To Emmelie //Emma


Vi har våra strider, men vi klarar dom tillsammans. Våra käftar dom glappar, men i slutet är det bara leenden på våra läppar. I bland vill jag bara slå dig, fast det bara handlar om en simpel jävla äckööl grej, Jag hoppas att du fattar du är en underbar tjej Du är min älskade lilla tvilling, och jag rankar dig högt min lilla killing Och du ska veta Tomas hon är inte din utan bara min!

Partytips on the dancefloor!

Videon just DU behöver när du ska ut och dansa, de hetaste och bästa tipsen någonsin!
Check it out och häng med i danserna!
Puss!



(emmahalvarsson.blogg.se)

helloooo new videos!!

Wannabes!? Hiss eller diss?
Wait for more!




(emmahalvarsson.blogg.se)

Update

vart i falun några dagar utan internet, det svider ibland men fungerar ;P
Har haft många skratt, och därför har jag och Emma börjat "dokumenterat" våra dagar. Vi ska ladda in videosarna här inom en kort framtid.

så idag åt vi smörgåstårta hemma hos Emma med några av hennes släktingar som kom dit, sen tog vi bussen mot mora, och helvete vad varmt det kan vara på en bussjävel, och såklart ska bussen vara full så att det  blir ännu varmare, och ACn på bussen skulle ju självklart vara trasig, men en liten lucka i taket kunde han lyckas med. Oj oj oj, dagens high tech men ändå inget resultat.

Imorgon åker vi till hamra, och hoppas på att någon kan hämta oss i västbacka (a), på fredag vet jag inte riktigt vad det blir, men på lördag ska vi försöka fixa skjuts till ljusdal och partaja och fira Jennie som äntligen blir 18 ;>

Bilder och videos kommer snart, så håll koll ffs!
Pussen!

NirrePirre

Skit nizz kväll igår, tyvärr vart ju kvällen ung, ja i orsa iallafall, då åkte jag och Tomas hem, Emma ville stanna och ha kul, hon minns inget idag, du hade säkert skit kul!
Mathias, Jonna, Christian, Emma, Tomas, Jonas, Nickepicke, Simon, ja typ dom tror jag...iallafall dom va där när jag va där. Skit mys. eeehm, sen vart jag trött och som sagt vi drog hem.

Idag har jag, Tomas och Emma kollat på film, Tomas drog hem, jag och Emma grilla. Nizz som fan indeed!
Puss på gårdagen, skulle kunna ta om den igen och kanske gå och lägga mig liiite senare, drog ju trots allt hem vid 8 någongång på kvällen. ;D
Tjao!
Och typ trevlig midsommar lite försenat eller något!

[<3]




Emma bjuder på sig själv en torsdag som denna...och jag, jag bara är där!






180609

Nu har familjen åkt till Hamra och Emma har anlänt till Mora.
Idag händer väl inget speciellt antar jag. Var och hämtade ut mitt bankID, men jag får fan inte kortläsaren och fungera. Jävla B grejer, pappa får kolla upp det där när jag kommer hem (även om jag är 18 så är jag då inte proffs på sånt där).

Är så jävla less på vädret, vad är det här? Det har regnat 95% av dagarna sen vi vart ledig eller nått.  Sucks!
Sol vart fan är du?

Nej nu får de va nog! häj!


Okej, jag saknar mina darlings, och sorry för bilderna,
men skyll er själva när ni gör till er, har inga andra, Love you guys!<3

Ni är charmiga

Baby it's a wild world

Dåliga nyheter på G, blir ingen kryssning den 27. De kunde jag väl visserligen räknat ut med lillfingret, men så är läget.
Jag vet inte vad världen har emot mig och Emma tillsammans men hallå, så mycket kan man ju inte hata oss så man verkligen har lust och sabba precis allt för oss? Eller är det så?
Vi får hoppas på en bra midsommar, men så som det ser ut just nu, verkar inget gå som på räls där heller. Så att säga!
Living the dreams? Heller att vi gör...Dock gör vi försök till att göra de, men som sagt, blir inte alltid som tänkt, eller aldrig om vi säger så...

Alkohol ska fixas, en bil till Tomas ska fixas, bra väder på fredag ska fixas, ja ni vad mer? För mycket eller? Tydligen..

Emma, my blatte girl anländer iallafall imorn vid 14:46 och gör mora osäkert  for sure. Muslimen själv så att säga. No pork meet for her, hell no!

Nej ciao ciao!

Lame

Första dagen på sommarlovet som man är själv, eller ja, visserligen har jag ju Ville och mysa med, men ändå.
Emma kommer förhoppningsvis imorn, senare får hon inte komma.
Det händer inte så mycket här hemma för min del, utan det skiftar från dator till tv och tvärtom. Livet leker som man säger? No shit, inte nu iallafall, men hallå? Man kan ju inte ha party varje dag, eller vad säger ni?

Hare gött!



