Kista

Efter jobbet drog jag och mami till Kista en sväng, vart tyvärr ingen Jacka, Kanske har en på G men måste tänka lite först. Köpte en boleroliknande kofta, leggins och puder. Vi drar dit nå mer under veckorna, sen ska jag till Stockholm med Johanna typ någon gång också.
Men nu är det natti natti.

Snart ska jag till Mora! :o)
Puss
/e.

Bålsta runt med härliga minnen

Ja jobbat från halv 7 till halv 5 idag, eller det gör jag från måndag till tisdag men ändå. Efter jobbet ringde jag Johanna så vi gick en runda genom Bålsta och pratade från allt till inget. gamla minnen är alltid najs att prata om! Hade det riktigt trevligt faktiskt.

Imorgon blir det Kista. Hoppas på att hitta en Jacka, Byxor, Smink och kanske någon tröja eller kofta också om man har tur och har råd först och främst.

Nej nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon.
Godnatt
/e.

28 september

Haha ja igår, vad ska man säga! Många känslor inblandade. På dagen var vi bara hemma och latade. Jag och bejb gick en snabb promenad uppför centrumbacken sen drog vi hem igen. Lata som vi är. Senare på kvällen drog Robin till Enköping för att festa hela natten. Han skulle komma hem tidigt imorse. Vid 8 tiden kanske så kom Sandra ner till mig. Ja vi hade ett väldigt intressant samtalsämne, vi började prata om min brutna fot som sedan ledde in på spyor som vi sedan pratade om resten av kvällen haha. Men det va riktigt roligt och prata om det också x) Ja, sen vart jag och Micke ensamma...dörren öppnades plötsligt och en väldigt full Robin kom hem. Jaha? hemma redan? aah jag spydde ner hela bussen...hahah vad har du druckit då? för mycket! jag spydde ner mina jeans, jag måste duscha.
Ja sen så försvann han ett bra tag. Jag blev orolig och knacka på dörren och ropa Robin. Inget svar. Oron blev bara värre och värre. Ropade högt tre gånger och då hörde jag ett svagt "mmh". Fan lever du eller? går det bra? stog och skrek flera gånger utanför den där dörren. Orolig att han skulle däcka under vattnet. Så jag hota med att jag skulle öppna dörren, hörde inget svar. Tillslut ringde jag mamma för att fråga vart det fanns en hink och frågade också vad jag skulle göra. hon tyckte att jag skulle öppna dörren vad han än sa. Så jag gjorde det och det kom världens varmluft. farligt värre eftersom man kan svimma. Så jag räckte honom en handduk men han svara bara att han skulle bara sova en kvart till. Nej då drar jag på med kallvatten vilket jag gjorde, då jävlar röck han till. Haha fick iallafall upp han tillslut sen däcka han på en gång i sängen.


Ja efter det så gick vi också och la oss. Jag hade ont i magen och visste inte alls vad jag tyckte och tänkte. Fick en stor klump i magen och hade bara massa hemska tankar i skallen så låg och snyfta mig till sömns. aja vet inte vad jag fick för konstigt humör. Men men det var gårdagen det.
Idag är det najs väder, men vet inte vad man kan göra ute xP Måste duscha också. Senare ska Robin jag och Micke kolla på film och säkert äta något gott till :)

Updates later.
/e.

Pinsam situation på balkongen med kamera i handen

Ja idag har varit en ganska glad dag. Fint väder, fick tyvärr höra att det kanske var sista fina dagen :S det suger i sånna fall. Har inte lyft på mitt lata arsle och gått ut och fotat nått som jag borde...Hmm får hoppas att det är hyffsat imorn så att man kanske kan ta sig en morgon promenad och fota lite höst löv. you name it.
Skulle behöva ps på den här datorn och powerpoint så får be kära bror som kom idag att fixa det imorgon.
Ikväll vart det färdig pizza i ugn till middag, perfekt när mamma inte är hemma och lagar mat, det går fort och är gott ^^ ...men däremot inte så bra. Jag trodde att det skulle bli ändringar när jag kom ner hit med småätande av onyttigheter, men hade dessvärre fel. Det suger när man är sockerberoende. Måste verkligen skärpa till mig och verkligen gå ut och gå iallafall varannan dag. En timme hit och dit är väl inte så farligt.

