så att säga!
Idag efter jag slutat så åkte vi hem till Emily och Ludde och packade ihop våra saker och drog vidare till en sushirestaurang. Äntligen fick jag min efterlängtade sushi! ;) Tyvärr så var den inte den bästa, men det var otroligt värt det och restaurangen var mysig!
Ja, jag är ju van att mina helger bara flyger iväg när man bara ligger hemma och myser framför tvn med en drös filmer, men denna helg har gått väldigt segt, vilket är skönt i och med att jag hunnit med så mycket!
Var full fart när vi kom tillbaka till Åmål också. Kalas för fulla muggar här hemma. Händer ju saker hela tiden! eh eh!
Nästa campusträff blir i april. Nästan så att man längtar! höhö

Karlstad

Började som sagt min riktiga första skoldag igår kan man väl säga. Det var inte alls som jag föreställt mig faktiskt. Mycket bättre enligt mig och mina tankar! Lätt att prata med människorna och dessa två dagar har det bara vart allmänt trevligt!
Det värsta är ju att man vill va uppe lite längre nu när det är helg, men man blir ju slutkörd, speciellt efter denna långa dag som bara bestått av föreläsningar. Att sitta på en trästol rakt upp och ner på sammanlagt 6 timmar är inte det roligaste, men skönt nu i efterhand.

Ikväll ska vi väl äta gott hemma hos Emily och Ludde, och jag ska mysa järnet med min älskling!
Det vart en panikshopping idag efter jag slutade vid 20 över 5. Mina uggs har nämligen lossnat i sulan, så vi var iväg en halvtimme innan det stängde till Bergvik, och ändå lyckades jag komma hem med ett par skor, en kofta och två par tights! WAY TO GO! Nu är jag fattig igen....nästan ;)

Jag säger så, så länge!
tjing!

Saknar

Ååh, jag saknar mina familjer, får jag väl lov att säga, så det bara skriker om det!!
Puss och kram på er!
Jag älskar er massa, massa, massa, massa!<3




3 februari

Äntligen klar med det jag skulle vara klar med så att säga! Nu är jag grymt nervös inför morgondagen! Jag kan bara hoppas på att den går bra, och det jag har gjort är rätt...eh eh!Vi planerar att åka redan runt 9 tiden imorgon bitti för att vara säkra på att vi hittar dit och så vi kan luncha innan.
Börjar känna mig lite smått hängig så vi får hoppas på att det inte är mer än en huvudvärk bara. Matte är nämligen sjuk, han syster också och hon har även legat hemma med ond mage idag. Ingen kräksjuka är välkommen här iaf!


Grattis till Elin som fyller 10 idag också!
Bortskämda ungar får både ps3 och wii. 
Vart är världen påväg? ;)






Härligt, härligt!

Jag har nu bara ett ynka kapitel kvar i boken! Känns så härligt, nästan så jag måste fira innan jag är klar! ;)
Ska få i mig lite lunch sen ska jag läsa ut den och även försöka få ihop den där presentationen...gruvar mig mest inför den faktiskt! Men som sagt jag kommer klara det här! Och som mamma säger, Det är onödigt att måla fan på väggen innan man ens kommit dit! GO! GO!


Funderar på att klä mig såhär imorn på första träffen?
Smälter man in då kanske?









Fotografi - en introduktion

Av ren slump fick jag syn på att jag lär läsa ut en hel bok inför mitt första s.k. campusmöte som är nu i helgen. Aldrig har jag läst ut en bok så fort, men det var bara att sätta igång, och än så länge har jag läst en tredjedel av boken.
Jag ska även göra en kort presentation av mig själv där jag bl.a. ska redogöra mitt förhållande till fotografi.
Jag hetsar upp mig för mycket inför detta!
Var inte direkt beredd på att jag skulle få någon uppgift innan träffen eftersom det inte kommit förrän nyligen. hmm!
Men hela dagen har jag gått runt och tänkt för mig själv >Det här klarar du Emmelie, det gör du!<
Och det ska jag fan göra också!
Jag hoppas och ber för sjuttsingen att det här inte kommer vara muntligt, för då tuppar jag nog av!
RSS 2.0