Hemma igen

Planerna vart ju inte som planerat i helgen ;P Vart lite för mycket för mig så jag sket i krogen och gick hem och la mig istället. En turk kommer fram till mig när jag nästan nått fram till porten, han frågar mig vad jag ska göra, hem får han till svar, han ber mig stanna kvar med honom, nej säger jag, jag ska hem till min man, han fortsätter säga nej, han vill att jag ska stanna med honom. Jag tycker han är äcklig, och fortsätter på min lögn att jag ska hem och lägga mig med min man, tar upp telefonen fort som fan och ringer upp Tomas, han svarar. Heej äälskliing!. Turken drar på en gång. och där står jag ensam kvar och försöker få upp porten, tog ett tag innan jag fatta att jag hade fel nyckel i handen.

Lördagen var inte alls så lyckad. Men jag har lovat Emma att det kommer fler helger då vi ska ut på krogen.
Nu i helgen är det ju då midsommar, då är det planerat att vi ska till Orsa och festa. Tomas ska också komma, förhoppningsvis ska han ha fixat en bil så vi får skjuts hem osv osv.

Nu är jag hemma i Mora igen iallafall, Emma kommer förhoppningsvis till mig imorgon, annars på torsdag, who knows.
Hare gött!



Falun

Sitter i Falun hemma hos Mikaela (Emmas syster) där vi ska bo hela helgen.
Idag har de inte hänt så mycket, utan vi har bara vart hemma hos Mikaela mestadels. Emma har varit surpuppa på hög nivå för att hon tyckte att alla balla ur. Men dåååå, hade Mikaela en hemlis, som hon viska till mig. Som gjorde Emma väääldigt glad, när hennes andra syster klev in genom dörren (åkt ändå från Uppsala för att få fira Emmas 18års dag! Då vart som sagt Emma väldigt glad igen (känns skit kul att man kommer hit och Emma inte uppskattar det)  ;D

Imorn ska vi vid kl 14:00 gå till Katarina (Emmas mamma) och äta persisk mat, något som är alldeles nytt för mig. Och jag är ju då inte den personen som provar på nya saker. Så jag är lite nojjig över det, men jag hoppas att det finns något på bordet som är i min smak :D
Efter "middagen" börjar vi dricka på en gång hemma hos Mikaela.
Sen går vi till Harrys, som vi hoppas få komma in på, eftersom de är 20 års gräns. (SUCKS)


Ointressanta klubben AB! Ha en göttans bra helg, och ett göttans bra SOMMARLOV!
Puss och smack från mig och Emma!

Take good care

Hejsan hoppsan, ännu en onödig dag. Eller gjorde klart fotoboken på foto, samt hjälpte till och plåta på en jättesöt unge på 7 månader. pga handleden kunde jag inte fota nått. Bajs.
Sen kom den onödigaste av den onödiga kommunikation lektionen, fick VG där iaf, göttmos! Sen hade våra "klassjackor" eller "jobbjackor" kommit, ser dock ut som en motocykelknutte ut i den, men även de är göttmos, då blir alla rädd för mig! Mohaha!

IMORN= SOMMARLOV=APSKÖNT!

Det betyder alltså att det är fredag och att jag ska dra till Falun, bjuda Emma på middag, tydligen på någon grekisk restaurang, får se hur långt pengarna räcker =)
Sen är det lördag och det betyder dricka, dricka, sen på natten dra ut på krogen för att fira Emmas 18 årsdag.



The ADHD day.

Vilken dag. Började klockan tolv och hade "svenska", ja vi blev bjudna på fika av vår lärare och "lekte". Roligt va de ju, men tycker fortfarande att veckan är grymt onödig.
Efter skolan beslöt jag mig för att åka till akuten och checka handleden. Bea va gullig och följde med.
Pappa skjutsa upp oss, och jag anmälde mig, två timmar senare kommer en kärring och ropar mitt namn, lite smått sur med lite smått damp går vi till ett rum hon visar oss till, tomt rum. Ja ja, en halvtimme, tre kvart senare efter rop på hjälp ger vi upp och drar där ifrån. Inget svar på vad tusan det är för fel på min handled än alltså. Tänkte boka tid till en dålig distriktsköterska som inte kan ett piss om sitt, men vad tusan hellre det än att vänta i 5 jävla timmar på att få reda på vad det är för fel på handleden.
Jag och Bea stog och dampa på allt och alla som rörde sig i väntan på att pappa skulle hämta oss.
Åkte hem och åt.

Johanna ringde, hon berättade att på tåget ner från Mora, sträcker hon på sig, hon känner att hon vidrör ett intimt ställe på kille, hon ber om ursäkt innan hon vågar se efter vem hon rört, hon får till svar att det är lugnt. Då kikar hon upp och ser Lasse Berghagens fejja.
Världen är liten och cool. Vem vill inte ta på Lasse liksom? Nej då.

Jag är trött men det är liite för tidigt för min smak att lägga sig 20:15, ska vänta på att prata med KTW innan jag lägger mig, kanske slinker in ett samtal med Emma också, om jag inte ringer henne imorn.
Jaja godnatt!

Soul Out

Just nu; Överdrivet och starka färger.





