Back in Mora

Sitter i Mora nu. Känns konstigt. Har precis vart och storhandlat med familjen. Igår spenderade vi hela dagen i Falun med Emma. Jag köpte en ny jacka. Tyvärr inte så varm men den är lila! haha! Imorgon kommer Emma till mig och sover här en natt och sen drar hon till Hamra. Hon ska klippa mig så jag får bort lite slitet hår, äntligen.

Jag saknar Sandra, Johanna och killarna så jävla mycket.
Får se när jag kommer ner nästa gång!

/e.

The last day!

Idag var det den sista dagen jag var här och jag har varken träffat Sandra eller Johanna. Sandra skulle höra av sig men nej, och Johanna får jag inte tag på...
Gick en promenad med Micke på förmiddagen och träffade Pappa, Linda och Ville som vi tog en fika med.

Jag åker 20 över 7 imorn på morgonen. Det kommer vara väldigt tröttsamt!

Nu är det dags och käka kyckling wraps! Mumma!


cya /e.

På G

Ska strax knata upp till Farfar. Måste bara vänta på seg Robin som kommer på att han ska duscha också.
Har träffat Ville en snabbis när dom kom och lämna av Robin och jag ska bara ligga och mysa med honom hela kvällen. Min lilla snutte!<3




Sandra!
har glömt sin mobilladdare här!
Patrik A.! har fortfarande sitt snäckhalsband här!

70 års kalas

Gårdagen var väldigt krånglig men den löste sig till slut som tur var. Vi hamna hos mig iallafall. Det var Oskar, Patrik K, Patrik A, Martin och Sandra. Tråkigt att Kalle var sjuk och inte kunde vara med, men Martin va backup för honom. vi kolla på Idol till  en början och det verkligen sved att LouLou åkte ut. Sen börja vi köra jag har aldrig, alltid lika kul!
Folket drog strax efter 1 - halv 2. Då gick jag och la mig och slockna på en gång.

Vakna och gjorde mig en specialare till frunch. rostad brödskiva i botten med hemmagjorde chilisås, ägg, salladsskiva, kycklingburgare och på toppen en liten klick till med chilisåsen. det var yummie! Mamma är påväg hem från stan så hon ska förmodligen köka med sig chili cheese från MAX till mig..hihi

Senare idag ska jag på 70-årskalas hos Farfar som fyller år. Ska ha någon överraskningsfest för honom. Så pappa med familj är i uppsala nu så snart får jag träffa min lilla Älsklingsfis Ville. <3

Nu börjar det bli lite långt.
Hare!
/e.















Sup mig full och ta mitt liv...

Den här dagen som är så jävla efterlängtad blir bara bättre och bättre.Börjar med att Johanna ringer och berättar att hon har feber. Så där sket sig resan med Stockholm. Då har vi kvällen framför oss med massa mysigt folk med öl i varsina händer. Då ringer Robin och berättar  att det inte blir något  drickande för min del, för personen kunde inte fixa idag p.g.a. att han jobba sent. Så då sket sig även kvällen för mig iallafall! Det här är så roligt! Jag älskar sådana här dagar!
Det är för mycket för att vara sant!
/e.


"Sup mig full och ta mitt liv i skymningen!"
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will live as one
/John Lennon.





Godnatt!

Ikväll gick jag hem till Johanna och kollade på "Horton", riktigt rolig faktiskt!
Sen slet jag ut Johanna för att gå på en kvällspromenad genom Bålsta!

Imorn åker vi in till stan och förhoppningsvis följer Sandra också med!
Måste köpa snäcka till min uttöjning och kanske töja LITE mer...

På kvällen kanske, bara kanske blir det lite party med gamla gänget. Men får se vilka och hur många som får tag på dricka, om det är 2 pers blir det nog inge. Men får se fär också!
Träffas ska vi iallafall! :)

Nu måste jag sova klockan drog iväg ganska snabbt!
Ses folket!
/e.



