Måndag

Äntligen måndag.. höhu imorn åker jag ner med 16.32 tåget ner till Uppsala, byte i borlänge men w/e!
Ska få träffa älskliing igen, känns som vi har varit ifrån varandra i evigheter :o

Imorn har vi Nationellt prov i engelska, jag behöver inte ens göra de för jag vet redan resultatet, -.- IG!!! here I come!
Omg hatare! fattar inte varför man ska göra sånt skit.

Just nu sitter jag på Multimedian och jibbar svenskan. vi har lagt ner arbetet på gräsänderna. dom har ju flyttat åt helvete eller nånting :/ Så IG där med!
Därför passar jag på med sv så KANSKE man kan hinna klart tills nästa vecka. det är ytterst troligt men man kan ju alltid försöka! Ska ta hem och jobba även fast vi inte får. Åsa har ju vart i Tyskland så inte har vi fått någon möjlighet till hjälp heller :/ fattar inte hur hon tänker >.<

Idag händer ganska mycket.
  • Färga håret
  • Duscha
  • Städa rummet
  • Tvätta
  • Packa
  • Försöka plugga svenska
Omg så mycket >.< !! Blääh!
Aja Updates later! Puss

image19

Torsdag

Redan torsdag. Tiden går snabbt när man bara sover bort dagarna :) Snart är helgen också över och seen får jag åka till min efterlängtade bääjbi! <333
Har gjort klart mitt lilla arbete nu ;P haha vet inte om de blev så jävla värst lyckat men lite gulligt måste de väl ändå vara.
Idag har jag inte gjort mycket alls förutom mitt lilla projekt xP
Fan MÅSTE börja med SV! >.< får dåligt samvete när jag har varit hemma i två dagar utan att jobbat något med svenskan :/

De va planerat att jag skulle dra med Ewe och Johanna idag till Red hot tattoo, men Ewe mådde inte så bra och Johanna har jag inte hört så mycket ifrån, så jag blir väl bara hemma idag också.
Fan skit tråkigt och sitta inne när solen lyser på högsta nivå.

Jag saknar min Micke massa masssa mycket! <3
Hoppas dom sista dagarna bara ruusar iväg så jag får puussa på dej snart snutteplutt!

aja ska dra ut en liiten stund iaf.
Puss bajs

image17

Onsdag

sjukanmälde mig idag för att igårkväll när jag satt och klippte ut bilder ur tidningar så högg de bara till i nacken och ryggen och sen dess har jag knappt kunnat rört på mig. Har inte sovit ett skit inatt eftersom att jag inte kom på hur jag skulle kunna ligga. O.o När jag väl har legat ner så har jag inte kunnat röra mig eller rest mig upp eller nånting. Vet fan inte vad jag fick för fel. Men ont gör de fersure. Hoppas det försvinner snart. Jag vill vara ute i det fina vädret juue >.<  Hmm när jag går ser jag ut som en struts blandat med en gammla pensionär O.o Lääskigt!
Gör mig bra så jag får ut och cykla och sola i det fiiin fiiina vädret! :O

Kan pappa komma hem snart från Uppsala eller så jag kan få mina biiilder! :) Sen ska det stooora arbetet startas igång ;D <3

See ya later peoples!
Bajs bajs
image15 image16

Updates

Efter skolan gick jag och Cissi och köpte oss en varsin glass. Hennes kompis Jonsson kom förbi och va lite social xD hahah! världens dissare haha! Har vart så sköönt med sol idag. men min hud är så jävla känslig så fort de blir lite varmare -.- så har fått rödflammiga utslag typ ovanför bröstet ._. så irriterande. iallafall så gick vi ner till tingsnäs och lekte i lekparken :P Sen tog jag cykeln hem och började prata med sötnos i telefon som vanligt xD <3
ska väl sova strax antar jag. Sovmorgon till 12 imorn fersure <3 skönt!
Måste börja fixa fram fakta till svenskan och komma igång med det arbetet snart aso. måste bli klar med det i tid!
sen har vi grafisk prov samma dag som vi har två nationella! -.-' gaah vad dryygt! palla prov >.<
aja godnatt folket nu ringer bejb! Prutt prutt!