Gick ut på balkongen tidigare idag och såg att det satt en mörk kille som satt och läste en bok bland höstträden och jag tänkte att det skulle bli en fin bild. Jag hade den på manuell inställning provade lite, vart inte så bra som jag tänkt och jag va för långt bort. Tänkte ta en vanlig tråkig bild med automatisk inställning och då är blixten automatisk, hade även glömt att ställa tillbaka manuell fokus till automatisk så fick inte fokus på snubben, anyways så tar jag en bild och blixten slår ut över gården. Snubben märker blixten bak i ryggen och ser mig direkt på balkongen. Shit vad gör jag? Jag låtsas fota utöver gården bara, men han bara fortsätter och stirrar och stirrar upp på mig. Jag kollar ner i kameran och på mobilen för att låtsas hålla på med annat. Han reser sig upp och bara tittar, jag trodde han skulle säga något till mig men han gick in i sin port och bara glodde i trapporna. haha men nu har jag iallafall fått en idé till en bild. Kanske kan låna Sandra om hon vill vara modell och läsa en bok bland höstträden. Annars får jag hitta en annan lösning. Men skulle nog kunna bli hyffsat snyggt. :) (A)

Nej nu vart det väldigt långt. Nu ska jag kika om det går något bra på tvn.
säger natti nu, natti natti!
/e.

Äntligen lillebror!

Idag fick jag äntligen ett lillesyskon som jag har väntat på i evigheter! Det vart en söt liten lillebror, han föddes ca 8:40 imorse så han är bara någon timme gammal! Jag sitter i Bålsta och han är i Mora. Jag vill åka upp nu! Har lust och åka upp i helgen men känns drygt och åka fram och tillbaka. Får vänta i en månad typ..får stå ut! Har inte fått veta så mycket mer, väntar på ett samtal från pappa så man får höra lite och få lite fler bilder! :)

Pain, it hurts...

Har kollat på idol och Johan gick vidare, det verkar bara vara jag som tycker att han är skön?! :S Creepy...
Jag missade även mitt käraste program "Ultimate Survivor" :/ Bara för att en dum film (White chicks) gick på tv som jag fastnade i. Får checka repris på Söndag...

Jag och Micke fjantbråkade lite men efter ett tag gick min hand sönder typ..Micke vågar inte erkänna att det var han som slog mig så att jag fick ont utan han säger att det var mitt egna fel att det var jag som slog så att jag fick ont...Inte sant, inte sant. Så nu sitter jag med en svullen hand som jag knappt kan röra för då gör det ont >.< Jag som har tvångstankar att knäcka fingrarna hela jävla tiden, det går knappt för det gör som sagt äckligt jävla ont!!! Hoppas att det är bättre imorn.

Nu ska jag sminka av mig sen ska jag mumsa choklad ^^ höhö bajs på mig!

Godnatt!
/e.

APU och tidig helg

Ja nu har då min APU börjat. Jag håller till på Rusta hk AB i upplands väsby infra city. Har mest varit med mamma och gjort hennes arbeten. Började i måndags med att klä julgranar med henne. Jag kommer inte ha någon julkänsla alls när julen väl kommer, haha kommer va trött på den...Ja igår vad det sista arbetsdagen den här veckan. Jag satt och retucherade bilder på det sättet som Anna gör. Kändes krångligt till en början. Idag är jag ledig och imorgon också! otroligt skönt. Mats (fotografen som jag jobbar med) skulle till Danmark så då fick jag ledigt. Så Mickebäjb hade studiedag just på tors och fre så han kom såklart hit :) <3 
Imorgon kommer Robin som jag saknar väldigt mycket. Fick lust att åka till stugan i helgen men det får nog bli nästa helg. Nåväl Sandra sa väl att hon skulle kika förbi när hon hade slutat skolan så får väl se vad som händer. ^^

Jag är godissugen men jag boorde verkligen INTE käka massa skräp!

Updates later maybe.
/e.

Idol

Har nu försökt packat klart allt, känner på mig att jag kommer glömma hälften men då får man shoppa nytt xP Har även lite slarvigt dammsugit golvet för pappas skulle, så som han har tjatat. Tänkte att jag sätter iallfall på dammsugarn och dammsuger lite i hörnen så vet han att jag har gjort det iallafall ^^
Har kollat på idol ikväll och skönt att den där Johan eller vad han hette gick vidare, han va chill ju. 8)

Men nu betyder det att det är natti natti för mig om jag ska orka upp imorn. Vet inte jag kan ju räkna med att Cissi kommer vara sjuk, Linnéa är bortrest, Frida åker efter lunch...Vet inte riktigt vilka som kommer vara kvar. >.< Well well..Känner redan nu att jag kommer sakna pappa grymt mycket. så tråkigt att jag inte är hemma när Linda får bäbis :( Men kommer hem till lovet och då ska den fan ha ploppat ut. (:

Nej godnatt nu ska jag ringa älskling innan jag somnar.
Och förlåt Sandra för att jag inte ringer, vi får höras imorn <3

/e.