Kanske kameran faller ner i väskan så man kan ta sig några Sthlms kort också!
och kanske förnya bilderna på oss lite, dom har ju trots allt redan visats här på bloggen en gång tidigare!

Halloween


Halloween är snart här och det ser jag fram emot! 
Jag kommer befinna mig i Hamra, ska troligtvis spöka ut mig lite, annars är det ju ingen halloween! 
kanske ska göra en tävling, vem som klär ut sig bäst? vem vet!
Vad ska du göra på halloween?
Hare!
Peace /e.

The last day!

Idag va det ju då sista dagen på jobbet och det kändes väldigt tråkigt. Jag bjöd på fika och sa tack för mig till dom närmaste.
I 5 veckor har jag haft stenkoll på klockan när vi ska dra hem, men idag kändes det som jag kunde sitta vid datorn hur länge som helst. Så satt kvar i tre kvart kanske.
Well well!

Pratade med pappa idag och det vart ytterligare ändringar på hemfärden. Nu åker vi på måndag för att Linda ska ha prov i Falun så ska vara i Falun i princip hela dagen. Så får höra av mig till Emma...Kanske smyga till hennes skola och se hur det är där. Ska väl ringa och prata med henne senare. 
/e. 

Dags för sängen!

Robins födelsedag firades idag då lite smått av Mig, mamma, Micke, mormor och morfar. Vi käka lite och fika.

På jobbet så fotades jag i mössa och vantar som kanske kommer visas i något Rustablad. Och bilden vart riktigt dålig! Det ser ut som jag har sånna där mulliga runda bebis kinder, så imorgon ska jag sitta med Anna (redigeraren) och kolla när hon redigerar bilden och även säga vad jag vill ha redigerat, d.v.s. ALLT!
Nej men vafan! haha en bild som kommer visas i hela Sverige är väl ingenting? Jag ställer väl upp för Rusta! ??....

Nej ju måste jag hoppa i säng. Det är sista dagen imorgon på Rusta kontor och det kommer va väldigt tråkigt att lämna!
Har bara skolan framför mig sen med en jävla massa jobb!

Anyway! Godnatt folket...
/e.

Grattis Storebror i lite förskott!

Kommer nog inte sitta vid datorn imorn så jag grattar lite i förväg till Robin!
Ska vara lite taskiga och väcka honom innan vi åker till jobbet imorn.

men iallfall!

GRATTIS PÅ 19 ÅRSDAGEN!


Time for me to sleep! Godnatt!

Blabla...

Seg dag idag som vanligt. Tog kort till ID legitimationen. Det vart såklart äckligt fult men jag orkade/vågade inte ta en jävla massa kort med Mats för jag vet att det inte skulle b li bättre än så. Fick iallafall inga förväntade dubbelhakor så det är jag iallafall nöjd över även fast leendet vart otroligt fult som vanligt. Anyways efter jobbet åkte jag och mamma till barkaby för att kolla efter present till Robin. Massa tjat om Robins presenter och födelsedagar hit och dit men som sagt gick runt lite sen stack jag in på Skopunkten för att kolla efter ett par skor jag ville ha och provade dom och jag vill ha dom otroligt mycket!!


Dock inte sånna skor på bilden men liknande svarta utan pärlorna.


Ska väl dra över till Johanna en stund efter jag har ätit. Hon bakar bullar. Yummie!
Bye
 /e.

Fail

Micke var ledig idag så han stannade hos mig i bålsta. Jag orkade verkligen inte gå upp idag. Ville bara ligga kvar!
Jag skulle ju som sagt på seminarium idag men Mats hade tagit helt fel på datumet. Det är nästa måndag det är och då är jag tråkigt nog i Mora. Det vart en stor besvikelse trots att jag var så nervös inför det. Så det vart en vända in till stockho,m och tillbaka bara i princip. Det fick väl dagen att gå fortare men ja, annars har jag suttit och pysslat julkort på jobbet. riktigt kul faktiskt.

När jag kom hem så baka jag kladdkaka till Robins födelsedag. Micke lämna bålsta med 21:05 bussen.
Vi ses på Lördag igen.