Längtar till 8 maj! återträffen i v-ängen fersure!

image15

Måndag

Idag började jag morgonen med fotolektion. de va helt underbart kul! Vi tog bilen och åkte till sollerön. Fotade på lite olika ställen där. Så otroligt fint väder för en gångs skull. längtar till nästa måndag. då tar vi bilen och kamerorna och drar oss någon annanstans i landet och fotar! yay! Sånt ska man göra för att skolan ska vara rolig. Kunde man inte ha kommit på de tidigare ;)

Just nu har jag lunchrast och snart börjar väl äckelpiss multimedian. Tråkigare lektion får man nog leta efter -.- ska väl fortsätta me gräsänderna xD Nu är Cissi här iallafall så antar att vi ska gå ut och filma.

Den här veckan måste bara få rusa iväg nu! Jag vill träffa min älskliiiing!
 Uptdates later antar jag ;)


image14

Fredag

Yay! nu är det Äntligen fredag igen! :) ska dra mig upp mot hamra ihelgen och leka med Emma.
Sen är det bara en vecka kvar tills jag åker ner till Älsklingen ungefär :P

Fick hem ett brev idag från Håbo kommun där de stod att vi ska ha återträff i vår gamla skola! :D fatta glad jag blev. Det är på en Torsdag vilket innebär att jag får ta ledigt från skolan ;D Fan va roligt!
Ska prata med Sandra nu och fråga om hon och vårt gamla lilla gäng ska dra dit!
Isånna fall så åker jag ner på tisdag näst nästa vecka på valborg till älskling och veckan efter får jag åka ner igen! kan inte bli bättre ;) Puss på de vah!

Annars har väl den här veckan gått ganska snabbt tycker jag. (:
Hoppas nästa vecka går lika snabbt ;)

Hej då folket!

image12 image13

Onsdag

Ja då har man kämpat sig igenom ännu en låång onsdag. De gick ganska snabbt idag konstigt nog.
Jag och Linnéa redigerade en random film på rörlig bild. En Don't drink and drive reklam blev det. tihi
Ikväll va det väl bestämt att jag ska sova hos Cissi. Ska väl duscha och äta middag först hemma bara.
Soligt väder är det nu iaf för en gångs skull med de lär väl inte hålla i sig så länge.
Fick en känsla att sötnosen skulle komma upp till mig idag. men den känslan va ju falsk :(
Fan kommer ju ta evigheter innan jag får träffa honom igen om dagarna ska fortsätta i den här söliga takten.

aja updates later antar jag.
Hejdå folket!

Tisdag

Idag, sovmorgon till 12. JÄÄÄTTE skönt fersure! sov till 10. Älska tisdagar bara för sovmorgonen! <3
Imorn dryyygaste onsdan >.< Tar evigheter och ta sig igenom den skoldagen. aja idag har jag väl inte gjort så mycket. Skolan sen tog jag gammel cykeln och drog mig hemåt i det blåsiga vädret. Mina öron frös typ ihjäl. ja!
Ringde älsklingen när jag kom hem sen satte jag mig vid datorn och spelade lego racers2 HAHA! fett gammalt love it även fast de gick äckligt segt och köra xD

Har installerat skivan nu till datorn så jag får in lite ny musik på min mobil. Finally! men behöver fler nya bra låtar och lägga in O.o
Vet fan inte vad jag lyssnar på längre. jag har typ en bra låt med ett band och en annan med ett annat band. Blandat så de skriker om de
Mååste skiicka in mobilen snaart aso. fett sämst att inte kunna prata utan handsfree >.<
Aja ska väl fortsätta kolla på tv och prata med sötnosen!

