31 mars, yay!

Blev väckt av, ah nu kan jag faktiskt skriva det, min chef imorse som ringde för att höra om jag ska jobba v.17 på påsklovet. Ser det här som en väldigt bra möjlighet inför sommaren då jag ska jobba som bara den ;) Så nu har jag äntligen första veckan spikad och arbetstiderna satta!
Tråkigt nog går det ingen buss så tidigt från jakobsberg till Rusta så måste försöka hitta rätt från Barkarby station istället...Nåväääl! :)

En krona

För ett tag sedan fick vi reda på eller tipsade? om en budsida där man kan få hem bra saker för en billig slant. Självklart blev jag och Matte nyfikna så vi skapade oss en konto idag och kikade runt lite. Vi vill ju ha stilrena bestick, och det hitta vi och jag kamma hem detta 24-delars set för 90 kr. Knivar är ju inte heller dumt att ha så jag kammade hem ett 7 delars set med knivar + en skärbräda för endast 56 kr ;)
ja, självklart önskar jag mig en riktigt bra kock-kniv också, men som sagt är knivar alltid bra att ha ;)
Självklart ska deras sida sätta över "Enkrona.se" på bilderna men detta är det vi buda hem. Ska hålla lite avstånd från den sidan eftersom den kändes lite farlig, på det sättet att man kanske råkar buda på lite för mycket... Men tyckte väl ändå jag gjorde mig ett bra kap...eller?



Emmelie önskar sig!

OBH Nordica "Dome Kettle" - vattenkokare
Har en hel del på min önskelista faktiskt! Fyller ju trots allt 20 år om dryga 2 månader, men eftersom jag är en flitig användare av vattenkokare så skulle jag inte klaga på om jag fick äga den här skönheten!

sneeze

Älsklingen har gjort te åt mig som jag nu myser med framför datorn. Förstår inte ens varför jag kollar in i den här jävla skärmen eftersom mina ögon tar kål på mig.
Anyways, det vart fett med Pasta carbonara idag. Lagade det för första gången och jag må väl säga att det vart helt jävla king! Så det kan man väl säga att jag sammanlagt har ätit 3 hela omgångar av idag. Jag äter mer än gärna när jag är sjuk eftersom allt är så tråkiiiigt!
Har kollat på en hel del filmer osså...fast nu  när jag tänker efter så kommer jag på att jag bara har fixat en massa filmer, inte kollat på dem....JA JA!!
Kan sammanfatta min dag med att jag har nyst i princip hela tiden, och jag har fått torkat snor ur snoken.
Yay! Hoppas jag mår bättre imorn, för detta orkar jag inte med! bleeu!!
Hejs!

Sick

Jag är sjuk. Idag ska jag äta ärtsoppa eller spaghetti till lunch.
Svårt val.
Hej då!
vs

27 mars

Äntligen en morgon där jag fick sova ut. Såklart ska det vara när man ställt om klockan så det ser ut som man vaknat tidigare eheeh!
Började med att göra mig i ordning anyways. Sen satte jag mig och börja spela Mario Kart som Mattes lillasyster köpte i helgen. Såklart äger jag! ;) höhö
Mattes släktingar kom för att fira Ulrica som fyller år imorgon. Men som vanligt var jag osocial, men denna gång hade jag ju faktiskt en bortförklaring! ;) Mario Kart
Jag och familjen Hoffback drog sedan ner på stan för att äta ute på stan. Sög eftersom vi fick vänta i typ 50 min på maten, men det var toppen gott och det känns som att jag har ätit för 5 dagar framåt. Fick i mig dåligt mycket kolhydrater också. Både bröd och pommes innehöll maten, Ofc eftersom det var en oxfilé toast.
Ja men just ja, vi var ju iväg till Karlstad igår och jag fick med mig hem ett par ASSKÖNA svarta byxor...Vi gör såhär istället, att jag visar! ;)
Underkjol, byxor, linne, leggins och sport-bh.
Nöjd! Men hade inte klagat på att få hem mer! ;) Var dock så äckligt mycket folk så orkade inte gå och kika...
Och btw så har jag och min darling 17 månader idag. Nästa månad blir det 1½ år! ;)
Hoppas han fixar något riktigt gulligt till mig då! höhö
(Matte! Börja tänk ut redan nu!) haha (a)
Grattis till oss i alla fall! <3

Ciao!