Happy birthday 2 u!

Grattis Kalle 17 år! <3

You're fake....I hate you so much right now!

Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig!
Du är otrolig för att vara sann.....






Imorn får jag äntligen komma till bejbi och mysa<3

Foto, Redovisning och Baka bullar...

Godmorgon! Har haft fotolektion på morgonen. Vart väl ingen seriös lektion eftersom att det inte gick och logga in på datorerna. Vi satt och diskuterade med vår fotolärare om bilder från förra årets skolkatalog, att dom va liite för lättklädda så dom inte fick vara med. (så som jag förstod det) ...efter ett tag börjar han komma in på porr? och vi får frågan om vi kollat på porr någongång...Linnéa fick lite damp och frågade Vad har det med fotolektionen och göra? Vart lite tyst...Aja man undrar ju!?!? >.< Vi gick tillslut och framkallade våra bilder som vi tog förra året. dom vart väl sisådär. Hade ingen större lust att göra någonting då. Känner mig klen. Har ont i nacken, i huvudet och är bara allmänt trött på skolan.

Nu ska vi snart ha mediekommunikation och ha redovisning :< Den är väl inte så bra. Har inte fullföljt uppgifterna riktigt, men men får bli så någon enstaka gång. Hoppas på ett G iallafall.

Sista lektionen blir varmkök och då ska vi baka bullar. Massa bullar....hoppas jag xP

och YAY! imorrn far jag äntligen ner till mina käraste :D Eller stannar hos älskling först <333 Sen kommer mamma och hämtar mig därifrån på söndag! Åh glad jag är men ser inte fram emot tågresan.

Har ni provat marabou AMIGO? den är äckligt jävla god! 8)

Puss så länge! /e.


Fniss jätte gammal bild :>

There is one girl in my life...

Fatta mycket jag älskar dig Sandra!
Vad skulle jag göra utan dig?
Vem skulle jag prata problem med då?
Vem skulle jag sakna?
Du är bäst darling!
Best friend, best friend





Shoes is one thing in my life

Idag har det vart en riktigt skön dag. Började kl 12 då hade vi svenska, det gick väl sådär med min uppsats om barns rättigheter >.< sen hade vi mediproduktion som sista lektion, det var väl menat att jag,Linnéa och Cissi skulle ner på stan och filma, men Cissi fick ont i magen och stack hem och jag och Linnéa drog på kaffestugan och tog en fika (tack för fikat förresten ^^ ) Vårat samtalsämne handlade väl om pruttar och bajs haha ah det va riktigt kul faktiskt. Sen drog vi in på typ alla affärer. Jag införskaffade mig äntligen en sjal från H&M, kom ju på att jag hade prestenkort där så passade på :) Sen skulle vi in på skohuset. Medan jag provar ett par stövlar så kommer Linnéa fram med mina skor som jag har letat ihjäl mig efter. Jag ringer pappa fort och säger att jag har hittat dom, han sätter in cash på kontot och sen var dom mina ;D Linnéa köpte också dom. så nu kommer vi vara lika lika liika ;) Tur att vi ska på APU nästa vecka haha <3
Men tack för en skön dag nea! :)

Min nya sjal och skor

Godnight mr Tom...

Nu börjar det bli dags för mig och hoppa i säng.
Om jag ska utvärdera den här dagen så blir det inte mycket.
Dator och tv, sen har jag slängt i hela min eller nästan hela min garderob i resväskan och den blir väl lika full som vanligt och jag är inte ens klar. -. - men men...har funderat hela kvällen på hur jag ska klippa mig och vart jag ska ta piercingen. anyway to much about that. 


Jag vill ha fest, nu var det ett tag sen! Langa!!
Natti Natti :)
/e.

What about a new piercing?

Jag har funderat länge på om jag ska pierca mig igen och vart.
Jag vill ha mouche, men även septum. Men septum kan bli ett problem eftersom att jag är så förkyld så jävla ofta, men sen har jag även haft små tankar om att ta medusa :O
Jag vet inte riktigt vilka som skulle passa mig bäst heller och om jag ska ta ut min snake :S
Vill inte direkt slösa pengar på att pierca mig om jag inte blir nöjd, men ändå vill jag inte att vem som helst ska pierca mig. haha! Kan jag få tips eller?

