ONSDAG

Jag har ont i min näsa! >.<

Jag vill till Hamra nu!!!
och förresten....VART FAN HAR SOMMAREN TAGIT VÄGEN!?! ge mig lite sol förfan!


...jag vill gadda mig igen som fan! har en fett nice idé tror jag (;

förövrigt vet jag fan inte vad som händer idag. är fortfarande i bålsta. Kanske drar till sävja snart bara för att byta omgivning lite. haha aso de här suger totalt! vill göra nått. inte bara lata bort dagarna >.<

Bajs bajs

©Mli

Lördag

Igår vare nidsommar, vi va i sävja och grilla lite. Va ute me Mickes kompisar och gick och gick och gick. De va trevligt 8)
Idag, hittills har vi inte gjort ett skit. ska försöka komma på nått roligt och göra, för just nu SUGER de här. jag har tråkigt. x(
None

kl 22:49

Sitter med älski ska snart kolla på extrem överlevnad såfort fotbollen tar slut och mammas micke lämnar våran säng.

•Var ute en sväng för att klockan skulle rinna iväg, vi fann äckliga stora insekter som vi aldrig skådat förr. De attackerade oss och gentlemannen själv gick i strid mot dem. Vi spottade på dem och de fick lida rejält. Insekterna hämtade hela släkten så antalet ökade snabbt. Men Micke vann, de gjorde han! 1-0 till Micke!
Peace!
Elsa saknar diiig! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Prutt och godnatt! ♥

Bålsta

Just nu sitter jag i bålsta. Igår bjöd micke mig på lunchbuffé på china garden i uppsala. Har lekt med Emma, och aah maassa mkt.
Vad händer på midsommar? Bålsta? Slutbo? Sävja? Don't know!
Jag vill att det händer någontiong varje dag. Orkar inte bara sitta inne och inte göra ett skit. Åker kanske till sävja idag om jag får allt för mkt spratt i benen. Får se får se.
Orkar inte vara så aktiv och skriva så mkt på bloggen nu när jag har sommarlov.

Fick iallafall en minigris i helgen, men fick ju inte behålla den för pappa >.< Elsa hette hon och var typ världens sötaste!!
Ska flytta hemifrån snart!

CYA

Helvete!

Fyfan va tråkigt jag har! Har varit hemma hela jävla dagen för min jävla fot.
Va upp till sjukhuset idag också och fick inget bättre svar än vad jag fick igår. Kan skiten försvinna snart så jag kan gå som en vanlig människa förfan!!! Sommarlovet blir på torsdag för mig då, och då vill jag fan inte ha nå fel på fothelvetet!
Förr va de fan skönt att vara hemma och bara slappa men nu får jag fan nå jävla feel! Jag måste ut! ut från rummet. Men nej! CPFOT!
Får se om jag kan ta mig till skolan imorn. Får typ vakna kl 4 på morgonen och träna foten så jag kan gå. -.-
Pallar inte sitta hemma en dag till och inte göra ett skit.
Vill ha torsdag nu! Så jag får träffa Älskling och Emma!! Hörde att de va studentfest i Uppsala då. Kirra lite dricka och jag drar dit xD Iof så blire ju ferre på fredan också. äääh får se vad som händer.
Fredag då? Robins student och som sagt krök, om sandra nu fick tag på nått och alla andra såklart! O.o

annars då, jag har väl börjat packat för sommarlovet. Allt får fan inte plats i min väska x( Jag ska ju nästan ha hela jävla garderoben med mig såfort jag ska någonstans. och nu ska jag vara borta hela sommarlovet typ. ALLT SKA MED. kommer glömma hälften. Omg aja!

Kan kl bli mkt snart så att jag får sova!!

Crap!
fett med COPYRIGHT !

Helgen

I helgen drog jag med Pappa och Linda till Hamra.

I fredags hände inte så mycket. jag gick ner till Angelica och Johan och va med dom och slogs med myggen >.<

I lördags var de tävlingarna i hamra och de kom massor med gammalt folk som man inte har träffat på huur länge som helst. :)
Jag och Angelica stog vid en station och såg hur alla tävlade, de va rååligt xP
På kvällen skulle vi upp på puben och jag började väl smådricka lite hemma först.
Sen gick vi å mötte mathias sen drog vi uppåt. Där träffa jag bl.a. Tomas, Stefan, Jonas, Daniel. ääh skit samma de va skit många gamla godingar. Jag gick in med tomas och satte mig så kommer fittkukhuvudet Donald och frågar ålder på mig.

Han:
Är du arton år?
Jag: Neeij?!
Han: Då får du inte vara här inne, då får du stå utanför!
Jag: Men jag är ju utanför?
Han: Nej du är fortfarade på våran inhängnad.
Jag: Men Tomas får ju vara här inne?!
Han: vem är Tomas??

*Tystnad*

En vid bordet: Vem Tomas? Det måste vara någon annan vid nått annat bord.
Han: Vem är Tomas?

Aja jag tänkte att jag inte skulle sabba för tomas så då drog jag ut därifrån och han kom och höll mig sällskap hela kvällen. Tack :)
Jag och Tomas följde med Stefan till Loos han körde lite sådär halvfarligt xD och jag va så kissnödig men jag hann till en toalett 8)
Jag fick 6 cider av Linnéa :) Så att jag klarade kvällen iallafall xP Fast jag drack bara två resten försvann medan jag åkte till Loos xP men sen fick jag smaka massor också ^^
Sen drog vi till stugbyn för vi skulle på efterfest men de blev inge sådant. de blev att gå hem och lägga sig och sova istället  :)
Det var en riktigt rolig och värd helg! Så kul har jag då inte haft i hamra på länge. Jag saknar er alla som man var med förut. Roligt och träffa er nu! <3
Emma saknades såklart i bilden och de va väldigt tomt utan henne! Men vi ses snart hoppas jag :)

Inte många dagar tills jag fyller år nu! 4 dagar! OOH YEES!

TACK FÖR HELGEN FOLKET! DET VAR BÄST! ^^


Nu ska jag ringa min kära fästman x)
Puss

RSS 2.0