Earth hour

Idag är det dags för earth hour igen och självklart ska jag göra så gott jag kan för att släcka ner överallt! Jag klagar inte på mörker med lite tända ljus här och var! En perfekt kväll för att passa på att mysa lite extra!
Börjar kl 20:30 så gott folk! SLÄCK då och gör en god gärning! ;)

karlstad

Hade svårt å somna igår. Kunde inte sluta tänka på mormor. Oerhört jobbigt när man verkligen inser att vi aldrig mer kommer kunna träffas...Sitter ute och tittar på stjärnorna och letar efter den starkaste, blinkande stjärnan...
I alla fall somnade runt 3 och vaknande innan 8. Inte mycket sömn men who cares.
Har dammsugit rummet och bytt i sängen. Jävla rum som ska odla damm, förstår inte vad all skit kommer ifrån. 
Nu äre fräschare i alla fall, och  jag har nyss gjort mig i ordning också.
Vi tar en sväng till Karlstad idag. Pengarna rullade ju in igår så att. Det är ju helt fel och spara! 
Nej men jag behöver verkligen en sport-bh och jag såg att h&m hade några som såg nice ut. En ny vanlig bh skulle ju inte heller skada! 
Vi får se vad jag kommer hem med...
P-rutt :)

A little piece of heaven

Exotic snacks

Skulle försöka ta mig ett liiiiiite nyttigare alternativ till helgsnacks idag. Naturgodis såklart, men det är sista gången jag handlar det! 50 kr för några yoghurtgodisar, och när jag stoppa en i käften tyckte jag inte ens om det...Ja jag tror faktiskt att min älsklingar till piller hjälper. Kunde till och med stå och glo på  godishyllan utan att känna något större behov utan det! Däremot fick jag med mig hem jalapeno och chilinötter hem som är mumma. Inte det nyttigaste men jag hoppas att det är nyttigare än en chipspåse samt godis! eh eh!
Känner att jag kommit igång nu. Har till och med dåligt samvete för att jag inte tagit mig en promenad idag. Men det värker i hela benen och magen för situpsen, så jag tagit en dags vila så att jag inte överanstränger det som nu sitter i benen! haha. Har även vart seg i skallen idag så kurar lite idag framför en film och hoppas att jag mår bättre imorgon!

Duktiga Emmelie!

Har precis tagit mig en väldigt sen promenad nu på kvällskvisten. Provade på att jogga lite också och det gick väldigt bra för att vara mig även om det inte vart en mils joggning! Dock började det kännas i halsen direkt efter att jag började promenera igen och salivet övertog min käft! haha
Inte nog med det så körde jag 100 situps och 50 rygglyft...inte illa! (Nu snackar vi om lata Emmelie alltså)
Tog även en promenad till eurocash tidigare idag som ligger på dryga 2 km. Hade dock fel skor på mig så jag fixade skjuts hem.

Får så otroligt ont i ena mitt skenben samt fot när jag är ute och går vilket gör det ännu svårare för mig att ta powerwalks även om det är det jag är bäst på...suger! Antingen beror det på att jag överbelastar det benet eftersom att andra foten har varit bruten, eller så är det något med benhinnorna eller så har jag bara kommit igång för hastigt. Don't know men jag hoppas att det löser sig med tiden!
Tror för övrigt att jag just sträckte ena min ryggmuskel! BRA JOBBAT! 

Nu ska jag ta en svalkande dusch innan jag lägger mig i sängen och joinar min sjuka pojkvän!
Ciao!
= ?
Mitt mål! ;)

En bok, check!