Baaiibaaii :*

forts. Måndag

Hmm sitter på multimedian nu och skriver om änder. Yepp änder. väldigt intressant djur de. NOT! -.-
Lyssnar på musik på en mobil som knappt har nått batteri. Fan va sugit!  Inte funkar bilddagboken heller. Fan vilka problem jag har alltså! Jag behöver ju seriös HJÄLP! ._. hmm höh! Fan jag vill ner till bålsta och ha en liten "återträff" igen med mina söta lilla filurer. Ser bilden överallt nu känns de som och jag saknar bara tiden mer och mer med er Patrik A, Kalle, Oskar, Sandra och Patrik K.
image8
 Alltså även om jag precis hade fått av mig gipset och haltade runt på kryckor så saknar jag Härjarö  så sjukt jävla mycket. Den stekheta solen som gjorde så att jag fick brännblåsor <3 bryggan vid vattnet där vi  badade och solade. Stugan som vi delade på. Maten vi gjorde. Kvällen och natten. Sandras och mina promenader vid vattnet. Alltså allt var så perfekt. Skulle kunna ha stannat föralltid om de va sådär bra! Jag saknar er så oerhört mycket.
ni förstår inte! Jag älskar er mina vänner!
Vill flytta tillbaka till bålsta bara för att får er! bara jag skulle få umgås med er och ha det så där bra som jag hade det förr. Bättre vänner kan man inte hitta alltså. Sandra jag saknar skoltiden med dig! Rasterna och allt. Skolan var helt jävla värdelös när du inte var där. Kan du tänka dig hur de känns för mig nu när jag går i skola hundra mil ifrån dig?! det suger totalt! Om du gick med mig i den här skit skolan så skulle allt va så mycket bättre. vilken skillnad de skulle bli! 
Johanna Lind, mitt lilla favorit anus! <3 tro inte att jag glömmer bort dig! För dig saknar jag väl fan lika mycket. Våra dagar in till stan. våra misslyckanden hos killarna vi har försökt och ragga upp xD hahah! damn you. Kom och hämta mig! Kom och kidnappa mig snälla! Jag vill fan inte vara kvar här när jag tänker på en bra tid jag faktiskt haft men egentligen inte visste om. de är inte förrän man tänker efter såhär som man får reda på det. Jag var alldeles för snabb i tänkandet när jag beslutade mig för att flytta upp hit. ;_;
Om det är något jag verkligen, verkligen ångrar så är det väl ändå att jag flyttade upp till Mora hora! Jävla sport samhälle! Hate it!  Hmm...drömmer väl bort mig för mycket nu. Men fan om 2 år så jävlar kommer jag tillbaka till mitt kära blåsta Bålsta och då jävlar hoppas jag att ni är kvar!

Nåväl höhö. Fan jag är helt ensam på multimedian O.o Jag vill hem! :(
så nu vet ni vad jag tänker på. Tiden som fanns där förr. Även om man inte mådde så jävla bäst så mådde så jävla mycket bättre än vad jag gör nu. 

Att känna saknaden efter sin pojkvän varje dag är fan skit. När man har som mest lust att bara åka hem till honom och prata eller pussas så kan man inte för att man är åt helvete för långt bort. De går inte bara att sätta sig på en buss i en timme eller bara promenera hem till honom. nej jag måste sitta på ett tåghelvete i över 3 timmar för att få träffa honom. visst de finns folk som har mycket längre avstånd. men de skiter väl jag i! Jag är glad att du finns för mig iallafall och att vi får det att funka oavsett hur jävla lång tid det tar att åka till varandra och oavsett hur jävla mycket pengar vi måste lägga ner på en jävla sketen tågbiljett. Du är bara såå jävla värd pengarna! Jag älskar dig Micke sötnos <3 

Jag antar att jag lär fortsätta med mina små gräsänder nu xD
Finns inte mycket och göra när man är själv och man ska göra ett jävla projekt med film och bilder. De suger kan ju fan inte göra något +(

Jag vill ha tisdagen den 29 april nu!
Hörs sen folket!

Måndag

Ännu en vecka som ska kämpas igenom. -.- 5 skoldagar är inte mycket men det känns som år att ta sig igenom en skol vecka. O.o
Sitter på fotolektion och gör om bilder i ps till fotouställningen. Skulle vara dubbelt så roligt om man hade bra bilder att göra om. Men men. Tomt utan Cissi i skolan. Hoppas hon kommer tillbaka snart. Tycker synd om dig!
Sen har jag multimedia och varken Cissi eller Linnea är här O.o så vet inte alls hur de kommer gå med ankan. :/ höhu
Kan det bli sommar och sol snart så man får börja fota sommarbilder <3 Hatar regniga dagar. Fan de e ju aldrig fint väder i Mora. >.< Antingen är de snö eller regn. Aldrig sol >.<
Aja ska väl gå på rast ett tag.
Bye bye så länge folket

image6
M.Eriksson

Söndag

Okej, sitter ännu en gång ensam. Älsklingen åkte ifrån mig idag med 18:22 tåget och daamn lika sorligt varje gång, vill bara sätta mig på tåget meed honom och följa med han till Sävja. Fan känner mig nästan mer hemma i Sävja än i Mora. Usch att säga hejdå när bejbi ska med ett tåg är de jobbigaste som finns fan. Tårarna rinner oavbrutet och jag vill bara att tåget ska vända och bara komma tillbaka till mig! Hoppas att de två kommande veckorna går jätte snabbt så jag får känna doften av min sötaste pojkvän igen <3
Hmm jao då är det valborg när jag kommer ner till Sävja, vi bestämde oss för en meega myyysig hemma kväll då :) Jag längtar iiihk <3

