Kärlek

Det är den här människan jag älskar!
Det är den här människan jag vill leva med!
Det är den här människan jag vill skapa en framtid med!
Det är Mattias jag är kär i!

you're not coming home tonight

Tom
&
Bortom min kontroll

Självkänsla, NolL
Ord
SkadA &
Kontroll

&      styrka


Förtroende

Naken
&





30 november

...och även sista dagen i den här månaden!
Tåget gick förvånansvärt bra igår! Härligt...sista biten från Säffle till Åmål var tåget tvunget att åka i 30 km/h för det var något med spåret. Så alla som skulle till gbg fick ta buss...och det brukar annars vara jag som hamnar i den skiten. Men inte denna gång så det tackar jag för!

Hade en kanon helg med mamma  som sagt och nu när alla pengar är slut så får jag vara klar med alla julklappar för i år. Hade egentligen tänkt att köpa en till julklapp till min storebror och lillebror. Men what to do när pengarna är borta?

Har en äcklig hosta som aldrig vill försvinna, får upp äckliga gula klumpar som jag halvt spyr av! MYYSIGT!
Nu blir det att kolla på pensionärsjävlar och ung och bortskämd mohaha!

Längtar till helgen då jag och min kärlek ska besöka göteborg, bo på hotell och gå på Jul på Liseberg! <3

Det hände något!

Var med och tävla om två värmeskyddsprodukter för ett tag sedan på en blogg. Går in på dennas blogg och läser bl.a. "emmelie"...Tänkte det KAN ju vara jag?! Trycker på länken och kommer till min blogg! GOETT!
Fick liksom ca 550 besökare?! Tackar iallafall för vinsten!



Idag åker jag tillbaka till Åmål efter 4 dagar i Bålsta!
Det har varit en toppen helg med framförallt mamsen!
Lite nytt i min garderob, två par nya skor, julklappar osv! Nu är jag pank igen! :) Känns bra!
Halv 4 rullar mitt tåg från sthlm!
Vi ses om två helger igen Bålsta!

Mina ord har du fått


Back in town!

Anlände efter en jävligt jobbig tågresa till Bålsta vid ca 12 tiden igår natt! Jag tor jag aldrig har klagat så mycket under en resa, eller jo! Jag är ganska bra på att klaga och tycka synd om mig själv så att eh!
Känns skönt att vara framme iallafall. Dagens planer är väl att träffa efterlängtade Johanna och Sandra igen, samt min kära mor som jag bara hann hälsa på lite snabbt i mörkret innan hon skulle sova!

Imorgon åker jag och mamma in till Sthlm-Älvsjö för att gå på fotoutställning och även strosa runt och förhoppningsvis komma hem med en julklapp eller två!
Dax för sätta på ansiktet med hjälp av lite smink!


sakna!

parfym

Om jag hade haft pengar hade jag förmodligen köpt varenda väldoftande parfym som fanns!
Jag kan verkligen inte få nog av god lukt!
Min Flower by Kenzo parfym åkte ju som sagt i backen, och jag skulle lätt kunna ha en ny, tillsammans med 100 andra goda parfymer...såklart!
Har haft en del av de som är här nedanför...Ed Hardy är jag väldigt sugen på! Har hört att de ska lukta gott...Får se till och kolla upp de så fort jag får chansen att komma till en parfymbutik!








First Hotels Avalon

Igår löste sig allt med hotellbokningen! Det blir hotell Avalon i Göteborg den 5 dec -  6 dec!
Hade vi tänkt ett hårstrå längre så hade vi bokat ett senare tåg hem den 6 dec så hade vi hunnit med ett biobesök också. Dumt...men kanske löser sig ändå!
På söndagen ska vi nämligen besöka Jul på Liseberg, hur mysigt som helst :)
På måndagen ska vi checka ut senast kl 12 och vårat tåg hem till Åmål går 15:07. Så vem vet, vi kanske hinner klämma in ett besök?! Visserligen går väl alla bra bios på kvällen...

Jag längtar galet!







Snykka Ts!