Har suttit ute på morgonkvisten i solen och läst min kursbok "en filosofi för fotografin". En grymt svårläst bok på ca 107 sidor. Inte så många sidor men pga av alla dessa svåra ord som boken består av så känns boken helt plötsligt som 500 sidor. Det har tagit ett bra tag för mig att komma igenom boken, men nu äntligen så är jag klar! Har hört att man för bästa "resultat" ska läsa den om och om igen för att man varje gång kommer förstå sig på den mer och hitta nya saker. Kanske kommer göra det i framtiden men inte på ett bra tag! Haha
Så nu kan jag i alla fall äntligen sätta en check-bock framför den boken.
Nu gruvar jag mig dock inför min andra bok jag ska ha läst ut till den 15 april, nämligen "Camera Lucida" som förövrigt är på engelska! Detta kommer verkligen bli en rejäl utmaning för lilla mig som rent utsagt är kass på engelska. Ska försöka komma igång med den idag också eftersom det är så skönt att sitta ute i solen och steka samtidigt som man läser. Det flyter på ganska bra om jag säger så!
Till något helt annat så är det närmare bestämt att jag och min man ska åka ner/upp/sidan till Bålsta på Mattes påsklov och jag ska  ta mig an en vecka på Rusta och provjobba inför sommarens arbete! ;) 
Är redan, väldigt, nervös samtidigt som jag är väldigt förväntansfull! Kommer bli både en utmaning och kul på samma gång!

Flytta hemifrån


Dessa måste jag bara ha! Har suttit och suktat efter "flytta-hemifrån-saker", och kom in på dessa snyggingar! Vill verkligen ha mig ett sött blommigt pålakan, men det är ju svindyrt! Eller ja, för min plånbok i alla fall. Är 700 kr billigt för två bäddset? De två främsta är från Åhléns och den bakre är från H&M (Om någon blir sugen att köpa dessa till mig så vet ni vart de finns) ;)
Jag är mest kär i den med babyblå bakgrund faktiskt, och jag vart verkligen jäääättekär!

Som sagt har jag suktat efter sånt jag vill ha när jag, nej vi, flyttar hemifrån! Allt från snygga sängstommar till tillbehör i köket!
Jag och älskling var även in på en inredningsbutik här i Åmål häromdagen, och SHAJSES vad mycket snyggt det finns! Har hittat massvis därifrån som jag vill ha! *blink, blink*

Lets bööörn!

Idag kom äntligen mina efterlängtade Burnpiller! Har redan tagit min första. PLEASE gör så att dessa hjälper! Burken såg dock inte likadan ut som på bilden så jag hoppas att det är rätt! ;)
Ska strax gå ut på en powerwalk. Inte lika fint väder som igår, men det varken regnar eller snöar och det är huvudsaken, och solen är ju faktiskt framme så jag ska inte alls klaga! :)
Ja, då kör vi väl igång! ;)

Till the world ends!

Börjar inlägget med världens bästa mamma och morfar och resten får Ville stå för som förövrigt är den sötaste, mysigaste och allmänt bästa lillebror man kan ha! Love u all, till the world ends!










VÅR och 14+ i skuggan!

Är det inte härligt! Det är fan rena sommarvärmen ute! ;)
Har varit väldigt hurtig på morgonkvisten! Började med att städa i köket, sedan tog jag mig en vääldigt skön powerwalk på en halvtimme. Fortsatte med att träna armarna genom att sopa hela uppfarten från grus. Det kändes, men gött som fan när jag blev klar!
Har suttit ute i det super härliga vädret och pratat med min fru i telefon. Där fick jag se årets första geting och årets två första fjärilar! ååh pirrar nästan i magen för att det är så underbart ute!
Ska ta och hoppa in i duschen nu och fräscha till mig lite!

