Uppsala nästa

Blev att jag gick hem till Johanna igår vid 23:00 tiden och kollade på film, kommer inte ihåg det krångliga namnet på den men Jared Leto var med i den och det var en knarkar film. Bra va den iallafall.
Tog en härlig promenad på förmiddagen och satt i solen medan Tindra (hennes hund) lekte runt i snön.
Sen bestämde vi oss för att baka, vart några krispiga rutor, fast krispiga vart dom inte direkt.
sen kom sandra ner och vi gjorde väl inte så mycket. Kollade på tv och nu ska jag snart gå till bussen som går till uppsala. Måste dock byta i örsundbro vilket är drygt. Men men.

Har haft det trevligt i Bålsta iallafall, får se när jag kommer nästa gång. Blir väl på påsklovet om jag inte kommer ner en helg innan.

Bye
/e.

250209

En fortsatt bra dag. Sandra kom ner, vi gick tillsammans med mamma, in på den nya skoaffären i bålsta. Den heter något på D (låter som ett tyskt namn) och den finns även i Falun. Hyfsade priser och hyfsade skor (där köpte jag mina gula boots). Anyways hade jag inte turen med mig idag och fynda några skor. Hittade ett par högklackade som var ganska shysta om man skulle ha fotbollsknästrumpor till och något snyggt men nej dom blir det inte. Mamma hade däremot turen med sig och hitta ett par schysta skor.
Vi gick även in på Lindex där jag hittade en väska iallafall för halva priset. 150:- så det var riktigt najs, och ännu bättre när mamma betalade den åt mig! Puss puss på dig! :)
Kommer bli sjukt snyggt med mina pumps sen kan jag tänka mig, och om jag någonsin kommer lära mig gå i dem. (A)

Vi gick iallafall efter det hem till Patrik K där vi fick stå och kasta snöbollar på fönstret för att han skulle komma ut. Vi gav upp för stunden och vände men sen kom han ut iallafall, då gick vi till andra Patrik men han dissa och stanna inne så då vart det hem till Kalle och spela guitar hero band. Jag provade för första gången på att spela trummor och det var sjuukt svårt! Så jag lämnade över de till Kalle istället så tog jag över gitarren som jag är bättre på. Det var roligt iallafall men sen bar det hemåt och äta chili con carne (eller hur det stavas) med sallad, mumma!

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, bara ligga hemma och lata kanske.
haft en bra dag?
/e.

Den är het!

250209

Igår hade jag som sagt en vääldigt tråkig dag men kvällen vart mucho better. Jag och Johanna tog en lång promenad genom Bålsta, senare gick vi hem till mig och kollade på Hannibal, som vanligt somna jag, eller vi, konstigt nog somna Johanna före mig, helt otroligt! Jag lyckades hålla mig vaken till kanske den sista reklamen då kunde jag inte hålla ögonen öppna längre. Så där sov vi på soffan till halv 6 då vi gick och la oss i sängen och pruttade på varandra. 
Vaknade, duschade, åt frukost sen begav vi oss ut igen på en morgon promenix till vildgåsvägen och trakterna där vi bodde grannar när vi va små och sen hem till Josephine där vi drack te och åt någon kaka. 
Säger grattis i efterskott här också till 18års dagen! :) 

Ja sen gick vi neråt igen och alla gick skilda vägar.
Nu ska jag vänta på att Sandra ska ringa och komma ner så vi kan leka en sista gång innan jag beger mig av till Uppsala.
Yes, det var väl det. Får se om jag hinner träffa bror också innan jag åker?!

Jaja, nu längtar jag bara en massa till den 13 mars och den 9 april! <3

Ha det bra!
/e.

Fettisdagen


var iväg med mamma och köpte semlebullar, grädde och såklart mandelmassa. Så nu har jag gjort 4 semlor. Vi hade tänkt att åka hem en sväng till mormor och morfar eftersom jag inte träffat dem sen julas, och bjuda dem på en varsin semla.
Har ni kommit ihåg att köpa semlor idag?
/e.


[Bild tagen från google]

It's a "Lets be high song"

Boring

Känns härligt och vakna och vara hur pigg som helst klockan 07:15 när man har lov. Tummen upp för det! NOT!
Har hur tråkigt som helst. Jag vill leka med någon!

Time for a new fresh tattoo

Idag följde jag med mamma till jobbet. Så har i princip flyttat bord och stolar fram och tillbaka samt pyntat med bullar och saft och ja jag vet inte allt! Dagen har gått fort iallafall så. Ja, jag har ju även fått gratis läkerol därifrån så har väl hävt i mig två askar på rad eller något. Så min mage mår inte så bäst just nu, bubblar som aldrig förr tror jag! HAHA!!
Så jag varnar er, ät inte för mycket läkerol på en gång!

