weekend

Helgen har varit fantastiskt bra även om jag och Johanna hade kunnat tänkt ett steg före.
På morgonen åkte jag, Johanna, Daniel, Linda, Pappa, Jessica, och Håkan ut på en skotertur. Jag och Johanna fick ju såklart åka kälke. otroligt läskigt, vi höll i varandra stenhårt, vi bad för att överleva resan. Det gjorde vi! Hon och jag lånade pappas skoter och tog oss en sväng.
Åkte till västbacka vid halv 2 för bussen skulle gå 2 till Mora. Vi hade fel! den gick 20 över 4 . Så där stog vi i västbacka. Världens öde. JA! vi gick in på restaurangen och delade på en pommes. Tiden gick ganska fort genom några goda skratt.
Gick hem och duschade och fixade oss sen gick vi runt för att hitta en restaurang vi skulle äta på. Gick till Claras, FÖR dyrt, gick till Vasagatan 32, de stängde, så då vart det china house. KUL! Det funkade, men tyvärr beställde vi in en hel flaska vin istället för ett glas var bara. Så vi vart GANSKA trötta på en gång, jag gick runt med mina 10 cm höga skor så jag hade lagomt ont i fötterna så jag fick gå med bara strumporna ett tag. Vi gick hem till mig tog en öl och somna. HAHA!
Herregud.
Idag åkte hon för tidigt! Ungefär för någon timme sen. Hon kunde stannat längre! Men vi hade en bra helg bara hon och jag!

Nu har jag ingenting å göra. Solen skiner för fullt så jag ska väl ta å gå ut på balkongen och sola och plugga lite naturkunskap kanske. Kanske inte.
/e.


Kommentarer
Jennie

svar: nej operadelen kunde hon ju iaf, den andra sög hon på x) nej fy dom borde inte ens kommit vidare till finalen -.-

2009-03-15 @ 14:32:37
URL: http://jennieericson.blogg.se/
Deniz

Haha jasså? Då bor vi ju typ grannar :D

Btw jag prenumererar på din blogg, har gjort det ett tag, bara så att du vet :p

2009-03-16 @ 16:45:48
URL: http://bengibong.blogg.se/
Anonym

Sv: Ah men det är ju inte så värst långt bort :) Vi borde parta hos varandra nångång eller picknicka ute på gården här, det brukar jag göra xD

2009-03-16 @ 17:14:17
Deniz

Sv: Haha xD Nej jag vet, men vi får börja göra det :) Haha men vafan klart jag vet att det är du när jag ser dig, jag är inte knäpp :p

2009-03-16 @ 17:23:53
URL: http://bengibong.blogg.se/
Anonym

Hejhej, kolla in min blogg & lämna gärna en kommentar! :)

2009-03-17 @ 17:30:01
URL: http://yiipiie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0