Hoppas Sandra och Johanna vill följa med mig till Stockholm på fredag så ingen har ångrat sig och ändrat sina planer.

Nu är det dags att fortsätta och kolla på C.S.I.
Ska troligtvist åka till Kista med mamma. Vi får se!
Godnatt!
/e.

Älskar er!

Nerverna kryllar omkring

Jag hade helt och hållet glömt bort att jag ska på seminarium imorgon med Mats (fotografen) och träffa en annan utländsk känd fotograf. Hoppas att han kan svenska eller att han åtminstonde pratar så att man förstår. Vill inte gå som ett plåster bakom Mats helatiden heller, men får se hur det går! Önska mig lycka till!

Micke sover här inatt också för han är lyckligtvis ledig imorgon. Hade ju som sagt glömt bort det där imorgon så trodde inte att jag skulle komma hem så sent, men nu kommer jag förmodligen komma hem ganska sent. Vet inte riktigt när det där slutar, sen ska jag sitta på pendeln i 45 min också.

Måste sova snart så att jag orkar upp imorgon.
Godnatt!
/e.




Gårdagens

Gårdagen var riktigt mys, även fast vi kanske inte riktigt fick som vi ville. Men det vart en kväll med bara Sandra, Micke och mig. Idag blir det nog bara en ligga-och-lata-på-soffan-dag. Och det gör inget eftersom det var fullt skubb i förrigår och igår.




Ny dag med nya äventyr.

Vaknade halv 12 idag vilket är väldigt ovanligt mig. Jag somnade vi 02:00 någon gång igår men ändå. Skallen brukar vara inställd på att gå upp tidigt iallafall. Anyways, igår hade jag en riktigt rolig dag och kväll. Jag åkte ju som sagt in till stan med Sandra och så mötte vi Johanna väl där inne. Det vart inte många affärer vi besökte. Utan vi gick runt och letade en present till Robin, som jag hitta efter den andra eller tredje affären, sen gick vi nog bara runt tills vi började bli hungriga och gick till kungshallen och käkade china mat. yummie!
Lite senare drog vi till Johannas pappas nya lägenhet i "fruängen"? och den va riktigt nice! Fick för oss att åka runt mer i stockholm men det får bli nästa fredag! ^^ Tog sedan pendeln hem och gick hem till mig, sen kom Kalle och Patrik också! Som sagt riktigt trevligt hade jag igår! Fett värt

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Jag och Sandra funderar på att köpa oss någonting och dricka tills ikväll. Kanske inte är så många som är hemma men man får väl leta sig efter dom i sånna fall om det är nödvändigt ;)

Emma är i Uppsala och jag vill träffa henne!! Men hon har inga pengar och faktiskt inte jag heller :/ That really sucks.
Får se om vi på något sätt kan lösa problemet.

Nu ska jag nog hoppa i duschen om jag orkar, annars får det bli lite senare.

/e.



Stockholm

Ja imorsen vakna jag och såg att jag hade 5 missade samtal och ett sms från Johanna som ringt från Karins telefon. Fick en klump i magen och tänkte att dom fortfarande inte kommer vara med varandra, men jag provade och skicka ett meddelande och hon var fortfarande med henne. Så nu har vi bestämt att vi ska till stan, så jag åker med 12:40 tåget. Så dags och göra sig iordning.
vet faktiskt inte vad jag är ute efter, men ska väl gå runt och kolla och se om man faller på något. Bäst så!
Jätte najs väder ute, hoppas det förblir det hela dagen! då blir jag happy!


Ikväll blir det som sagt lite filmning om jag får ihop alla!
Emma kan inte komma till Bålsta i helgen, så får se om man kanske åker till Uppsala på lördag, vilket jag tyvärr tror att jag inte kommer kunna! Får se hur vi löser det där!

Puss så länge!
/e.

