Pinsam situation på balkongen med kamera i handen

Ja idag har varit en ganska glad dag. Fint väder, fick tyvärr höra att det kanske var sista fina dagen :S det suger i sånna fall. Har inte lyft på mitt lata arsle och gått ut och fotat nått som jag borde...Hmm får hoppas att det är hyffsat imorn så att man kanske kan ta sig en morgon promenad och fota lite höst löv. you name it.
Skulle behöva ps på den här datorn och powerpoint så får be kära bror som kom idag att fixa det imorgon.
Ikväll vart det färdig pizza i ugn till middag, perfekt när mamma inte är hemma och lagar mat, det går fort och är gott ^^ ...men däremot inte så bra. Jag trodde att det skulle bli ändringar när jag kom ner hit med småätande av onyttigheter, men hade dessvärre fel. Det suger när man är sockerberoende. Måste verkligen skärpa till mig och verkligen gå ut och gå iallafall varannan dag. En timme hit och dit är väl inte så farligt.

Gick ut på balkongen tidigare idag och såg att det satt en mörk kille som satt och läste en bok bland höstträden och jag tänkte att det skulle bli en fin bild. Jag hade den på manuell inställning provade lite, vart inte så bra som jag tänkt och jag va för långt bort. Tänkte ta en vanlig tråkig bild med automatisk inställning och då är blixten automatisk, hade även glömt att ställa tillbaka manuell fokus till automatisk så fick inte fokus på snubben, anyways så tar jag en bild och blixten slår ut över gården. Snubben märker blixten bak i ryggen och ser mig direkt på balkongen. Shit vad gör jag? Jag låtsas fota utöver gården bara, men han bara fortsätter och stirrar och stirrar upp på mig. Jag kollar ner i kameran och på mobilen för att låtsas hålla på med annat. Han reser sig upp och bara tittar, jag trodde han skulle säga något till mig men han gick in i sin port och bara glodde i trapporna. haha men nu har jag iallafall fått en idé till en bild. Kanske kan låna Sandra om hon vill vara modell och läsa en bok bland höstträden. Annars får jag hitta en annan lösning. Men skulle nog kunna bli hyffsat snyggt. :) (A)

Nej nu vart det väldigt långt. Nu ska jag kika om det går något bra på tvn.
säger natti nu, natti natti!
/e.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0