Jag har precis kollat på "The eye" med Pappa och Linda. Den va väl sådär. Dagens filmer är bara skit. Iallafall de senaste filmerna jag kollat på. /:
Helgen har såklart varit helt underbar. Bejbi och jag har väl för det mesta bara legat i sängen och slappat och kollat på film :) igår så gick vi på restaurang "vi på hörnet" De va mys. :) De va dyrt men gott som tur va ^^ När vi kom hem tog vi oss en varm dusch och bara stod där och höll om varandra. Så otroligt mysigt. Älskar dig världens bästa pojkvän <33
Ska väl göra mig iordning nu och vänta på att Micke kommer fram till Uppsala och ringer mig :)
Fick låna hans Gameboy Advance(?) iaf så jag har något och fördriva tiden med i två veckor ;P
Godnatt folket, skola imorn vilket suger totalt.

Fredag

Jahopp, Super mario ännu en gång hemma hos Cissi. tihi
Älsklingen sitter på tåget nu. Han kommer väl fram ungefär halv 4. Så då går jag och möter honom vid mora strand :)
Väntar på att pappa ska komma och hämta mig så jag får åka hem och platta å fixa håret lite.
Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. men de blir väl att bara mysa :)


Nu kom skjutsen hem. Cya peoples!

Torsdag

Jahapp, Idag gick vi skola till 1. va inte med på idrotten. GIck hem till Cissi istället och spelade Super mario (A). sen gick hon och jag ner på stan. Vi gick till kaffestugan och tog oss en varsin varm baguette. Jag köpte en ny björnborg sminkväska. Niice!
Sen splittrades vi och gick åt varsit håll. Har städat hela rummet idag -,- dammsugit och torkat en jävla massa damm.
Ringde till älsklingen, men de gick inte så bra. Så ringer väl han lite senare. Ska väl duscha snart antar jag.


Sitter och funderar på vart fan jag har lagt min installations skiva till mobilen så jag får nya låtar :/ mina är så äckligt uttjatade. Måste lämna in min mobil också. Min har ju krachat helt :( Knapparna har spruckit på mitten, en knappens hörn har gått av. Jag måste använda handsfree när någon ringer för annars hör jag inget och det går inte ens att spela upp musik på den längre utan handsfreen >.< RIP min mobil så jävla hårt aso!


image3
M. Eriksson


Onsdag

Yaay nu har jag också blivit en i mängden och skaffat en blogg.
Såå sitter hemma hos Cissi just nu och väntar på att pappa ska hämta mig.
Har spelat Super mario! Gaah de e ju såå roligt ;D super nintendo in my heart aso! xP
Jag har spelat så jag har ont i huvudet och mår illa typ!


Längsta skoldagen idag. Drygt men den har gått ganska snabbt ändå.
Måste städa rummet idag -.-
Bääjbi kommer på fredag! <3 typ halv 4

Guns N' Roses - Don't cry tonight

Talk to me softly 
There's something in your eyes
Don't hang your head in sorrow
And please don't cry
I know how you feel inside I've
I've been there before
Somethin's changin' inside you
And don't you know

Don't you cry tonight
I still love you baby
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight

Give me a whisper
And give me a sign
Give me a kiss before you
tell me goodbye
Don't you take it so hard now
And please don't take it so bad
I'll still be thinkin' of you
And the times we had...baby

And don't you cry tonight
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight

And please remember that I never lied
And please remember
how I felt inside now honey
You gotta make it your own way
But you'll be allright now sugar
You'll feel better tomorrow
Come the morning light now baby

And don't you cry tonight
An don't you cry tonight
An don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry
Don't you ever cry
Don't you cry tonight
Baby maybe someday
Don't you cry
Don't you ever cry
Don't you cry
Tonight

image2

M. Eriksson<3



RSS 2.0