Sanning eller konka

Sitter och spelar sanning eller konka över msn med Sandra. Riktigt roligt. Känner sig bara lite patetisk eftersom man sitter vid datorn och skrattar för sig själv, men riktigt roligt för man får reda på saker som man inte vetat förr. Haha
Det är även lättare att snacka och erkänna över dator än öga mot öga. eller vad tycker ni?


Ska spela lite till sen måste jag sova, börjar se i kors och få ont i skallen.

Får se om jag får tag på Johanna imorn, annars skiter jag i allt!
Får hitta på nått annat....vilket skulle suga!

Godnatt
/e.

<3

Förvirrad och irriterad!

Jag förstår inte varför jag aldrig, aldrig får tag på Johanna när det väl är viktigt!
Ska vi åka till stan imorn eller inte?

Och det här med filmningen. Det känns som att alla inte har stenkoll på att jag ska filma IMORGON!
Allt känns bara så förrvirrat så jag blir irriterad! Kommer inte bli av någonting om jag får tro vad jag vill!

@ work...

Har smygit in mig på bloggen. Sitter på Nils dator och har redigerat lite bilder från kameran. Måste ta nya nu.. Har redigerat klart höstbilderna på Sandra. Men nu är det så jäkla trist väeer ute. aja! skriver mer när jag kommer hem innan någon kommer. haha!
 

Step brothers

Åkte till Kista idag efter den långa dagen. Kollade på "step brothers". den var faktiskt riktigt rolig. Mycket porrtidningar i den. Och jag är som jag är! haha Men förutom det så var den riktigt rolig!

Nu är det absolut sängen som gäller. Stackars Älskling. Sa att jag skulle ringa om 5 minuter men det har gått minst en kvart nu. :/ Så får skynda mig på.

Godnatt!
/e.

Sista gjort!

Åh känner mig så äcklig men också duktig! Blev bjuden på lunch av mammas chef idag. Inte bara jag utan marknadsavdelningen. Åt raggmink med fläsk. Alltså jag har ALDRIG ätit så goda raggmunkar, det smaka inte ens som det haha! Sedan på eftermiddagen blev vi bjudna på tårta som smaka knäck, den var riktigt god men kaloribomb. Så jag och mamma gick ut och gick en raskpromenad i en timme. Riktigt skönt och så tog jag mig en halv kall dusch när jag kom hem och åt gröt och en macka till det! Så ja! Idag har jag både vart ett svullo men ändå gjort något åt saken. Jag gick även NIO trappor upp idag istället för TRE! Trapporna går som en spiral också så att man mår illa samtidigt, alltså jag har verkligen hur jävla dåligt kondition som helst så det är pinsamt! Så nu blir det Sallad och ut och gå lite oftare i veckorna.

Har skickat in mina sista bilder till tävlingen som avslutas imorn. Håller tummen men nje jag vet inte.

Imorgon ska jag dra med mamma till Kista efter jobbet och kolla på bio :) Måste som sagt köpa en present till Robin som fyller år snart. Så får kika efter det imorgon

Godnatt eller något!
/e.

Klicka på ett av tävlingens bidrag!

Godnatt

Gick en frisk kvällspromenad med Johanna. Riktigt mysigt.
Nu ska jag sova. Orkar inte gå upp tidigt imorn. Det är jobbigt!

På fredag ska jag julhandla! Börja i tid!

Gonatt!
/.e
r

13 oktober

Ja nu sitter jag hemma och har precis käkat. Åkte in till Bro efter jobbet och handla lite och kika in på Karlsson. Jag har köpt min första julklapp HAHA!  Skulle väl gå ut och gå med Johanna när jag kom hem, men får se hur det blir med det eftersom hon stog i duschen när jag ringde och hon svarar inte på sin mobil just nu! johanna johanna johanna....Cya
/e.

Höst med Sandra

Idag kände jag att det var dags att använda kameran lite. Så Sandra fick bli modell idag bland höstfärgerna. Har suttit och redigerat lite nu på kvällen men orkar inte göra alla. Här kommer några. Vart riktigt nöjd faktiskt
Dags för mig och sova, ska upp och jobba imorn.
/e.

