Sista oktober

Fan va tiden rinner i väg. Redan november! Det här är inte okej!
Igår vart det en del drickande. Lakrits shots, vin, öl och drink...shajses!
Vi promenixade ner till stan för grabbarna grus skulle ha pizza och sen gick vi vidare till "hörnan" där det vart en drink och en öl för mycket. Ja det resulterade med att jag sprang i väg från Matte och Marcus som om jag vore 5 år. Matte fick jaga mig...och hur kunde detta ske då? Emmelie fick sprit i sig...inte ok, inte ok! Idag har jag mått som ett jävla svin. Haft ont i magen och vart spyfärdig...Det är inte över än! Såklart jag tycker synd om mig själv!
Det vart väl inte direkt bättre av att vi åt bruna bönor och fläsk, haha!

Jag har kirrat alla Chucky filmer så nu ska jag och Matte ha Chucky maraton, tjooho!


Med dom här bilderna kan jag ju säga att jag saknar min fru, men inte bara de! Jag dödar för mitt hår här! LÅNGT, FINT, OCH BRUNT! Buuuhu! Funderar starkt på att färga håret brunt och skaffa hårförlängning! ;<

29 oktober...

...och äntligen fredag!
Har varit hemma hos Johanna och skurit till pumpor. Har inte gjort det sen fritids tror jag men jag var ju kung! ;)
Nu har jag och matte kommit hem. Går inte å vara kvar där så länge utan att få huvudvärk av allt barnskrik ;P
Senare ska vi ut till Tösse och äta middag hemma hos Mattes morbror och hans familj!
Sen får vi se vad fredagkvällen har att erbjuda!

Jag saknar min Villesnuff!<3

Ana Gina Show

Har nyss kollat klart på premiären av AnaGina Show! Hur klockrent som helst! Längtar redan till nästa program!
Nu blir det Kenza & Tyra show!
(Jag är ingen bloggnörd) ;)

28 oktober

Ny dag, nya tag! Väntar på att få besked från olika jobb jag sökt, men går inte så värst vidare bra hittills! Dock hörde Caroline Roosmark av sig till mig, fotografen jag var och träffade i Stockholm för någon vecka sen. Hon skrev ett mail och ursäktade sig för att det tog sådan tid för henne och svara mig, och att hon valt en assistent som var betydligt äldre. Skönt! Tänkte jag. Ja eftersom jag vill ha ett jobb jag får betalt för. Däremot skrev hon även att hon tyckte att jag var så trevlig så hon gärna ville ha med mig på några plåtningar framöver. Vi får se, vi får se! Skulle iallafall vara grymt kul att få se hur hon och hennes team jobbar! :)
Spännande! Får hoppas att denna chans inte rinner ut i sanden bara!

Hade en grymt mysig dag igår med min kärlek!
Han gav mig ett supergulligt silverhalsband med ett mattslipat hjärta på och så gav han mig en bukett med 10 röda rosor! <3
Jag gav honom en fotobok, som jag är grymt nöjd med, och som jag blir gråtfärdig av varje gång jag bläddrar i den haha! Den är så fiiiin!
Ska lägga in bilder senare hade jag tänkt och visa!

Har grymt tråkigt nu! Lär gå och göra mig i ordning så jag fördriver tiden lite!
Ciao!





Söta fotoboken!

Mitt fina halsband<3

Okej! Nu kan ni skåda dessa vackra bilder!
Jävla höst kan dra åt fanders....*hänga läpp*



1 helt år av kärlek med Mattias...

Nu har jag gjort klart allt förutom maten. Plockat undan på rummet, ställt in bord och stolar, dukat, duschat, gjort mig i ordoning...you name it!
Tog en sån här halvstressig bild!
Hoppas mitt batteri håller ett tag så jag kan få en eller två bilder från dagen!
Dags att börja laga ihop tacopajen!
Ha en bra dag! För det ska jag :)
<3

SCHÖÖN!