Hade inte tackat nej till att beställa hem dessa till Matte!

I got mailed from Moffa

Morfar är i farten! Han är så söt!
Det här fick jag på mailen...


INBJUDAN

Om inget oförutsett inträffar så bjuder jag på min 75-års dag

den 5/12 kl 1500 på Buffe och det gott folk blir ingen skit

PAPPA,MORFAR

VÄLKOMMEN

OBS! Inga precenter mottages

22 november

Nästan uppe med tuppen idag. Klockan 9 ungefär vakna jag till iallafall. Har hotell att boka och eftersom att dessa hotellrum försvinner för varje timme så fick jag med morgonrösten kvar försöka ringa och höra. Tyvärr fick jag inget rum bokat så jag får helt enkelt vänta till Mattias kommer hem. De säger att vi med "presentkort" bara har ett visst antal rum att boka, och de rummen är redan uppbokade. Allt för att tjäna så mycket pengar de bara kan. Men de vidriga är ju att det är ju någon som betalat det här presentkortet, så det är ju faktsikt värt exakt lika mycket! Bu på det!

Har även pratat med papi och Villisen. Ville har tydligen lärt sig massa nytt under bara en vecka.  Han kan säga Emmelie på sitt sätt, även Ronald och Volvo...Jag vill mysa med den ungen nu!

Vi prata om att boka biljett upp till Mora. Det känns ganska fullspäckat framöver nu. Kul!
Men tråkigt att jag aldrig kan komma och hälsa på i Falun. Men utan pengar, ingen biljett! Totally sucks...Hade så gärna vilja komma hem till min lägenhet med Emma och bara få umgås...Vet inte riktigt när jag kommer få se henne, och det anser jag är väldigt tråkigt!

Igår förtjänade jag och Matte en varsin guldstjärna helt klart, då vi storstäda hela rummet. Plockade ut varenda liten pryl från hans feta bokhylla och rensande bort saker han inte behövde, dammtorkade, dammsög varenda litet hörn i rummet.  Fick en liten förvaringsgrej in till badrummet så inte badrumsskåpet skulle vara proppo, så nu är det perfa där inne också. Passade även på att göra rent handfatet, spegeln och lampan. Matte får ta toaletten ;)

Nej nu är jag hungrig så dax för frukost!

Godmorgon 20 november

Trevlig kväll igår må jag säga! One girl many boys and alcohol...hahah fan va fett! Nej det där lät faktiskt ganska fel!
Men det hela började med att Linus, Matte och jag drar och bowlar, jag ledde så jäävla hårt in till sista serien typ då matte går om mig, så jävla ovärt! Linus kom iallafall dretsist, lite mer värt då iallafall! Väl hemma så börja det med att pappan i huset bjöd i princip på hela sitt spritskåp efter en god måltid som bestod av lövbiff, pommes och beasås (YUMMMIIIIE)...Och även om Ulrica sagt att den nya lakritsshoten hon köpt (jag drack i princip upp hela hennes förra) skulle stå ENDA till jul och dra ihop sig, så lätta hon på stämningen en aning med att ställa fram den ändå! Vart alltså en shot som jag fan inte kommer ihåg namnet på, två turkisk peppar, två öl, en minttu black, som förövrigt smaka munskölj, så jäävla vidrigt! Jag tacka nej för fler shots när Päron Tequilan och två andra skåpspriter kom fram! Ja, det vart en liten shottillställning här hemma på en utav Åmåls alla gator. Mattias, Linus, Marcus och jag klär på oss för att bege oss vidare mot hörnan. Med mycket omvägar så avdunstar alkoholen från min kropp, kisspauser, pizzapauser, you name it! När vi väl kommer dit vi ska blir det en öl, nej två, nej fan 3 öl och en viiidrig jävla shot som Linus bror Matte bjöd bordet på. Smaka nejlika eller något och eftersmaken höll i ett bra jävla tag! Fyfan! Alla, glad som fan för att det var gratis, men nej fy helvete!
Vårat bord får iallfall sällskap utav en grabb som heter Norén, Matte och Gustav tror jag han hette. Trevliga!
Folket började bli fulla även jag då jag ringde till Robin och fråga hur partytricket gick till! Resultatet av kvällen blev värd faktiskt! Tror jag inte har blivit full på normalnivå på ett tag faktiskt! Perfa då vi fick skjuts hem av Noréns mamma, guld värd så kallt som de är/var ute...Jag gjorde mig ett par leverpastejsmackor och åt medan Matte himself däckat som faaan i sängen! HAHA nerå...men fan våra planer att åka till Karlstad idag, jag vet inte alls hur det blir...shiiiiiit! Nej men kanske får dra dit imorn om inte annat...eller inte alls?
Nej fan nu ska jag prutta lite och peta på mattes näsa!...
Hejs!