 
 


Godmorgon!

Vaknade vid 10 tiden idag. Ganska bra för att vara mig, men vi gick ju och la oss vi 2 också.
Idag är det fint väder och I love it! Hoppas Sandra samlar sina nerver och vill ställa upp som modell idag.
Gäller bara att hitta ett bra ställe här i Bålsta.....Man skulle ha haft bil och körkort. snark! Men får göra det bästa av situationen helt enkelt, för ut och fota vill jag iallafall vilket fall som!
skulle inte gråta om jag fick ett stativ. Det är något jag skulle ha mycket nytta av!

Dags att väcka Micke!
Cya later!
/e.

Maybellene I hofteholder

Sandra kom hit vid 8-9 tiden, vi ringde runt lite och det blev att Patrik och Patrik kom över till mig. Kollade på tv, snacka minnen och annat skit. Trevligt! Sandra stack vid 1 tiden och Patrik och Patrik drog alldeles nyss.
Har haft en mysig kväll idag också!

Pratade med dom om min reklamfilm till skolan och dom gick med på det. Skönt och veta. Nu måste jag bara komma ihåg och låna mammas kamera. Blir till helgen I guess.

Alltså bara två veckor kvar av praktiken, det har gått otroligt fort och jag vill inte tillbaka till skolan för jag ser bara framför mig hur otroligt mycket jobb jag har framför mig. Mår illa av tanken bara!

Går någon konstig film på trean med pratande barn, ska väl kika lite på den och sen gå och lägga mig.

Godnatt folket!

Volbeat - Maybellene i hofteholder <3 just love it!
/e.

Updates

Micke och jag var en snabbis till centrum och handlade inför kvällen. Sombreros, godis, grönsaker med dipp och coca cola. Så jävla onyttiga jag spyr haha!
Ska väl få höra av Sandra lite senare. Vi hade väl planerat att hon skulle komma hit ikväll igen och hålla oss sällskap efter hon har vart och ätit middag hos någon släkting eller vad det var.
Får se vad vi hittar på för något, om vi ska våldgästa grabbarna idag också haha eller om vi bara ska ligga hos mig och ta det lite lugnt och kolla på tv.
Just nu är det den galna proffesorn på tv. Så ska fortsätta kolla nu med bejbi!

/e.

11 oktober

Idag kände jag att jag blev riktigt sugen på att julhandla faktiskt! Varför inte börja i tid? annars drar ju pengarna på en gång och bara någon enstaka person får paket. Idag blir det inte av, men i veckan kanske om någon är sugen på att hålla mig sällskap. :) Problemet är väl att jag slutar så sent alla dagar, men på fredag är jag ju ledig så då kanske man kan dra iväg. Måste även köpa mig en present till storebror som fyller 19 om 11 dagar <3

kände att jag var tvungen och baka en till kladdkaka idag till mamma, haha fan 3 personer som fettar i sig en kladdkaka på en dag är inte så speciellt bra x( . Men den vart iallafall precis klar. ska bara försöka hålla händerna bort från den också haha!

Annars vet jag inte vad som kommer ske idag faktiskt. Får se om man får en pling av någon eller om det bara blir att hyra film till det tråkiga vädret..
Kände att jag var sugen på att fota Sandra idag bland höstlöven, men jag vet som sagt inte om  det är väder för det.
Får se vad som händer!
Cya for so long! /e.

Fredagsmys

Hmm vart ska man börja...Ja Sandra kom som sagt till mig efter skolan. Vi startade fredagen med att baka en smarrig kladdkaka som blev riktigt god och perfekt kladdig. Men den åts upp GANSKA snabbt av en viss Sandra och en Emmelie höhö! Sen lagade vi oss en riktigt god middag också som vart nachos, gott gott!
Ringde sedan runt till grabbsen i bålsta och vissa svara och vissa va tråkiga. Träffade iallafall Kalle en snabbis och Patrik K (som egentligen inte ville att vi skulle komma men vi kom ändå) som skulle övningköra precis när vi kom, till centrum, så vi snålåkte med honom för första gången när han körde bil. :) Jag vill också övningköra O.o

Ja sen drog vi hem till Idol började, gjorde popcorn och svulla kladdkaka. Lite kortspel vart det såklart också.
Sandra drog väl vid 12 någongång. Så har faktiskt haft en riktigt mysig fredag med Sandra och Micke idag.
Tack för den! <3

Nu är det absolut sova som gäller!
förövrigt saknar jag Ville som en jävla galning <3
Godnatt folket! /e.