Åkte iallafall till Märsta efter jobbet till Ancient art där jag prata lite om hur jag vill ha min tatuering och fråga om prisuppgifter och sånt. Han sa iallafall att min idé va den bästa på länge som han hört! Det låter ju jävligt nice. Vi kom fram till 9/4 kl 12:00, så jag ser verkligen fram emot detta. Den kommer nog bli grym. Ja jag tänker inte säga vad jag tänkt mig utan det visas sen. Men det är iallafall en sleeve på högra underarmen!

Ikväll ska jag leka med Sandra om hon kommer ner, vilket jag hoppas på! :)
Imorn kväll kommer Johanna hem, hoppas jag träffar henne då eftersom jag saknar sönder henne!
Anyways. Nu ska jag äta fetaostsallad med grönt the med citronsmak.

Puss!
/e.

200209






New stuff

Jag och Micke gick ut en stund för att fota. Vart bara skräp av allt. Så tog några bilder på Ville och redigerade samt några som jag tog härom dagen. Enjoy! Jag vart faktiskt riktigt nöjd!
Säg gärna vad ni tycker, genom att slänga in en kommentar! :)





Denna dagen kan man kopiera ut på ett papper, riva sönder och kasta i papperskorgen!

Lagom irriterad är jag idag. Fick ett minimalt "ryggskott" imorse då jag inte alls kunde röra ryggen. Har fortfarande ont men kan iallafall röra på mig. Blev klar med upplysningshäftet till Svenskan idag iallafall, även om det mesta innehåller en jävla massa ordbajs. Skulle redovisa min hemsida idag, mitt projektarbete om tatueringar. Men av en konstig anledning har den inte blivit sparad igår, så Emmelie måste sätta sig och göra om allt! HAPPY FACE! not!
Bildspelet sänktes från 3 minuter till 1:45 minuter. Jag vet inte hur, men sånt är livet.
Jag är sur på min lärare för att han inte förstår mig, utan tycker väl bara att jag är allmänt dum i skallen och försöker komma med dåliga undantag för att inte vara klar! Men for god sakes! Känn lite medlidande för tusan. Du gör mig inte på bättre humör. Ryck upp mig nu!
Jag SKA redovisa idag. Punkt SLUT!


Ha en bra dag! Shit happens!
/e.

mamma jag saknar dig!

MoraNisse

Jag har hittat en ny MoraNisse. Lektionen Multimedia B gick åt att redigera bilder till min turist CD.
Va tvungen att redigera denna Nisse också. Riktigt gammelmodig!



Alla <3dag med krossad dröm

Idag har jag krossat drömmen om att bli frisör iallfall. Haha skulle försöka mig på Mickes hår eftersom det hade blivit så otroligt långt. Men jag lyckades inte så bra! Usch! Luggen vart åt helvete för kort, sidhåret är längre än luggen, och det där bak är lite hackigt. JA! Men ioförsig kan man väl inte vara bäst första gången man klipper någon, speciellt en kille, för det tycker jag nog ska vara svårare?! Hädanefter får jag väl klippa på dockor om jag vill fortsätta ha frisörkarriären i mina drömmar. Annars får jag nog försörja mig som fotograf, om jag får in en fot i det yrket och lyckas förstås.

Ja iallafall, idag är det ju alla hjärtansdag, den började bra imorse, då jag fick ett kort av älskling med en chokladask format som ett hjärta och "rollo"kolor. Men sen gick det nedför när jag klippte Micke och dammsugaren pajade för 10 minuter. Gav för den stunden upp precis allt och gick bara och svor i huset.
Nu har det blivit bättre (eftersom Micke går runt med mössa på skallen och döljer det hemska håret) haha! ja, och vi håller på att laga kycklingfilé med potatisgratäng. Ska väl sätta oss och kolla på melodifestivalen sen också.
Hoppas ni har haft en bättre alla hjärtansdag än mig iallafall?!

Lyssna på låten nedan, den är kung!<3

Nomy - Cocaine

Resultat av bröderna

Körde igång med tema "gammeldags". Tycker bilderna ser så mycket mysigare ut när de ser äldre ut.
Så det fick bli så den här gången. Vart tyvärr bara 3 bilder utav alla jag tog, pga av för dåligt ljus och därmed suddiga!
Säg gärna vad ni tycker.
/e.




och en repris av den 3 bilden


Bröderna<3

Detta är en av bilderna jag tog igår, hann dock bara redigera denna. Jag tycker den är otroligt söt! :) Fast den skulle ju såklart blivit ännu bättre om Ville någongång också ville kolla in i kameran. Men det börjar ta sig!
Nu ska jag göra mig iordning för skolan!
Ha en bra dag!
/e.