Trååkigt.se

En seg och lam dag idag indeed. Började med multimedia där jag inte gjorde ett p-i-s-s-! eftersom Stefan inte var där och jag är klar med min turistCD. sen hade vi prov i NK som gick åt pipsvängen antar jag, och sist hade vi idrott.
Har inte gjort nå mycket alls hemma, bäddat rent sängen, äntligen, och dammsugit golvet. Men skulle helt klart behövas en rensning av skolpapper och skit i rummet, men de får bli någon annan gång i livet. Nyss duschat så lär väl föna hååret.
Pratat med Tomas, och Emma inte myyyycket mer.

4 skoldagar kvar, önskar att de va mindre, helt klart. Så jävla onödig vecka.se

Jag vill att de ska bli FREEDAG!!
Nej nu ska jag föna håret och vänta på att Tomas ska ringa :)
Hejsveejs



[<3]


Planes for June

Har tre saker och se fram emot nu i Juni. Happyfaace!
14 juni = Emmas bday, ut på krogen
19 juni = Midsommar, va i orsa med iallafall Emma, [<3]
27 juni = Kryssning med Emma
Så i 3 helger i rad är jag uppbokad, och det känns jäävligt skönt, älskar planeringar med roliga händelser, haha lol.  veckan efter midsommar åker jag troligen ner till stockholm, och stannar i bålsta ett tag, men det återstår och seeeee!

Sitter och inte gör ett skiiit på multimedian, vår lärare är inte här. och jag orkar inte komplettera CDn, så den får va som den är, den är grym ändå. höhö
Sen har vi NK och dumma mig som inte kan provet, måste läsa lite innan. SUCK!!

Ciaobella!



[<3]

Bday

Tomas och Jonas kom till mora och hämta mig och Johanna, för sent, men vi kom till Falun iallafall :D
Förfesta hemma hos Emma, sen drog vi till krogen, där de röjde sönder. Träffade en viss Rasmus som fyllde år samma dag som mig och lyckades ha en bror som bodde i Bålsta. Helt sjukt. Anyways hann bara va där i en timme, missade sista bussen, så det vart en låång promenad hem från stan till bojsenburg med en jävla massa omvägar. Fick en uppköttad stortå, de va allt.
En seg lördag OCH söndag har det vart. NU ska jag gå och rösta för första gången i mitt liv, indeed. Dock fattar jag ingenting. Men men Heejssvejs!!

[<3]







18

Måste erkänna att början på 18 har sugit rööv. Började väl med att gråta kanske, och ha svullna ögon.
Stog frukost på sängen när jag kom in i rummet, de va väl snällt. Dock hade jag ingen matlust alls. Lyckades tvinga i mig en macka och juice.

Jag vill inte fylla 18 idag, jag vill fylla när alla är glada. Och hur mycket jag än kommer försöka vara glad så kommer de kännas så jävla falskt. Hatar det här ärligt talat!

Nu ska jag klä på mig och dra härifrån! :)

Grattis till mig iallafall.

1 dag = Jag 18 år

Skön skoldag idag. Fick veta att jag ligger på vg++ idag på foto, tyvärr visas det bara som ett vg i slutbetyget, men om de fortsatte såhär så blir det mvg i trean. nizz!
Fick även vg i varmkök, tummen upp på det!

Legget hade inte visat av sig något så pappa ringde och hörde med banken, jo då där låget det och väntade, så va ner och hämtade det. Ful som stryk men legg som legg! ;P
Skönt som faan!
Nu är det dags att färga håret! Nirrepirre

Och grattis till Tomas som klarade körkortet idag! Yay

Imorn kommer Johanna till mora vid 12 tiden, blir väl att vi äter smörgåstårta, sen eventuellt så skjutsar Tomas oss till Falun :) annars tar vi den snabbaste bussen dit. Sen blir det utgång!

Pussheej!

Bla bla bla! :)

Ja vart ju då medbjuden på kryssning den 27 juni. Emma fick det i födelsedagspresent av hennes bror och hans tjej, jag vart då medbjuden av dom. Tackar och bockar!
Jag längtar så fruktansvärt mycket!!
Det är dock på Jennies födelsedag, så sorry gumman kan jag inte följa med dig på pubben utklädd till ett bi! xD Men får väl ta igen det på sommarlovet! :)

Jag undrar vart mitt legg håller hus, det skulle ha kommit idag, så om de inte kommer imorn, får jag damp och dampar resten av dagen! SKA ha det innan helgen så är det bara!
Ska även försöka klämma in en liten färgning av mitt hår imorn så min äckliga utväxt försvinner! :)

Ja ehm, dags och skriva en analys om Mary Shelleys Frankenstein. Sen är jag så gott som klar i Svenska B! Nice värre!

Johanna jag får damp på dig! DU MÅSTE BESTÄLLA BILJETT IDAG! HA MOBILEN PÅ FÖR TUSAAAN!

Hejsvejs så länge!


Nytt!







Lite nytt från helgen som jag fick av mamma, samt tre linnen jag fick hem idag från Ellos.
Ska ladda upp bilder från i helgen men hinner inte nu!
Ska avsluta kvällen med en bild på mig och min fiiiskorv! Älskar veerkligen mina läppar på denna bilden! ehm. JA!
Godnatt! :)
RSS 2.0