10 oktober

Ja, hela morgonen har jag suttit och fnurlat på bloggen. Är inte ett dugg nöjd och jag hittar inte det jag vill hitta. Nu ska jag nog ta en paus ifrån den och göra mig iordning och dra och handla med mamma! :)
Det ska bakas kladdkaka sen ^^ Bullar tar nog för lång tid :P Men måste vänta på Sän först och fråga när Micke anländer till Bålsta.

Cya /e.

Sweet dream, godnatt!

Nu är det dags och säga godnatt. Skulle ju som sagt kolla på "The day after tomorrow", så vi började kolla på den men sen såg vi att "Criminal minds" hade säsongspremiär idag så vi bytte till det. Ja, vad ska man säga?! Jag kollade till första reklamen tror jag sen slockna mina ögon. Jag vakna av att Micke ringde och sa godnatt och då var det helt plötsligt vara en kvart kvar på Criminal Minds, ja då kunde jag ju lika gärna somna vidare! Hmm nästa gång jag vakna var väl klockan sisådär halv 12 så nu är det dags för mig och sova!

Bilder kommer in imorn...

GODNATT!
/e.

Nyttigt och bra!

Halloj!
Dagen har gått otroligt fort och hela veckan också för den delen! Den har vart lite udda jämfört med de andra.
Idag iallafall så fick jag sminka en på jobbet som skulle fotas med smycken, och herregud vilken press jag fick på mig men de fick som de ville iallafall. Imorse innan vi åkte till jobbet så var himlen alldeles rosa och orange färgad så kameran åkte självklart upp, fick riktigt söta kort. Dom kommer väl upp här såsmåningom, bilderna satt jag iallfall och redigerade lite på jobbet. :)

När vi kom hem tog vi oss en rejäl promenad genom bålsta, riktigt skönt att få frisk luft och känna sig nyttig. Har ju inte fungerat så bra med våra löften :/ När vi kom hem gjorde vi oss lite middag och det vart Grahamsgröt med rostade mackor. Liksom vi tog det nyttiga på det nyttiga. Om man ändå kunde vara så VARJE dag så vore det toppen!

Imorgon är jag såklart ledig och även mamma tog sig en ledig dag av all övetid som blev i måndags och tisdags. Så får se vad som händer imorn.
Ska iallafall baka när sandra slutat skolan. Då blir det bullar eller om det blir kladdkaka. Även kommer bejbi :) Han hade tydligen bara en lektion imorgon så får se när han dyker upp!

Och Sandra! fan vad dåligt samvete jag och mamma fick när jag fick syn på ditt blogg inlägg om maten! Alltså kunde du inte ha sagt något!??!?!? hhaha kan inte släppa det!... 
 
Fan vad jag får långa inlägg nu förtiden -.- Förstår om inte orkar läsa! men vad gör de xP
Nu ska jag kika på "The day after tomorrow" med mor min! ;D

Godnatt! <3 /e.