Born this way

Tillbaka

Jag har haft en otroligt bra vecka uppe i Mora med min kära familj. Önskar jag hade kunnat stanna längre, men mitt hjärta kom och "hälsade" på oss på lördagen så jag åkte med honom tillbaka till Åmål. 
I lördags satt vi och hade mys uppe i Hamra och passade Villisen medan pappsen och Linda var på kalajs!
Svårt att åka ifrån honom. Ska ta och lägga in massa söta bilder på honom!
Matte började praktisera idag och ska göra det 4 veckor framåt. Det kommer suga rejält för mig att bara sitta här nu när jag varit van i ett antal veckor att göra något varenda dag och framförallt ha sällskap!
Förlåt, men Åmål suger och jag är så otroligt jävla less på detta ställe! Låt månaderna bara flyga iväg så jag får flytta härifrån tillsammans med min kärlek!!


One in a million

Har som sagt varit sjukt fint väder hela jävla veckan! Men just denna fredag så ser vi till att det blir snökaos!
Antagligen så kommer inte min älskling upp till mig nu pga detta jävla skitväder!! Vem vill åka i detta äckliga väder egentligen??
Jag klagar inte på om jag är kvar här en vecka till, men jag saknar såklart bbys närhet...
HATAR SNÖ!! och alla som älskar snö kan dra sig i arslet!!


Burn

Nu är det allvar. Jag orkar inte mer. Tänker inte gå in på detaljer, men jag har skaffat dessa burn-piller nu. Ska köra igång på de med en gång så fort jag får dem. Nu när det är vår är det så mycket lättare att bli mer pepp. Nu jäävlar! Nu gäller det bara att hitta en gåvänlig promenadrunda och jag börjar så, så länge så att jag inte tröttnar för fort. Möjligtvis lägger jag till någon övning jag kör hemma.
Jag hoppas och ber att detta fungerar. Får mig att tappa detta jävla sötsug och minskar min hungerkänsla! Jag ska och KAN lyckas denna gång! Bara jag har ett stöd med mig så ska detta gå bra! Jag kan om jag vill!





Kom för ett tag sen hem från en promenad  med Bea, Villisen och en hund som stanna precis hela tiden för att pissa! Vi var ute i över en timme. Grymt skönt med frisk luft och jag har verkligen saknat att gå en promenix med Bea.  Känner att jag bara vill stanna kvar här ett tag och köra järnet! Mora har så sköna och perfekta promenadsträckor också beroende på hur mycket man orkar. Hade såklart helt fel skor på mig eftersom jag har alla mina skor i Åmål. Men det fick gå för denna gång!
Har spenderat nästan hela dagen med Bea och det har varit otroligt mys. Har saknat henne massvis!
Skulle prova på att färga mitt svarta löshår till blont. Öööhm gick inte överhuvudtaget. Funderar på om de har lurat mig och sagt att de är äkta hår fast de egentligen inte är de! Tar med mig håret till Åmål i alla fall så får vi se om jag försöker mig på det igen...
Det var väl allt just nu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sushitimes

Det gick jättebra att hämta Villeplutt på dagis, de var redan ute och färdigklädda så lätt som en plätt. Vi tog oss en längre promenad och ner till stan i det superduperhärliga vårvädret! På vädret sa de att det skulle bli snö på fredag igen, men när det är såhär så kan man inte ens tänka tanken, och jag hoppas verkligen inte att de kommer nå mer snö nu! Vi har haft snö i snart 5 månader  och snön kommer säkert ligga kvar iallafall 1½ månad, minst dvs.

Hoppas man får se lite vårtecken snart, som tussilago! <3
Jag hämta i alla fall ut ett paket på posten som innehöll min älskade parfym jag beställde redan igår! En dag tog det! Glad Emmelie!
Nu har vi vart hemma ett litet tag och Ville skulle såklart se sin älskade Pippi Långstrumpfilm som han kollar på 100 gånger om dagen :P Nästa gång jag gick in hade han totalslocknat! Söt kille!
Väntar på att Linda ska komma hem med Sushi! Riktig lyx. Det blir andra gången på mindre än en vecka! I like it!