Lägger in den här feta bilden från västkusten! Hade inte sagt nej till sommar och att åka dit igen!
Jävla vinter! Nu blev jag jävligt sugen på något........något att äta!

K-ärlek

<3

19 november

Min älskade arbetsförmedling kallar på mig en vacker fredag som denna. Det ska bli så kul att ge upp, att kasta in handduken, att lägga korten på bordet...Jag ska antagligen skriva in mig på jobbgarantin för unga, vilket jag gett nobben till första gången jag fick höra talas om det, alltså i ett halvårstid...Det är ingen större fara!

Vill bara flytta till gbg, gå fotokurs och sen ge mig ut på de riktiga äventyren! Därför passar Jobbgarantin utmärkt, eftersom den varar i ett halvår (om jag väljer utbildning), om jag inte minns fel, och det är lagomt till Matte tar studenten. Om jag lyckas komma in på fotokurser till nästa höst så antar jag att vi tar vårat pick och pack och drar!...Eller så kan vi ju alltid vara kvar i Åmål, så får jag också utbilda mig till svetsare?! FNISSSS!!

Jag är nog ganska pepp på att det är fredag idag...Jag har visserligen helg varenda dag, men hur kul är det att fira helg själv liksom?
Ska supa skallen av mig varenda dag nu framöver!!! Hahahöhöiih
HOPPAS MINA SKOR FALLER NER I BREVLÅDAN IDAG!!! Kan inte kl bara bli 12!! Orkar inte vänta! :3

Kolla vad fint jag kan fakesmaajla!!, får se om jag är lika glad efter jag varit på AF!
TJOOTJOO
Jag har blivit riktigt jävla hajjjjj på att ta piiixx på mig liksom...det är FEEETT som faaan!!
Godagens!


18 november

Fan vad iskallt det är i vårat rum. Att sova i källaren är kanske inte det bästa på vintern...fast hellre kyla än alla dessa källarspindlar som är större än själva huset...Drömde att jag skulle dammsuga rummet och att jag var tvungen att dra fram bok/tvhyllan, fan jag ryser bara jag tänker på det, när jag dragit fram den så KRYLLAR det av dessa källarspindlar. Typ sånna spindelbäbisar fast de va typ lika stora som de andra. Fy fan, jag sprang för livet och återvände inte till rummet, för de hade tagit över hela jävla rummet! Helvete vad spindlarna förstör mitt liv, buhu!
HAHA ni ska se min äcklade min just nu...fyyy faan!! Utrota dessa! Tänk sånna här får jag se,  och stå ut med, och leva med!! Fan jag tror jag ska vända magen ut och in...det va  ingen bra idé det där!

Bild från google

Vi går över till något roligare och snyggare...nämligen min facelook for today! Jag hatar ju mitt hår just nu, så därför kan man  säga att jag bor i min älskade tubhalsduk...Den räddar mitt liv!
Jag har gått och drömt om att färga håret chokladbrunt tillsammans med mitt löshår. Men ändå så vet jag faktiskt inte om jag är mogen nog för att lämna mitt blonda hår...Visst är jag sjukt trött på det, men på något sätt är det ju endå jag nu? Skulle dock inte klaga på att ha det mer askigt.
Nåväl! Hejsvejs

I am not a robot


Koert biel!