Behöver även få en ny frisyr. inte bara nått som ligger där. någon som kan klippa?


/e.

I want to be free...


Snygga jävel! 8)






Jag vill hem....

Shoop shoop...

Mja sitter i skolan nu, har medieproduktion. Vi håller fortfarande på med våran reklamfilm, idag kom vi väl ett steg längre. Har redigerat filmen vi har än så länge. Den är söt. FniZz. Resten ska filmas på fritiden. Måste låna mina kära kompisar i Bålsta och dom måste ställa upp vare sig dom vill eller inte. Sandra, Johanna, grabz! (anisktena måste INTE vara med only the clothes) tack om ni ställer upp så att jag inte får IG! (A)

Jag måste packa massa mycket i veckan och tvätta and shit till bålsta. Fan ska va borta ett halvt sommarlov så kommer få konka på min tunga resväska. den är dryg och ha på tåget x((
Men åh jag längtar sönder tills jag får träffa mina gullungar!! <33

Updates later, ska spela yeti bubbles nu x))

/e.



Telefon ÄR sex

Ikväll pratade jag med Sandra i timmar, ja 2 timmar blev det åtminstonde prat om precis allt tror jag. Häromdan vart det väl detsamma.
Så underbart att få prata med dig. Man verkligen känner att man kan säga ALLT till dig utan att tveka. Du är bäst bäst bäst!
Tack för hjälpen med bloggen också, ska försöka förstå mig på resten själv sen ;P
Snart får jag träffa dig, det blir ännu bättre! <3 Love ya darl.


Vart en sen kväll idag. Mår inte bra över det. Klockan är fan 23:00 snart och jag brukar vanligtvis h a somnat för en timme sen. -.- Så jag får tyvärr sova med sminket på inatt :((( kan inte ta av det för då somnar jag inte förrän om en timme, that really sucks.

Ja och bloggen ser just nu katastrofal ut men ska försöka göra nått åt saken imorn om jag har tid. Nu är det time to sleep! Måste ringa sötipöti Mickemus också!

Puss puss natti natti!
/e.

What's wrong!


Något är  fel på mig, jag tänker för mycket.


Av en film, har jag blivit "beroende av Heath Ledger Haha! Har sutrtit och kollat på massa youtube klipp med honom på hela Multimedia lektionen. Mohaha. Måste se alla andra filmer han har gjort. En har jag sett tidigare kommer dock inte ihåg vad den heter.
Nu börjar Medieproduktion. bajsbajs


Heath Ledger



/e.

En het joker, natti natti

Haft en mysig kolla-på-film-helg med älskling. Vi kolla bland annat på Batman "The dark knight". Riktigt jävla bra faktiskt! värt att se om den tillåmed. :) Heath Ledger (Jokern i filmen) gör filmen värd och se på, han är så jävla bäst så oh yeah xD hahaha!

Älskling åkte med 18:22 tåget, tråkigt att säga hejdå, men ses om fem dagar ^^ yihaa lämna mora i 5 veckor! SKÖNT, men pirrigt och jobba med folk man inte känner så bra :P

Nu ska jag sova Natti!

/e.


Mys med hunnie<3

Ja igår kväll kom då älsklingen upp till mig. Innan det hörde ewe av sig och ville komma förbi. Vi spelade super smash bros (?) och båda va väl lika dåliga, eller kanske lika bra? xP Haha det va mys. Hon stannade även kvar på middag med oss. Stackarn får bara Janssons frestelse hemma hos sin mormor haha närå. ^^

Idag vaknade jag typ 7:40 -.- hade glömt och dragit för rullgardinerna och gardinerna så inte konstigt när det va så ljust i rummet. Men men, vi har väl kollat på två-tre filmer?! En hette typ "The scorpion king 2", som inte va så bra, eller den gick väl och kolla på när man inte har något bättre för sig ^^ , och sen såg vi "Diary of the dead", en zombie film som va sådär, slutet blev man fundersam över som vanligt i alla andra filmer man har sett på sistonde -.- . sen gick vi väl ner på stan en sväng för jag vill kika på skorea, men det fanns tyvärr inga skor på rean som jag blev intresserad av :( Men fanns väl ett par stövlar som va lite coola, men pröva dom aldrig och vågade mig inte på prislappen. Haha.
Jag vill till borlänge innan jag åker ner till bålsta men det kommer inte bli av känner jag på mig :/ Ska gå runt på varenda skoaffär i uppsala när jag åker dit nästa helg och somsagt en jacka måste jag också kolla efter....men men de blir när jag har kommit dit.
Ikväll ska väl jag och Majkööl fritera bläckfiskringar och nuggets med pommes haha, tar vad som finns hemma, får se hur det går. ^^

Nu måste jag va social med sötnos!
/e.