Jag saknar dig Mormor
Kan inte sluta tänka på dig!

I'm losing control

Godmorgon! Vaknade vid 8 av att Ville stog utanför dörren och ropa Hallå några gånger innan han kom in. Då var det bara att kliva upp. Är just nu ensam hemma då Ville är på dagis och pappa har åkt till Hamra en sväng. Så idag ska jag hämta lillkillen på dagis igen. Får hoppas att det går lika bra som igår, även om jag var tvungen locka honom med att pappa var hemma och vänta på honom.
Jag är så sjukt sugen på att börja träna något. Skulle försöka mig på några situps men fan vad otränad jag är! haha vid 40 tog det stopp! Yay duktigt... -.-
När jag flyttar till Bålsta ska jag nog försöka locka till mig någon där att börja träna på något. Saknar min och Beas tid när vi gick ut och gick några gånger i veckan i typ 1½ timme. Kanske ska börja med barnmatsdieten ;) HÖHÖ
Måste verkligen försöka få bort mitt sockerberoende. Tar fan kol på mig.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite!
Hoppas min parfym jag beställde igår ramlar ner i brevlådan idag! ;)
Ciao

Hitta denna. Får försöka komma igång så fort som möjligt. För att påminna mig själv sätter jag in detta på bloggen! Det är egentligen inte mycket man kräver av sig själv,  så jag förstår inte varför det ska vara så jäkla svårt!

Vecka 1-3
Börja gå eller cykla till jobbet/skolan om du inte hinner en morgonpromenad.
Försök att gå minst 1timme/4dagar i veckan utöver
Utför en/två aktiviteter du tycker om att göra 1-2ggr/vecka

Vecka 4-6
Fortsätt med träningen som du gjort innan.
Men börja plocka bort kolhydraterna ex. Ät gröt på morgonen istället för smörgås. Ät fullkornpasta/ris istället för vitt.
Håll dig till en ätardag i veckan där du utan dåligt samvete får äta vad du vill.

Vecka 7-10
Öka dina promenaders längd/tid och variera med powerwalk och promenad.
Lägg in 1-2pass med konditionsträning. Ex. cykla, jogga, rodd,simma.
Ät mindre portioner men oftare. Försök att äta 2mellanmål om dagen.


Känner mig ungefär såhär just nu!

15 mars

Ännu en kanonfin dag med maaassa sol och blå bar himmel! Har fått känslor att det är sommar, drygt när man kollar ut genom fönstret och hoppas på grönt gräs, när hela backen är tjock med snö! Men fortsätter det såhär tar det nog inte så lång tid innan allt är borta!
Kände för en promenad så jag tog vagnen och hämta Ville på dagis. Riktigt varmt ute,  så när man kommer in dör man nästan av värmeslag ;) Like it!
Var tvungen och klicka hem en parfym jag är förälskad i. En Paris Hilton parfym faktiskt. Tror inte jag brukar tycka om hennes parfymer annars, för mycket godis över det hela. Men denna "can can". Mmmmm!!! Jag är helt kär! Så jag hoppas den hinner komma i veckan! ;)
Även om jag inte vill att veckan här i Mora  ska ta slut så längtar jag ändå till Fredag, för då kommer (förhoppningsvis) min kärlek upp hit! Då tar vi en tripp upp till Hamra tillsammans med resten av familjen och hoppas på att det blir en solig helg där också!