Matte lyckades "övertala" mig att dra ut en sväng med bilen så jag kunde refresha mina rostiga kunskaper inom bilkörning! Det gick ju kanon! Nu vill jag bara fortsätta! 19 år och utan körkort, det fungerar ju liksom inte så länge till! Dåligt, dåligt...JAG VILL ÖVNINGSKÖRA NU!


Bild från google!


Limit black shoes!

Jag må vara tjatig om dessa skor, MEN nu är det så att jag inte längre behöver drömma om att få äga dessa godingar. Utan min mamma var så rar att hon gav dem till mig som tidig julklapp! Vilken utmärkt idé från hennes sida! ;) Jag hoppas att skorna kommer i ett gott skick och passar, så som jag dregglat efter dem!
Hoppas jag får dem redan den här veckan!!

Måste ringa till H&M och höra vad de gör av mina kläder. Det är inte ok att de förlänger leveranstiden hela tiden! Kommer aldrig få mina kläder innan jul om de fortsätter som de gör! >:3

Några fler planer än så har jag inte...Har lust och köpa mig ett tjockt jacuzzibadkar med alla olika sorters massagefunktioner  och med snygg belysning i rött och sitta en hel dag och bara bli ett russin! Kommer aldrig hända, men drömma är aldrig fel...

Till helgen ska vi förmodligen åka till Karlstad och fira Emily som vart 22 år igår. Jag och Matte vart bjuden av henne och Ludde på en utgång så jag får se till och fixa fram utgångshumöret tills dess. Ska även passa på att gå runt i karlstad på  dagen och försöka hitta några julklappar! Vi får la se, vi får la se!

Somliga går med trasiga skor

Ännu en söndag är avklarad. Känner mig på sämringsvägarna då Matte har varit halvkrasslig sen i onsdags så är jag inte förvånad. Får hoppas på att det inte blir mer än en jobbig huvudvärk  bara, för jag orkar verkligen inte bli förkyld! Bleu!
Idag har varit en händelserik dag! Eller inte...men mer än vanligt kanske?!

Jag har nog världens bästa svärmor (hatar ordet svärmor, låter så gammeldags!) då hon lät mig beställa lite stuff från H&M som jag ska få i julklapp (a) hihi!

Detta får jag nog i julklapp om de inte ger de jag valde till Matte kanske?! höhö

Hände dock en sorlig grej idag...Matte tappa min Flower By Kenzo parfym i golvet...ska jag vara ärlig så grät jag! Haha det var den ultimata vardagsparfymen...Nu har familjen Hoffback lovat mig en ny parfym pga Mattes olyckshändelse...Jag går inte riktigt med på det eftersom det inte var hans fel direkt (förutom att han kunde varit mer försiktig) höhö nej men jag har själv tappat den en gång så då hade jag väl bara ren tur att den höll. Men eftersom jag älskar parfym så mycket så vart jag som sagt ledsen. Jag vill ju äga alla väldoftande parfymer eftersom jag gillar att variera doft från dag till dag. Jag ska iallafall leta upp en ny vardagsparfym. Möjligtvis nästa helg då vi troligtvis ska till Karlstad. Väldigt sugen på Puma red and white, älskar den!! men även Britney Spears nya(?), vet dock inte hur den luktar men jag är helt såld på parfymens utseende, haha!

Ja sen har Marcus varit här och lekt med  oss. Kollat på film, åkt till eurocash en gång,  och till Coop en annan. Kan lätt bli så...Matte klädde även ut Marcus med reflexväst, sportskor (som retards använder till vardags) skoskydd, rosa skatehjälm, alldeles för små barnvantar och en sjal när han skulle  bege sig hemåt. Dock tog han av sig det innan han gick utanför dörren. Förstår inte riktigt varför. Jag låg iallafall i sängen och garva ihjäl mig! Matte fick återuppliva mig i sin trolldräkt!