Det där med att fota...

Pratade med min fotolärare idag och fick höra lite omdömen och så. Han berättade vad vår vikarie (som har haft oss under en långre period) tyckte om mig osv.
Enligt min lärare var det mig han skulle anställa av alla oss i klassen, pga mest intiativ, kreaktivitet osv.
Kändes otroligt roligt och skönt att få höra det. Det får mig verkligen att kämpa hårdare och bli mer pepp på saken.


Nästa lektion ska vi inte dit, utan det blir att fota valfritt hemma. Så jag kör nog ett litet "tema" på Ville eftersom han är så otroligt rolig att ta bilder på.
Tog även bilder på både Robin (storebror) och Ville (lillebror) tillsammans. Ska se om jag får ihop något bra så kan jag även använda dem nästa vecka!
Robin ska även fixa hem photoshop till min dator nu! Äntligen, så som jag har väntat och längtat!

Yes vi fotade även siluett denna gång på lektionen (eftersom det är alla hjärtans dag snart fick jag idén till att klippa ut ett hjärta och använda, vilket Bosse tyckte va en av de sakerna som gjorde att han ville anställa mig, eftersom de andra bara stog där och i princip inte hade någon fantasi alls, vilket jag inte heller hade så mycket av, förrutom hjärtat.) Men bilden nedan är väl den enda jag kan tänka mig vart bra av alla dom 5000 bilder vi tog.
Jag är inte såå mycket för att fota siluett, utan jag föredrar mer när ansiktet eller vad det ny kan tänkas vara, syns. Men kan faktiskt vara häftigt ibland till vissa tillfällen.

Nu är det dags för käk, så nu är det slut för skryt och skitsnack för denna gången!
Ha en bra kväll!
/e.

110209

Dagen började med att jag vaknade upp i soffan i Falun hemma hos Emma kl halv 8 ungefär. Vi tog bussen ner till stan vid 9 och bytte därefter bussen mot rättvik där vi bytte till tåget mot Mora. Så började skolan vid 12. Svenska först och sedan medieproduktion som gick hyffsat. Blev klar med 2 filmer så nu återstår bara 1.

Efter skolan kom pappa och hämta oss och middagen hade blivit om smörgåstårta om det fanns men icke, så då vart det (för min del) nuggets från Babs. Nu har jag vart så äckligt onyttig den senaste veckan, och eftersom det inte vart någon träning i måndags så mår jag ännu sämre, vet inte heller hur det blir nästa måndag eftersom Micke är här då :/ Men jag måste nästan! Vill nästan träna två gånger nästa vecka så man tar igen från i Måndags. Men vi får se hur vi löser det problemet.

Fick även reda på att Robin min kära storebror kommer upp idag. Vid 21:40 tiden. Men eftersom jag går och lägger mig vid 9 så träffar jag väl inte honom ikväll, och imorn går jag i skolan nästan hela dagen så vi får helt enkelt se hur mycket vi träffas, eftersom han åker tidigt på dagen på fredag. :/



Nu ska jag läsa bloggar sen är det natti natti!
/e.





Falun

17:45 tar jag 207:an mot Falun, där jag ska sova hos Emma inatt. Imorgon tar vi buss och tåg tillbaka till Mora. Alltså Emma ska följa med mig till skolan och få vara med när jag redigerar mina filmer till tatueringsprojektet. Mys.

Som sagt är det pappas födelsedag idag, och jag tycker väldigt synd om honom. Han fick nämligen i present att åka upp till Hamra (där våran stuga ligger) och fixa med avloppet som hade frusit. Inte har jag köpt något till honom heller, inte är jag hemma när han kommer hem heller så man får gratta honom. Uffah! men vi tar igen det någon annan dag med middag och tårta och förhoppningsvis en liten present. älskar dig världens bästa pappa!<3

Har förresten skaffat facebook idag. *En i mängden*. Men funderar på att tabort den, kan ändå inte lägga upp mina bilder där eftersom facebook äger dom då. Inte för att dom är kända eller kommer bli, men jag blir lite nojjig över sånt där.
Jaja. Ha en trevlig kväll allesammans!
/e.

GRATTIS



Grattis till min kära far som fyller år idag!
Hurra Hurra hurra!
Även grattis till Evelina som fyller 18 och Mickes mormor Mary.