Heta tankar och McLuhan

Idag har det inte alls varit en på-bra-humör-dag. Svenskan ska göras fort som fan, jävla övning inför NP. Suger appung!
Sen har vi ännu värre jävla mediekommunikation. En uppgift som är omöjlig för mig och göra. Jag har inte haft tålamod för fem öre idag. Aousch it sucks! Blev lite gladare när vi fick sluta en timme tidigare iaf! That's nice. mer av det tack! ;)
Någon som vet vad typ marchall McLuhan menade med "The media is the message" så förklara det gärna för mig!! Förstår mig inte på det där ett skit!

Jag blir så irriterad du bara finns där helatiden, helatiden sticker du upp ett huvud framför mig. Hahaha du är dum du! ;) Msnkvällar...


Idag kommer Mickemus och gör mig glad. Han kommer väl inte än på ett tag men kanske om fyra-fem timmar. Måste städa rummet (om jag orkar) höhö. Han är van med skitit rum?! (A). Men täckpåsen eller ah påsen till täcket vad det nu heter ska bytas iaf, och kanske kuddpåsarna också. Får se va jag orkar ^^
Kommer väl bli en kolla-på-film-helg som vanligt. men de är mys!

Igår pratade jag med älsklings Sandra i över en timme i telefon. Så bäst att få prata om allt med dig! <3


Ja nu då?! Har ingen aning om vad jag ska göra. Har the shoop shoop song på högsta volym såklart x) Den dagen jag tröttnar på den låten kommer jag gå ner i en djup depression. Ingen låt kommer någonsin göra mig så glad som den gör mig. hahaha!! yeah! Men kanske blir lite supermario nu. fniZZ
bye så länge sött!

/em. 

W.T.C. och cykelletande

Hela 7 år sen world trade center föll i bitar, hemsk! Tiden går så otroligt fort, kändes som att det hände när man gick i 9:an eller nått.

Ja idag då? Idag har dagen gått fort, tack vare fotolektonen på morgonen, sen hade vi en trist lektion (mediekommunikation) i 55 min, sen blev det varmkök. Lagade pizza, egen deg, egen tomatgrej. så lite har man fått lära sig :P sen fick vi en otroligt jävla äcklig efterrätt som smakade skit, typ citron kräm på och i va de typ nån sockerkaksliknande grej som smakade ännu mer skit, typ nån sprit sort. Euugh fett vidrig iaf. anyways någon ringde till Cissi och sa att dom kanske hade sett hennes stulna cykel uppe vid noret, så efter skolan bar det iväg upp mot noret. Såg en cykel där hon hade beskrivit att den stod, blev glada men när vi kom närmre såg vi att de inte va hennes, nån hade hunnit tagit den. hmm fittungar! well well, vi satte oss ner och vila lite innan sökningen efter cykeln fortsatte. Drog iväg mot Ö&B, märker att min väska som innehåller dyr kamera för minst 6000:- och en plånbok med pengar och kort i är borta. VART FAN ÄR MIN VÄSKA? Får en klump i magen. Cissi står och ler och säger, ja den är väl antagligen i busshållplatesen där vi satt?! Jag sätter mig på cykeln fort som fan och cyklar tillbaka med en stor fet jävla klump i magen. Där låg den och glänste och vänta på mig. åhå  vilken tur xP ah sen fortsatte vi väl mot ica maxi, noret skolan o.s.v. men ingen cykel som tillhörde Cissi hittades. Drog hem och käka.
Imorn kommer bäjbi! :D <3

Torsdag

Yay torsdag idag då, sitter på fotolektion just nu, vet inte vad som händer idag. Veckan har gått väldigt fort tycker jag och imorrn är det fredag vilket betyder att älskling kommer upp till mig, sen är det bara en vecka kvar tills jag drar ner på APU och får bo i hela 5 veckor med Mamma<333 + att jag får umgås varenda dag med mina älsklingar som jag har saknat sönder!! Jag och Johanna har lovat varandra att gå ut och gå varenda dag i minst 30 min. Hoppas vi håller löftet ganska bra iaf. 8) Igår köpte jag mig en ny tröja, eller ah en lång skjorta, very nice ;D 
Yäyä, idag måste jag läsa tråkig svenska typ 4 miljarder sidor. eller inte men ändå. 
Hmm....inget mer och tillägga men kanske updates later, vill fortfarande fixa min blogg, så plz help me!!