Mora

Nu befinner jag mig äntligen i Mora med min, ja tredje familj blir det ;P Papsen, Villisen och Linda.
Fick sånna sköna känslor så fort jag kom in i Mora med bussen. För det första är det strålande vårväder, hur soligt som helst! För det andra får man sånna flashbacks och Mora är bara så otroligt mysigt. Tänk att man kan ändra sig så mycket så fort man flyttar ifrån ett ställe man bott på. Visserligen tyckte jag om Mora i slutet av tiden jag bodde här.
Ville pratar på som bara den, men är fortfarande hur liten och söt som helst! Min alldeles egna bebis!
Nu vill han att jag ska gå in och leka med honom i hans alldeles egna rum! haha
Det enda som saknas nu är Matte. Han borde vara här och mysa med  oss! Men förhoppningsvis kommer han med bilen på fredag och leker med oss, så åker vi tillbaka tillsammans på söndag.
Ska försöka ta massa bilder!
Kom på att jag totalt glömde att ta bilder tillsammans med Emma. Dåligt!!!!!! Jag som behövde nya bilder på oss!
Nåväl!
Ciao

13 mars

Har haft en toppenhelg med min kära lilla fru! Har dock gått alldeles för fort, men jag stannar en natt till innan jag fortsätter min resa till Mora!
Villisen är hemma från dagis imorn också, blir ju inte bättre!

Jag och Emmapemma har hunnit med en hel del i alla fall. Bl.a. pyssel med vårat vänskapsalbum, massa mys och massage, god mat, gått på stan och haft en "ta hand om oss själva dag" där vi tog oss ett fotbad, rakade benen och satt med inpackning, fixade till mitt hår med både klippning och hårfärgning.

Idag blir det bara att ligga och lata, och packa ihop resväskan igen.

Välkommen hem...

Photoshop!


Att jag inte lärt mig...

att låta bli att skämta om saker som jag vet med säkerhet kommer inträffa! (om jag skämtar om de alltså)
Igår sa jag till Matte att jag säkert kommer bli sjuk nu när jag ska iväg till Falun och Mora, bara för ATT jag inte vart de på ett bra tag. Voila! Jag är inte sjuk, men jag är mosig i hela skallen och känner mig konstig. Jag vet hur jag är också! Inbillar mig så pass att jag tillslut blir sjuk (hitta inte de korrekta orden)...
För att känna mig lite bättre ska jag nog gå ut och göra dumheter och sedan ta mig en kopp te och kolla på klassikern Flugornas herre med min sötnos. Måste pussa extra på honom ikväll eftersom jag åker iväg och inte får mysa på över en vecka...

Har äntligen fixat photoshop till min bärbara igen i alla fall. Vill dock få in ett plug-in program som jag inte får att fungera. Det är tur att jag har en storebror som är king på allt! Får dock kika på det någon annan dag eftersom han nyss förklarat för mig via facebook chatten hur jag ska installera ps.
Jag och engelska går inte ihop, och framförallt inte när det gäller datorer och installationer på engelska! EH!
Godnatt!



Packdax

Nej men se där ja, min kära pojkvän är hemma från skolan idag eftersom han är så pigg, och inte klagar jag på det. Att han är hemma alltså ;)
Jag ska strax se till att börja packa. Har suttit och kollat efter jobb till Matte och även påbörjat hans personliga brev. Det är tammetusan inte det enklaste när man inte har ett särskilt jobb att söka till...
Jag har en sån gullig mamma också som sitter och hjälper till via mailen ;)
Nej då är det bara att sätta igång med packandet då! Till de lyssnar vi på lite Avenged Sevenfold!

 

 

Ut på äventyr igen!

Ja det var inte länge kramandet varade med kärleken i Åmål för nu har jag bokat en resa upp till Falun för att hälsa på min fru som jag inte träffat på hur länge som helst. Ett halvår utan sin fru?! Vad är det för förhållande egentligen? Men nu jävlar tog jag tag i det för jag ska nämligen vidare upp till Mora och pussa sönder min fullt pratande "bebis" efter helgen! Som jag har saknat min lillkille!
Som jag har saknat alla, och fortfarande gör! Fan jag har ju familj och vänner utspritt i hela landet! Jag vill bara ha alla samlade i en och samma stad! eh eh

MIN älsklingsbebis, som inte längre är bebis men alltid kommer vara bebis! ;)

Jag och min snygga fru då! Nya bilder måste tas ser jag, jag menar? Vi är blondisar båda två!