090209

Hejsan!
Sjuk har jag då inte blivit, än iallafall.
Idag har jag och mitt lilla team Linnéa och Cissi, åkt ut på Sollerön och filmat när Jonny (?) sitter och bara njuter på dasset. Ja, detta är då till våran reklamfilm som ska vara klar på fredag. Den kommer bli kanonbra när den är klar!

Blir ingen träning ikväll då eftersom Linda är sjuk, och jag är inte den typen som går och tränar med mig själv och 50 andra 60åringar. Men får försöka ta igen det på annat sätt.

Ikväll ska jag försöka plugga lite matte så jag inte hasar efter ännu en gång.
Har börjat tänkt lite på sommarjobb nu. Vet inte alls vart man kan tänka sig att söka någonstans. Ska iallafall söka neråt i Uppsala/Bålsta/Stockholms hållet. Så ska försöka fixa ihop ett CV som jag kan skicka runt.
Jag har sådan otur när det gäller jobb. Jag har ingen i släkten som jobbar på något som man kan söka till. Utan det är  bara komplicerade saker.

Så Tipsa gärna mig om ni vet någon som söker jobb osv. Skulle vara jättesnällt!

/e.

Skum låt som fan.

080209

Ja då har även denna helg passerat förbi fort som bara den. Åkte ifrån uppsala vid 14:00 tiden någon gång. Bilresan gick hyffsat snabbt iallafall och det är ju skönt.
Dessvärre har en familjemedlem blivit magsjuk, vilket är min största mardröm. Jag har bokstavligen talat världens sämsta immunförsvar. Det krävs bara att någon nämner att hon/han är sjuk så *vips* ligger jag nerbäddad i sängen och är sjuk. Magsjuka är ju då en av dom värsta sjukdomarna man kan ha, spy är liksom inte min grej. Tappar andan, spyr i flera minuter enligt min sjuka tidsuppfattning, får bara fram kväljningar innan spyan har tvingats upp och då har man verkligen ingen energi kvar, då ligger man där på badrumsgolvet, lila i ansiktet och ber till någon, att någon ska ta detta ifrån mig. Varför just Jag ska få detta. även att så fort man känner matlagnings oset som sakta tar sig fram från köket in mellan springorna till mitt rum och som tränger sig in i näsan så man börjar må illa och måste kuta upp på toaletten igen, eller böja sig över sängkanten och spy rakt ner i hinken, så man verkligen får ligga och känna sin otroligt mysiga spylukt hela natten. Nej ni, det där med spy är verkligen inget för mig. Så jag håller stenhårt i en tumme och verkligen hoppas att jag överlever denna gången.

Kanske ska byta samtalsämne, ja att jag har nu börjat med hemmatid på matten. Så jag börjar kl 9 på måndagar i stället. Tack och lov vad skönt, slutar även tidigare på tisdagar. Men får ju se till att jobba på hemma. Annars slösar jag ju tid på det här iallafall.
Nu ska jag kika in någea bloggar, sen blir det väl sängdags!
Och ingen träning imorn heller.  Det är ju synd eftersom jag har vart hyffsat onyttig i helgen. Men men får lösa det på annat sätt. Ska knapra i mig vitpeppar också! yumma!
Godnatt!
/e.

Snart helg

Har precis skickat iväg uppgiften i naturkunskap nu. Klart med det, sen vet man ju inte hur rätt det vart eftersom jag inte lyssna klart på hela videon och bara chansade på frågorna. Nu återstår bara att göra klart bildmanuset i kommunikation sen är det hej då och helg!

Dags att sätta igång. Ha en bra helg!
/e.

Bilder på lillebror Villeplutt, tagna och redigerade förra veckan.

Även Emmas systerbarn Nemo, första bilden oredigerad, den andra redigerad såklart.



The end of the day

Nu börjar strax denna dagen dra sig mot sitt slut. Skönt eftersom jag vill att det ska bli fredag nu!
Idag har jag hunnit med ovanligt mycket. Slutade som sagt 1 idag, åkte ner på stan och köpte hårfärg, gick hem och storstäda rummet (y), käkat, hängt tvätt samt tvättat en till tvätt (hoppas bara att kläderna hinner torka tills imorn :/ ), anyways, har duschat och nu återstår bara att föna samt platta håret och packa! Yiha!

Kommer förmodligen inte hinna skriva någon blogg imorn eller på hela helgen.
Men jag kommer ungefär fram vid 7 imornkväll i uppsala. Pappa skjutsar nog mig till Sävja på en gång om jag inte ska in till farmor och säga hej en sväng först. Bara ta det lugnt med en film maybe! Lördag ska vi ner på stan och träffa mamma och hennes Micke, och äta middags buffé på china och på söndag blir det nog bara slapp slapp tills jag åker.


