20111202

Oj oj nu äre dags igen va!
Vet inte vad som hänt med mig just nu, men jag är sjukt osocial. Bara jobbar och jobbar och glömmer bort mina kära! Är inte ens bra på att ringa. Men är liiite mer än vanligt på jobbet just nu med julrushen! 

Är inte långt kvar till jul nu heller och lyllos mig som fick ledigt över jul så jag kan ta mig till hamra och fira med Villesnuff och resten av familjen! Är lite orolig över hur jag ska få med mig alla julklappar på tåget bara...Blev lite mycke nu när man väl har pengar och kan skämma bort familjen hihi!
Håller även på att kämpa med vikten här nu då! I tisdags började jag med de magiska dryckerna istället för frukost och lunch. Får väl la se, so far 2 kg. En liten skillnad kan man ju hoppas på iallafall! EHHEHE

Anyways! Ser hur alla får barn och är gravida just nu, världens babyboom ju! Blir ju nästan sugen på en egen liten! ;) Flört flört! NEEEE MEEEN EEEEH!!!
Vi säger väl så så länge!
CIAO!


Kommentarer
M*

Ha en fin lördag ♥

2011-12-03 @ 16:09:18
URL: http://ILROMANISTA.SE
Helena

Vilka fina bilder du tar.

2011-12-04 @ 12:10:30
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Fatma - JULKALENDER

Dagens lucka innehåller utlottning av valfri laptop skinn :)

2011-12-15 @ 19:15:28
URL: http://fatmas.se
Jennie

Hej tjejen!Nu har vi en tävling på vår blogg där man kan vinna de tre första böckerna i Twilight serien med filmomslagen!Var gärna med och tävla, då du kan vinna de antingen till dig själv eller till någon vän som vill upptäcka denna fantastiska berättelse mellan Edward och Bella!Här: http://thetwilightseries.blogg.se/2011/december/tavlingsdags-i-samarbete-med-cdoncom.html#comment

kommer du direkt till tävlingen!Hoppas du deltar :)

God Jul!(ledsen om du inte uppskattar dessa typer av kommentarer)

2011-12-16 @ 15:41:21
URL: http://thetwilightseries.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0