knack knack

Har aldrig lust att uppdatera bloggen. Jobbar jag inte så myser jag med hjärtat. Nu har däremot min älskling åkt tillbaka till Åmål för några dagar och jag har jobbat klart för denna dagen. Ledig imorgon så förhoppningsvis ska jag ha lite lonley girltalk med Johanna eller något...
Mattes familj kom hit i helgen. Han fick ha lite semester med dem i Stockholm medan jag fick jobba. Helt ok även om jag också skulle vilja gått på skansen m.m.
Naturligtvis så ska vi få oturen att få vår pärla till bil förstörd. Äckelungar som tror att de kan göra vad de vill! Ah anyways. Två krossade rutor, stulen stereo och två par (snygga) brillz! DÖÖÖD ÅT DOM!!
Inte vart det bättre av att Matte åkte tillbaka till sitt hemland...eeheh! Okej 5 dagar, kunde vart värre, men damn, jag är beroende av närheten! Love you beb!
Borde berätta att jag vart på kolmården tillsammans med Matte, hans syster och hennes pojkvän i måndags. När vi kommit in mitt på kolmården kommer jag på att jag glömt kamerajäveln...Inga bilder alltså. Vill och ska tillbaka dit igen...SNART!
Segt...

Jobbiga ensamhet

Allt är så värdelöst just nu! Från att vara full lägenhet till att vara helt ensam. Har vart så otroligt nere! Visste inte att man kunde vara så vidrigt beroende av en person. Har tömt halva min kroppsvätska på tårar känns det som...
Blir inte bättre av att man hör musik utifrån när man sitter på balkongen och inser att det är fredag och att jag ska gå och lägga mig om inte alltför länge för att kliva upp och jobba imorgon, och när man vet att min man sitter i Åmål och myser med en öl. Man vill ju inte mer än att bara vara med!
Men det är bara att rycka upp sig och tänka på pengar, pengar och pengar även fast det är äckligt svårt just nu!
Det senaste dygnet kan jag bara beskriva som röv! Har vart borta från Matte så länge och lite till och det känns som en evighet. Svårt att hålla minen upp just nu!
depp depp depp ungefär! Ibland får man vara en tönt och klaga på allt!
Saknar min bebis också! Jobbigt att veta att jag inte kommer få träffa honom förrän över en månad! Min Villesnuff!

I love you so much!

RSS 2.0