29 mars

Har haft en myshelg med familjen i Hamra. Vädret sög däremot men regn kan vara mysigt ibland också! Bara gilla läget! Är tillbaka i Mora nu i alla fall. Och dessa 3 dagar som är kvar eller 2½ så ska jag njuta järnet med lillebror. Han är som tur hemma från dagis alla dessa 3 dagar så jag har han hela tiden för mig själv! Yay!
På onsdag någon gång åker jag vidare till Falun och sover en natt hos Emma. Sen tar vi tåget till Uppsala med varandra och chillar galet där en timme för min del innan jag åker med bussen vidare till slutdestinationen Bålsta!
Matteprutt kommer dit på kvällen också!
Fyller 20 om liksom sisådär 7 dagar då va! Ska njuta av att åka som ungdom (16-19) på tåget nu. Det blir liksom sista billiga resan känns det som! ;) Mina sista 7 dagar som tonåring. Fan känns lite tungt ändå.
Pissigt att man fyller en söndag. Får försöka få fett med boooooze ändå! EH EH!
Näääe! herrårå!

Drömvinst!


http://www.tlcsverige.se/tavla

Skulle vara grymt att få vinna den här tävlingen! Självklart har man en drömtatuering!
Porträtt på mormor och morfar. Denna tävling vill jag faktiskt mest vinna för att få hedra älskade och saknade mormor!


Kort visit i Åmål!

Jag kände direkt när jag anlände till Åmål igen efter visiten i Mora, att det inte kändes bra. Det kändes som att något var oklart. Saknade familjen på en gång. Vart lite upp och ner med humöret. Känns otroligt fel på något sätt att komma till Åmål från Mora och direkt boka biljett till Mora igen. Men vafan liksom! Måste ha mer tid med min bebis. Vi kommer inte ses förrän i slutet av sommaren. Så varför ska jag ligga i Åmål dag ut och dag in och inte göra ett skit medan mitt hjärta kämpar inför det sista i skolan?! Nej. Då leker jag hellre med min lillebror!
Så nu på torsdag sätter jag mig på den otroligt jobbiga bussen igen i 7 timmar. BLÄ! Nästa torsdag tar jag förmodligen tåget från Falun tillsammans med Emma till Uppsala och åker därifrån till Bålsta och möter upp min älskling som tar bilen till Bålsta från Åmål då :)


Jag älskar dig mest Mattias!
Du har alltid tid för mina klagomål,
Alltid tid för att lyssna,
Alltid en öppen famn som jag känner mig trygg i,
Alltid ett leende som får mig att smälta,
Alltid förstående för allt,
Alltid världens bästa pojkvän och vän,
Du är bäst mitt hjärta!

Mora

Allöj! 
Sitter i Mora och myser! Kom hit i onsdags. Älskling anländer även idag. Kommer bli så mys! Ville bara växer men som alltid är han min lilla bebis och kommer alltid vara!
Har inte så mycket att skriva. Hade jättemys den lilla stund jag var hos min fru i Falun. Skulle gärna stannat lite längre men men.
Ska göra mig i ordning snart och sen dra ner till stan med familjen och kika lite. Ska nog fira mig idag också (presenter) eh eh eh om det inte blir imorgon..Känns lite förbjudet eftersom det är någon vecka kvar tills jag egentligen fyller 20 ;)
Nåväl! Nu längtar jag till ikväll då hjärtat som sagt kommer! :)
Hejsvejs!

16 maj

Hann nästan inte landa här i Åmål, utan nu ska jag packa om väskan och imorgon dra till Falun och min fru och sova där en natt innan jag drar vidare till familjen i Mora! På fredag anländer Matte också! :)
Ser inte fram emot 6 timmars bussresa...Men hey, what to do? Funderar på att lämna datorn hemma...fast förgäves...vet att den kommer följa med...det kan ju möjligtvis finnas ett eluttag på bussen...
Ja. Har väl inte så mycket mer och tillägga...21 dagar till 20, gammal chey! awesome!

Allt och inget

Har haft det jättetrevligt här i Bålsta, än är vistelsen inte slut men det börjar närma sig. Åker till Karlstad på fredag förmiddag och där hämtar mitt hjärta mig, som jag förövrigt saknar som FAN! Har i princip bara jobbat och försökt vara med mina godingar när jag orkat eller vart ledig. Befann mig i Stockholm med Sandra i fredags. Kändes som att det var en evighet sen jag var där sist. Men vi gick runt, jag köpte dyrt smink och studentpresent åt mitt hjärta. Vi satte oss på John Chris och käkade. Otroligt skönt väder! Men resten av kvällen spendera jag själv i Bålsta. Hade tråkigt. Nu ska jag jobba på i 3 dagar till (till onsdag). Sen har jag planer framöver med en väldans resande. Nu i helgen blir det lugnt med Matte i Åmål. Helgen efter drar vi till Mora, firar av mig i förväg eftersom jag inte kommer få träffa min kära familj på nästan hela sommaren. Helgen efter det är det Karlstad och universitetet som gäller. Helgen efter det blir det i Bålsta där jag ska fira min 20 årsdag. Sen drar vi tillbaka till Åmål där Matte tar studenten veckan efter! Fullt upp sa jag va? Och efter studenten flyttar vi ner till Bålsta och jag börjar jobba igen som en gris!

Ska in och jobba vid 12 och slutar 20:15. Kommer komma hem skitsent eftersom jag måste vänta på buss och pendel i en timme typ. Så det blir raka vägen till sängen när jag kommer hem. Dagen efter ska jag upp tidigt och jobba!
Hejs!

Om sanningen ska fram

Ingenting.

Jag borde inte klaga.
Jobba 09:30-18:15, idag.
Fetaste blåsan som värker på lilltån
Mormor skulle fyllt 77 år idag. Var till minneslunden och kände enorm saknad.
Hjärtat åkte tillbaka till Åmål. Ett rent helvete att sova själv! Inga kramar, inga pussar.
Åkte till Morfar för att fika och fira mormor. Kändes otroligt tungt. Gråten i halsen hela tiden. Det är så synd om morfar, min oskyldiga morfar. Huset är inte lika utan min mormor. 
Efter en första helg med jobb, fylld av stress och ångest så ska jag ännu en gång upp och jobba imorgon. Ja, jag borde inte klaga? Jag har ett jobb!
Men att allt skulle komma på en gång, just denna dag!

Om jag bara fick kramas med min mormor igen
Om jag bara fick se mormor och morfar tillsammans igen
Om jag bara hade mitt hjärta bredvid mig i sängen varenda dag, oavsett!
Om jag bara orkade mer
Men, jag ska inte klaga...
RSS 2.0