Fototävling

Idag fick jag sällskap av Sandra, det var otroligt skönt att ha någon och snacka med. Det känns som om jag inte har träffat någon på sjukt länge och som att jag har varit skuj i flera veckor, fast egentligen bara i 2 dagar. Jag är fortfarande förkyld med snorig näsa och skallebank men det börjar gå mot den ljusa sidan, absolut.
Kände mig taskig som inte bjöd Sandra på mat men kom och tänka på det alldeles för sent :/ Hoppas det gick bra med våfflorna där hemma om du nu orkade det haha! Får bjuda dig på mat någon annan dag plutt ^^

Ja det här med fototävlingen har det inte blivit något av än så länge...Mamma kom som hastigast på att hon glömt bort att hon skulle upp till mormor och morfar och plocka bort julbelysningen så hon åkte precis upp dit. Och det var ju också en synd grej för Sandra. Hon kunde ju faktiskt ha fått skjuts om vi kommit på det tidigare än att slösa en halv 50 lapp på en fjösig buss :( Men men...ja som sagt ska väl kika lite på den där tävlingen och kanske skicka in några bilder.

CIAO /e.

Ge mig godis!

Blev hemma idag också, har blivit snorig nu också :< vill inte, fan jag är fett godissugen! så om någon kommer förbi så ta med en påse med godis.
Nej dags för frukost!
cya /e

Nothing to do nothing to change

©
Ok, jag har vääldigt väldigt tråkigt och ont i skallen!
Som sagt skulle Sandra komma förbi efter hon slutat skolan, men jag fick tyvärr ändra mig. Jag kände mig alldeles för sjuk för att vara social med min darling :( Hoppas att jag frisknar till snabbt som fan så att jag dels kan spela in min film snart! Det måste bli av! Inte har jag någon powerpoint på den här datorn heller så jag kan göra mitt arbete >.< och jag vettefan om jag ens har med mig mitt USB-minne, det är tveksamt.

Johanna ringde och fråga om jag ville gå en promenad med henne och Josephine. Skulle vara riktigt skönt och ta sig en promenad och få i sig lite frisk luft men nej! Får bli någon annan gång.

Saknar ma familia i mora! Men hell no att jag vill dra härifrån! Det är verkligen deprimerande att ha två liv! Ett i mora och ett här. Det är ett sånt avstånd mellan så att man bli deprimerad bara man tänker på att åka ifrån något av det. :S

Det är mörk och dystert här, men det är väl så det ska vara när man är sjuk?!

Sjuk -.-'

YAYAYA! har larat mig hyffsat, var iallafall inte sjuk i helgen som tur var! men nu har det brytit ut. Vet inte om det är feber eller om jag bara har en förkylning. Sandra ska komma över en sväng efter skolan, men vi får hålla avstånd ^^
Känner redan nu hur segt bara morgonen går, den här dagen kommer va så seg så jag kommer dö!

Jag rapar helatiden och det är inte likt mig haha!
Ska kika på tv eller film nu.
Krya på mig!

I väntan...

Drygt och sitta och vänta på att tiden ska rulla iväg...Det går bara så mycket segare då. Över en timme kvar nu. Kanske borde packa?
Har suttit och redigerat lite soluppgångsbilder ^^ Dom är söta!



PUSS PÅ EGO!

Mora och bebbi

Ja då var det äntligen fredag idag, tiden går faktiskt riktigt fort, och det är både positivt och negativt, jag hinner ju inte med mina uppgifter! har inte ens börjat men men! Jag är ju ledig på fredagar så skönt det skulle vart med sovmorgon men nej nej vaknar svintidigt iallafall dels för att det låter utifrån huset och ljuset  kommer in genom fönstret och bara svider i ögonen, och sen för att jag säkert är inställd i skallen att jag ska upp tidigt. men skönt ändå, då slipper man stressa sen ^^ Jag drar mig mot uppsala med 13:05 bussen och hoppar av vid bejbis skola och hoppas verkligen att han kan komma ut en väng och säga hejdå och ge mig en puss men får se :/ Pappa kommer och hämtar mig där sen vid 2. Sen åker vi väl till ikea och hämtar upp farmor och Roland efter det och sen drar upp till mora.

Juste juste! Alltså palla frost när man vaknar och ska till jobbet typ. alltså palla att man måste skrapa rutorna redan :/ och imorse så tog jag riktigt najsa bilder på soluppgången. :)
Cya!

Helt oredigerade än så länge...
RSS 2.0