Seg resa

Mycket seg resa men älskling kom och hämta mig i Karlstad så jag slapp åka en timme till med tåg. Fick även med mig en ny plattång. En mörklila Remington "Wet 2 straight". Den vart kokhet på en gång och såklart lyckades jag bränna mig också! ;) Men den kommer nog bli min nya älskling. Sorligt med min förra för den var jag verkligen hur nöjd som helst med, så jag får helt enkelt hoppas att denna fyller i alla plus som min förra!
Nu blir den en skräckis tillsammas med min sötnos och såklart massa mys!
Godnatt!

Då tog jag tåget tillbaka

10 över 2 tar jag pendeln in till Stockholm och halv 4 tar jag tåget mot Karlstad. Antingen kommer bby och hämtar mig där eller så fortsätter jag från Karlstad och tar tåget därifrån till Åmål. Min plattång har dock lagt av så jag måste springa in på Elgiganten eller Siba och kika efter en ny. Min vardag kommer bli katastrofal annars...
Har haft 3 underbara veckor här som sagt! Och självklart lyser solen som alltid när jag ska åka buss eller tåg. Inte mig emot. Brillorna på och njut!
Får hoppas på att det är minst lika fint väder i åmål också nu när jag ska vara där! Jag ser fram emot alla missade pussar jag ska ta igen nu med min kärlek!
Men puss på er mina älsklingar i Bålsta! Ni är bäst! Och vi ses snart igen! :)

@ Johannas

Sista kvällen i Bålsta och jag har nyss ätit kinamat tillsammans med Sandra och Johanna.
Just nu är det tvmys med Family guy. Sen drar jag mig nog hemåt och myser det sista med mamsen!

2 mars

Mötet gick alldeles utmärkt igår, och jag fick jobbet i sommar, men även om jag ville jobba någon vecka innan sommaren så var det också ok! Om allt går bra så får jag även fortsätta jobba i höst!
Jag vart så ivrig när jag satt där så jag kunde göra annat än le och tacka! 
Nu kommer det bli så mycket lättare att flytta till Bålsta när jag vet att jag har ett jobb som väntar!
Jag kommer jobba så mycket jag bara kan och tjäna ihop så mycket jag kan inför min framtida lägenhet.
Jag är fortfarande helt ivrig!
Imorgon åker jag i alla fall tillbaka till Åmål och pussar på min kärlek. Vi får se hur länge jag blir kvar där. Eftersom jag trivs så enormt bra i Bålsta kan de ju bli så att jag åker ner hit och bor här en sväng till. Det vet man aldrig. Men nu vill jag bara tänka på att jag får pussa och krama sönder min älskling! :)
Dagens planer blir att gå över till Johannas lägenhet tillsammans med Sandra, och kanske beställa hem eller laga en god middag och bara umgås! 
Måste självklart pussa massa på mamsen också. Kommer bli så oerhört jobbigt att åka ifrån henne. Har helt enkelt vant mig med mina "bålsta vanor" nu när jag vart här i hela 3 veckor. God mat har jag fått varenda dag också, riktigt bortskämd kanske...But I will be back! ;)
Nu ska jag koka mig ägg och äta frukost!

Nu kör vi!

Resultatet av hårfärgen vart inte önskat resultat, såklart! suck. Men utväxten vart väl en mer jämn färg så tummen upp för de i alla fall.
Min älskling ligger just nu nersövd på sjukhuset i Trollhättan och jag hoppas att allt går bra, och att han inte blir alltför dålig efteråt. Känns så hemskt när man inte får vara i närheten av honom :( 
Love you bubbi!

Snart drar jag iväg mot Barkarby för mötet med förhoppningsvis min framtida chef! Efteråt möter Sandra upp mig i Jakobsberg och det lär väl bli att gå och kolla i en del affärer innan vi beger oss tillbaka till Bålsta sen!
Önska mig lycka till!
NU KÖR VI!


RSS 2.0