Morgondagen kommer vara hyffsat slapp. Ska ut till Sollerön nånstans och filma till vårat "dass&toaprojekt". Haha hoppas någon ställer upp som skådespelare bara.
Nu måste jag kila iväg och packa. :)
Ha en riktigt trevlig helg, för det ska iallafall jag ha!
/e.



Fota siluett

Yes idag kom Bosse tillbaka, känns skönt eftersom vi har haft vikarier hela tiden. På foto alltså.
Så idag började vi jobba med siluetter i studion. Jag tror jag har rätt där. 
Ja, det kanske spåra ur lite, det slutade med en jävla massa partyhattar och jirlanger (helt fel stavat) men you name it right.
Bilden nedan är tagen av Linnéa och redigerad av mig såklart och jag, om jag själv får säga det, tycker att dem är vääldigt bedårande. Siluettbilder ska dock inte bli sådär, men jag tyckte jag va så väldigt tjusig så jag måste visa den. 

Imorn är det äntligen fredag och då blir det mys! 
Slutar 1 idag, så det känns fantastiskt skönt. Linda ska få färga min groteska utväxt. Finally! 
Funderade på mörkbrun, men bestämde mig för svart iallafall! 
Have a nice day!
/e.


040209

Dags för lite uppdatering!
Det har inte hänt så värst mycket förrutom att jag åkte ner til Falun igår och följde med Emma och Stina när de skulle tatuera sig och jag som äntligen skulle få komma en bit längre fram på mitt projekt, så jag satte igång och filmade och tog bilder medan de blev tatuerade av en snyggve vid namn Leif. Billig var han också, så nu känns det som att jag måste komma på något litet och snyggt som jag kan tatuera in nånstans bara för ATT han inte tar så mycket betalt. *Tänka tänka*...
Ja och idag var det en kort dag, började med Svenska kl 12 där det flöt på ganska bra och avslutade med produktion där jag började och redigera filmerna. Superbra!

Även att en kryssning är planerad framöver med Emma och hennes familj m. vänner. I dunno! Men jag ska då på kryssning iallafall. Men det återstår och se längre fram. Fniss!

Snart är det helg, ännu en gång! Men denna helgen blir lite speciell, eftersom jag äntligen ska få träffa kära mamma med en romantisk parmiddag på chinarestaurang. hiih, och att jag äntligen får åka bil ner och slippa dom där jävla tågen så man konstant är stressad för att hålla reda på när det går så man inte missar det. 
Anyways. Jag ser fram emot helgen. So damn muchoo! 

Ska slänga in några smakprov imorn kanske på foto om ja har tid, på mitt lilla tatueringsprojekt. 
Pussen och godnatt!
/e. 


Jag vill även ha dessa. :O Jag dregglar!
Ge mig, gee mig! :*

Does your mother know that you're out

Ja nu har ännu en helg flygit förbi, men den har varit trevlig.
Har spenderat den tillsammans med Emma. I fredags åkte jag ner till Falun och var barnvakt åt Emmas systerbarn. Igår åkte vi ner på stan där jag äntligen köpte mig dom här skorna jag suktat efter ett bra tag och även en ny stor väska som får plats med mycket. Sen tog vi bussen till mora och gick till venezia där vi åt, drog sedan hem till mig och började sjunga lite lips och dricka lite gott. Sen fick vi för oss att försöka komma in på wasa, men då vart det ändrade planer. Vi blev i stället hämtade av Ewe och hennes pojkvän Alex för att åka till en hemmafest. Vi kände inte en enda person men det gick hyffsat endå, pratade med några stycken iallafall. Efter någon timme fick vi skjuts hem.

Fick lite panik imorse när jag hörde att ytterdörren var öppen. Ewe hade inte fått igen den  riktigt när hon åkte igår, och jag tänkte inte på att gå ner och kolla heller.  Vi hade väldig tur den här gången.. men man lär sig av misstagen.
Idag då har vi mest legat och kollat på tv i soffan. Drog även upp på donken en snabbis. Uscha imorn får jag träna bort det mesta av det!

Helgen har vart väldigt bra helt enkelt.
Ikväll blir det lite pluggning inför Naturkunskaps provet imorn.
Hoppas att denna veckan ska gå snabbt så jag kan åka ner till Uppsala och träffa bejb och mamma.
Har ni haft en bra helg? :)
Bye!
/e.

RSS 2.0