20120721

Funderar starkt på att färga ombre! Det enda som får min att tveka är mitt alldeles för slitna hår! Men kanske kan leka lite med toningar bara för att testa det liksom?! KOLLA BARA!!!

20120720

Så jävla grymt och sätta på en låt bara när man vet att man inte kan höra B's röst på annat sätt, typ repeat WAO!
Veckan borde vara över nu, och helst min jobbvecka. 4 dagar kvar buuh
Sitter och tröstäter skruvar och funderar på en kopp kaffe men damn om jag inte kan somna ikväll. Sitter nog mest och tröstäter då Robin drar till Barcelona ikväll och stannar en vecka?!?! HALLÅÅÅ!!??? JAG DÅÅÅ!!
Jag har fan inte mycket och skriva ner. Men dgsölgwölk vad jag längtar! Ok.bra.tjao!

Our responsibility

Godmorgon!
Har vaknat upp hemma hos Johanna sen i måndags. Skönt med en sambo! Sovsällskap, sällskap överhuvudtaget, mat färdig när man kommer från jobbet och så äckligt skönt med annat boende så man får lite omväxling och komma bort lite från lägenheten. Love u!

Börjar inte förrän klockan 2 idag så fick bli en liten sovmorgon. Och imorgon har jag en dag ledig innan jag sätter igång mina 5 dagar i vanlig ordning. 

Annars dåå! En viss person är ute på turné just nu så jag känner lite saknad konstig som jag är. Hans låtar får duga i öronen under tiden. Passa bra att jag jobbar svinmycket den här veckan så tiden går fort! OUPS! :)

Pöss!


RSS 2.0