:* / e.

HJÄLP!

Vill verkligen göra min blogg personlig, men har ännu inte lyckats förstått mig på hur man gör med alla koder osv.
Kan någon hjälpa mig och säga hur man gör? TACK! (A)

Helgen

Mja i helgen kom äntligen Robin upp till Mora och va social. Dock inte så länge eftersom att han kom mitt i natten på fredan, ah sen gick lördan och sen stack han på söndan kl halv 1 typ. :/ Emma va också social i helgen, hon reste endaaa från falun för att leka med mig xP Vi färga håret på mig, vart väl sisådär med slingorna men det blir väl bättre med tiden hoppas jag, sen fick vi för oss att gå ut och fota lite, xP Mja dom vart väl också sisådär xD hahah det kan väl några andra dömma,. mohaha!

Just nu sitter jag på multimedia och jobbar fortfarande med det där rummet i 3D, jag har inte kommit nå längre på den här lektionen, i rummet finns bara två väggar med tapet, ett trä golv och en soffa! YIIHHAA va jag jobbar på. :/ Njaee, det blir mer att man spelar Yeti bubbles som är beroende framkallande, och bdb. tyvärr!
Äckel mat i skolan också, typ råa hamburgare med torrt bröd. Får bli potatismos med ketchup och hårdbrö mackor. Dumma mig som inte tog med frukt i morse. well well. hoppas på att få åka till borlänge idag. vill köpa skoor!!! och en jacka. Får tjata på papi. men jao snart äre lunch ska börja avsluta så att jag inte får mer ont i huvudet än vad jag redan har. Bajs bajs

En av bilderna vi tog. blev hyffsat bra. fniZZ

....

"Gud, blir så trött på den där Hanna Fridén! Man ser henne överallt hela tiden, och i onsdagens Metro så var det en ny artikel om att hon bytt över till Metrobloggen. För att säkra sina siffror så har hon nu utlyst en skitfjantig tävling där man kan vinna en ful jävla t-shirt som hon skrivit bajs på en massa gånger. Jag fattar inte grejen! Ett dagisbarn kan rita bättre än så, och har bättre humor! Och vad är grejen med allt bajssnack egentligen? Tror hon att hon är häftig och provocerande eller något? Nä, fyfan, fattar verkligen inte hypen kring Fridén."

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2343979

...crap

Börjar gå in på fel spår igen...vill verkligen inte, orkar verkligen inte! kan ingen! Ingen hjälpa mig? Någon borde det väl finnas?! Sitta på sitt rum, instängd med blandade känslor dag ut och dag in. Inte undra på att jag mår som jag gör! Vill bara inte att det ska bli värre, gå tillbaka till dåliga vanor, jag vill inte...Har bara ett mörker i mina ögon, ser ett litet ljus nångång ibland, när dom efterlängtade helgerna kommer, när jag får åka ner till friheten, till en älskad familj och miljö och ha myskvällar med dom speciella. Har det perfekt med familjen i Mora också, men det är som sagt omgivningen som tar död på mig. Har inte lust att gråta bort dagarna...vill inte, orkar inte.
Jag saknar min bror, ja, ja Robin kommer upp till Mora i helgen,han räddar mig! jag saknar han så fruktansvärt, får tårar i ögonen när jag tänker på hur mycket jag saknar honom och mamma. Vill ner, vill bort.
Förlåt men jag klarar inte av att ha en positiv inställning längre, jag kan inte, men jag vill. Det går inte.
Har bara en mörk framtid i huvudet. Om det bara fanns några här, som kunde göra allt bra, lyssnat, ha vilja, lägga ner energi. Nej det går inte, varför skulle det gå Emmelie? Åh patetiskt!
Vet inte hur många dagar det ska behöva ta innan jag bryter ihop totalt, och faller ihop i sängen och bara gråter, gråter till sömns, falla ner från stegen jag har försökt klättra upp för ett tag nu. Vill bara att någon ska bry sig, absolut inte tycka-synd-om-Emmelie-bry-sig, utan bry sig. whatever! Jag får också ta initiativ, men jag behöver somsagt en hjälpande hand för att klara av det,....Nog om det här, fått ut lite av mig nu, så nu är det väl dags för sängen och tvn eller nått.
RSS 2.0