Nu ska jag fortsätta ligga i sängen, och kolla på "Silent Hill". Såg tidigare på "Cube" som verkligen total S-Ö-G! Får hoppas på att denna är mer sevärd!
Godnatt folket! Jag ska ta och drömma om mina, förhoppningsvis, framtida skor jag tjatar om...gjorde nämligen det natten som var, och det var en underbar dröm! ;)


12 november.

Vi har redan kommit in i mitten av november, sick sick sick!
I mitt liv händer det i så mycket, jag har nästan lyckats övertala mig själv att köpa skorna jag la ut i bloggen för ett tag sedan. Dock kommer detta gå på över 600 kr, vilket jag egentligen inte, eller absolut inte har råd med, men är man kär så är man, beror på om mamma är villig att ge med sig att skicka över från mitt sparkonto...Ja min mor har hand om dessa pengar, annars skulle dom va slut för länge sen! :)
Så! Vi får se hur jag gör, jag tar helgen på mig.  Det värsta som kan hända, vilket brukar hända ganska ofta när jag köper mig något överhuvudtaget är att jag alltid hittar något liknande för en mycket billigare peng. Ska ju ner till Bålsta näst nästa vecka och då lär jag och mamsen strosa runt i stora staden Sthlm, och där finns det ju alltid risk att man kan snubbla på ett par snygga skor, MEN kan inte vänta så länge, om jag ska ha dessa skor lär jag beställa dom NU NU NU, eller snart! Så jag hinner få dom innan jul :) Man vill ju vara liiiite uppklädd när man blivit medbjuden på fin middag, öhöh!

Nu ska jag kika vidare på solsidanboxen som jag och Matte fick idag. Vi beställde från hans lillasysters jultidning tidigare, så med där var såklart alla avsnitt av solsidan, en bok om olika kortspel och tärningspel och en julklapp till Villisen! :)

Hejs så länge!

Klickat lite, samt njutit!

Ja visst önskar jag allt att jag vore rik och kunde sitta och klicka hem snygga plagg och skor varje dag, eller åtminstone ha en inkomst...ehuuum!!
Idag klia det allt i fingrarna och jag behöver ju något till jul/nyår/allt annat....(Bra och skylla på något)
Så det här fick det bli för denna gång, det svider i plånboken, eller snarare sparkontot...Iallafall! Jag njöt medan jag klicka hem  dessa..



Dessa godingar beställde jag för
hur länge sen som helst, men de bara ökar
leveranstiden hela tiden! Jag blir galen!
Beställde iaf hem ett par liknande nu...
Denna väst ska bli Mattes...och jag försöker även få honom att fixa frisyr som denna godingen har, samt färga håret brunt! Vi får se om han ger med sig! Snygg är han iaf! ;)

9 november

Sedan sist har jag varit på introduktion till ett telefonjobb i Karlstad, jag och Matte tog vårat pick och pack och åkte till Mora och sov  en natt och sedan vidare till Hamra, där jag gosade massa med Villisen. Jag har gjort året första "snögubbe" som bestod av ett huvud bara.
Jag har åkt tillbaka till Karlstad och testjobbat för det där skitföretaget. Ja, jag fick inte jobbet! Vilken lättnad och what a failure på en å samma gång. Men som jag har hört och själv förstått så är jag inte född till att jobba med ett sådant skitjobb. Jag får en känsla av att det fanns en mening med detta, och att det är till för att jag ska plugga.
Nu funderar jag på att gå med i jobbgarantin för unga och gå en serviceutbildning här i Åmål. Detta ska kollas upp!
Så mycket mer än så har det inte hänt...
Jo, jag och Matte har blivit bjuden ner till Bålsta av mamma  den 17 december, för att åka iväg och käka julbord. Planen efter det är att åka tåg med bror upp till Hamra för att fira jul med pappa och co.
Jag har faktiskt en längtan till jul.

Hejsvejs!




Titta vad jag hitta!

Emma, min fru försöker sjunga, men hon kan bli lite arg ibland när det inte går som hon vill!
Jag älskar dig endå Emma Razmgah<3

RSS 2.0