Så jävla skön! Garvar sönder! han påminner om min kära vän Emma! Ismeth=Emma! Dom är ju lika som bär!<3

26 oktober


Åh idag träffades jag och min kärlek för första gången! För exakt ett år sedan befann jag mig i hans rum som en blyg och osäker tjej. HAHA!! Och se på oss nu! världens snyggaste och bästa par! <3 ;)
Vi firar ett år imorgon, (ja vi bestämde datumet ganska tidigt, haha)...Så imorgon ska jag se till att det blir myspys. Då jag planerat en middag nere i rummet så vi får en trevlig middag för oss själva. Tacopaj, tända ljus, mörker, musik, massa pussar och kramar! <333

Ni ska veta att jag älskar min Mattias massa mycket mest! Min alldeles egna kärlek! <3

Över till nyheterna! haha
Men idag fick jag ett sms, där det stod att jag var välkommen på introduktion i Karlstad till företaget Makalös AB!
Bestämde mig för att dra dit nästa Tisdag 17:00.
Jag är glad  att man har fått ett svar iallafall, sen att det är ett telefonjobb är inte det roligaste. Men jag känner suget efter åtminstone någon hundralapp...Vi får se om dom tycker att jag är passande för jobbet eller inte!
Ni kan gärna hålla en tumme denna gång också! :)

Nattis!

25 oktober

Då var de en ny vecka med nya tag?! Låt den här veckan (förutom onsdag) gå fort, för sen har alla lov! :D Vilket betyder att man kan åka ut på äventyr. Visserligen har vi inte planerat något än förutom att åka upp och hälsa på min söta familj i Mora :) eller ja vi åker antagligen till Hamra...Halloween är ju snart, och jag har väl aldrig varit någon speciell halloween fantast, men skulle ju vara roligt om man kunde hitta på nått iallafall! YAYA!

Ska börja med att städa rummet idag. Måste göra lite fint, så de blir lite cosy...

23 oktober

Obba fyllde som sagt år igår! Såg att han hade fått en urtjusig tårta av sina kompisar...såg inte sådär jättegod ut...såg väl att den va gjort av munkar, tunnbröd, sylt och godis typ haha ;)
Jag och Matte drog till Karlstad igår istället för idag. Vart bara en snabbis. Jag sprang in på H&M och köpte smink medan Matte leta present till mig ;) goolligt!
Jag ska väl ta och göra mig iordning nu, sen får vi se vad denna lördag har att erbjuda.
Vi ska väl ta och leka med mattes kamrat...kanske bowla? ih va kul...nej ööhm hejdå :)

Den har kommit! :D

åh fan vad nöjd jag är! Glöm det där avi:t, kära brevbäraren kom och lämna det vid dörren! Slet upp det och ja...what to say? Världens bästa flickvän kanske? Fniiiiisss!! Ärligt så sitter jag med 500 fjärilar i magen och är helt pirrig, inte på tal om ivrig! Vill ha onsdag NU! åh åh åh! <3
Nu gäller det för mig och kunna hålla mig hemligthetsfull...vilket jag inte är sådär jättebra på! :D


Emmelie <3 Mattias

21 oktober

Den här veckan bara rann iväg, imorn är det redan fredag! Goett!
Svinkallt som fan ute, frost över hela marken...Jag vill inte ha vinter!!!
Nåja! Min kära storebror fyller år imorn, tråkigt nog kan jag inte åka till Gävle och gratta honom.
Ska åka till Karlstad i helgen istället och möjligtvis gå runt och fråga på Bergvik om dom behöver extraarbetare nu till jul medan Mattias ska gå runt och leta ettårspresent till moi! haha <3
Min present till honom är klar och jag väntar förväntansfullt på att det ska ramla ner ett avi i brevlådan...VILL SE HUR DEN BLEV! :) fniss!
Ska strax börja göra mig iordning för att sedan ta en kylig promenad ner till Arbetsförmedlingen på möte, ang. fortsatt planering?? Har ingen aning om vad jag har för tidigare planering förutom att jag själv sagt att jag ska söka jobb, vilket jag gjort. Jag orkar inte ha något med dom å göra, suck!
Känner mig iallafall riktigt duktig för hela gårdagen gick åt till att leta jobb samt söka. Så hittills har jag sökt några i Karlstad, ska väl fortsätta söka runt idag. Men jag tycker att ni kan langa in fler jobb faktiskt!
Har även blivit medlem på ett bemanningsföretag som coachen tipsa om. Får se om jag får någon nytta utav det!

Ööhm...ja förövrigt så längtar jag galet till Onsdag då jag och mitt hjärta har varit tillsammans i ett helt år! Har aldrig varit nöjdare faktiskt! :)
Sen måste jag ju erkänna att jag måste bege mig upp till Mora och pussa på min Ville...INOM KORT!

GIIEF!!

Ska bara berätta för alla hur jävla kär jag är i dessa skor!! Så du där ute med pengar! LANGA!! <3

16 oktober

Igår anlände mitt hjärta till Bålsta, det vart bara massa mys såklart men idag drar vi till med lite partaj!
Vi drar oss mot Patrik senare, men just nu väntar vi på att Johanna ska anlända för att ta ett glas vin eller två innan vi beger oss upp dit. Laddar inför promenaden med stenhård kyla...Varma kläder är packade helt klart!
Har inte mycket mer att berätta! CIAO

9 oktboer

Alla vill såklart veta hur min intervju med fotografen Caroline Roosmark gick...men det får ni inte!
Ska sammanfatta att det kunde helt klart gått bättre. Verkade krävande för ett jobb utan lön, "utbildningsår" menades tydligen att jag får sitta vid datorn och pröva mig fram tills man blir bättre??? Ja som ni alla vet, det är ju precis det jag gör här hemma...ingen som helst skillnad alltså! Det här var jävligt trist! Hade verkligen, verkligen sett fram emot det här, men ärligt så vart det bara en stor besvikelse! Självklart skulle jag pröva på om jag fick chansen, det är ju trots allt bra att få in en fot och det skulle vara en grym upplevelse, MEN att vara så krävande när det är ett gratis jobb tycker jag personligen att man kan vara lite trevligare, och förstå att man såklart inte har världens bästa erfarenheter I OCH MED att man gick i en jävla skit skola! Japp jag skyller på det helt klart! Fatta mycket jag hade kunnat om man hade fått gått i en seriös skola, klass och ha bra lärare! Det är tragiskt det där!
Det vart en jäävligt lång sammanfattning!
Nu sitter jag iallafall och väntar på att Sandra ska komma! Vad som händer vet jag inte, det återstår att se!
Jag saknar min Villesnuff som ett jävla as! Pappa skicka ner honom till mig! PLZ!! :')
Matte kom och kramas med mig NU!! <3

KOM IGEN NU!

Kom igen nu allihopa! Visa lite vänlighet genom att klicka på den här länken nedanför, och "GILLA" bilderna! Det går via facebook! Just do it och jag blir väldigt väldigt glad :) En eller två kommentarer skadar inte heller!
Puss och kram!

http://www.emmeliehw.mpchallenge.com/se/gallery

5 oktober

Ligger just nu i soffan med datorn i knät. Mina planer idag är att försöka få till den grymt goda tacopajen man blev bjuden på förra helgen i Mora. Ska strax sätta igång och göra pajdegen. Packa står även på listan och duscha...
Imorgon åker jag till Stockholm, såklart med blandade känslor. På ett sätt hoppas jag faktiskt att jag får återkomma till Stockholm på t.ex. torsdag angående mötet. Mitt smink lär nämligen inte sitta där det ska och jag kommer inte känna mig alltför fräsh när jag anländer till Stockholm...


Måste tillägga att jag verkligen har vunnit det finaste hjärtat man kan!
Det finns ingen som är en sån fin person som dig.
Du får mig att le, du får mig att känna mig värdefull och
du får mina dagar att gå!
Jag älskar dig över hela mitt hjärta Mattias!
Tack tack tack! för att DU finns i mitt liv!

4 oktober

Uppe med tuppen idag, eller nästan iallafall. Ska göra mig iordning nu för att sen åka ner till stan och ha möte med coachen, även det sista mötet. Nervös för jag ska väl öva på jobbintervju, och jag har fått en ny coach, så har aldrig träffat människan förr. Jaja! Det kommer gå bra. Sen traskar jag ner till Arbetsförmedlingen efter mötet och ser om jag kan få något vettigt svar på mina frågor!
Ciao ciao!

2 oktober

hoppsan hoppsan vad veckorna flyger iväg! Det är redan oktober vilket betyder att man borde börja köpa julklappar redan nu...nej men nästan! Det är ju trots allt bara 3 månader tills vi är där! fyyy!!!
Det är lite som händer här framöver, shajses Emmelie ska behöva passa tider nästa vecka, hur ska detta gå?
På måndag har jag en sista tid hos coachen, ska samt gå till Arbetsförmedlingen och höra mig för, och på onsdag rullar tåget mot Stockholm där vi får se om det blir något möte eller om jag får åka till Bålsta först.

yaya, lördag idag, tiden går som sagt fort, de va tisdag nyss typ...Kanske ska över till Marcus en sväng ikväll, vad vet jag? vad vet jag?
Jag behöver duscha.
Och  tack Emma för inbjudan! Den uppskattades, nu ska vi bara invänta lite pengar så att det kan bli av! :)
Cheers!
RSS 2.0